2021. november 25., csütörtök

Pásztoraink a farkasoknak dolgoznak, s az Antikrisztus Birodalmát építik

 

(Fiatal "globalista" vezető, Orbán Viktor magyar miniszterelnök)

Amikor a kovid átverésről van szó, az úgynevezett "konzervatívok", mint Orbán Viktor, majdnem olyan rosszak, mint a kommunisták.

A kovídium előtti korszakban a lengyel és a magyar kormányok a tömeges bevándorlás, a homoszexuális indoktrináció és a törvényhozási ügyekbe való beavatkozás elleni tiltakozásukkal tűntek ki európai uniós szomszédaik közül. Ez azonban csak egy trükk volt, hogy elnyerjék a többnyire konzervatív keresztény lakosság támogatását és bizalmát, és hogy sebezhetőbbé tegyék őket a kovid átverésével szemben.

A lengyel felnőtteknek csak a fele van beoltva, de a kormány nyíltan tárgyal az oltási útlevelekről és a magas fertőzési arányú régiók lezárásáról, mivel az "esetek" Európa-szerte emelkednek.

Emellett olyan jogszabályokat vezetnek be, amelyek lehetővé teszik, hogy a munkáltatók megkövetelhessék a munkavállalók oltási státuszát, és a nem beoltott katonákat arra kényszerítik, hogy saját költségükön hetente covid-teszteknek vessék alá magukat.

Magyarország visszaállította a maszkokra vonatkozó előírásokat, és minden egészségügyi dolgozót arra kényszerít, hogy covid emlékeztető oltást vegyen fel, Orbán Viktor miniszterelnök pedig kötelező oltásra utal:

"A végén mindenkinek be kell majd oltatnia magát; még az oltásellenesek is rá fognak jönni, hogy vagy beoltatják magukat, vagy meghalnak. Ezért mindenkit arra kérek, hogy éljen ezzel a lehetőséggel".

Elég nevetséges kijelentés, tekintve, hogy a kovid halálozási arány a százalék töredéke, hacsak nem burkolt fenyegetés az oltatlan magyarok megölésére.

De ne mondj nyilvánosan ellent Orbánnak Magyarországon, különben börtönben találhatod magad, mivel törvényt hoztak arról, hogy a "kovid-félretájékoztatás" (azaz az igazság) terjesztőit öt évig terjedő büntetéssel sújtják. Úgy tűnik, hogy a félelemkeltés céljából történő hazugságok mentesülnek ez alól.

Orbán emellett felhatalmazta magát arra, hogy a szükségállapot idején rendeletekkel uralkodjon, és nem csak az állítólagosan az egészségüggyel kapcsolatos kérdésekben. Elgondolkodtató, hogy valójában miről is beszélt, amikor azt mondta: "A politikai szakmában az a legszebb, hogy nincs munkaköri leírás. Nekem is megvan a saját definícióm. Úgy gondolom, hogy a politika hatalom kérdése, a hatalom pedig az együtt cselekvés képessége".

Mivel a covid egy politikai vírus, azt várnánk, hogy a konzervatív kormányokkal rendelkező országok immunisak lesznek. Sajnos a legtöbb politikus a Világgazdasági Fórum dallamára táncol. A magyar miniszterelnök, Orbán Viktor egyike Klaus Schwab Young Global Leaders nevű szervezetének. Adam Niedzielski lengyel egészségügyi miniszter egy korábbi közgazdász - ez egy furcsa egybeesés?

(A "vezetőink" szabadkőműves, azaz sátáni jelvényekbe burkolózva.)

Az "esetek" Európa-szerte emelkednek, kivéve Svédországot, amely soha nem zárkózott el. Hasonlóképpen, a Kajmán-szigeteken a legmagasabb a fertőzési arány a világon, ahol szinte minden felnőtt be van oltva és az emlékeztető oltásokat beadják. Eközben a közeli Haitin szinte nulla a fertőzöttek és a beoltottak száma. Nyilvánvalóan a "vakcina" okozza a betegséget.

Miközben a konzervativizmus a globalizmus szociális aspektusainak ellenszere, még mindig sebezhető a tekintélyelvűséggel szemben. Kelet-Európa már megtapasztalta a kommunizmust, és az emberek nem vágynak vissza, ezért a globalista bábok kihasználják a bevándorlással és az LMBT napirenddel szembeni közvélemény ellenállását, miközben a keresztényeknek olyan kijelentésekkel kedveskednek, mint pl:

"A kereszténység nemzeteket teremtett a világnak ezen a részén. Ha mi magyarok nem követtük volna a kereszténységet ezer éven át, eltűntünk volna". (Orbán)

Néhány évvel ezelőtt a jamaicai Kingstonban az USA nagykövetsége szivárványos zászlót lobogtatott (mostanában rendszeresen ezt csinálják). Nyilvánvaló, hogy ez Jamaikában nem jön be, és egy Marlene Malahoo-Forte nevű politikus nyilvánosan elítélte. Panaszt tett az amerikai kormánynál is.

Ő a Schwab egyik fiatal globális vezetője.

PUTIN

Hasonlóképpen, Vlagyimir Putyin, miközben betiltotta a melegpropagandát, most már teljes mértékben támogatja a kovid átverését. Oroszország mostantól megköveteli az oltás igazolását a nyilvános helyekre való belépéshez, valamint a repülő- és vonatjegyek vásárlásához.

A szibériai Ugra régió bezáratta az összes oltatlan polgárt, Tatárföldön pedig a tömegközlekedési eszközök használatához szükséges az oltás igazolása.

Eközben Putyin nemrég kapta meg a 3. covid-oltását ÉS egy orrvénás oltást. Egyszerűen nem tud betelni vele.

Az emberek azt hitték, hogy Putyin Oroszországa lehet a keresztény civilizáció utolsó reménye, de Putyin úgy véli, hogy a kommunista ideológia hasonlít a kereszténységhez, és a szovjet diktátort és tömeggyilkost, Vlagyimir Lenint a keresztény szentekhez hasonlította.

Miközben a Világgazdasági Fórum azt mondja nekünk, hogy "nem lesz semmink és boldogok leszünk", Putyin hőse, Lenin korábban, több mint 100 évvel ezelőtt eltörölte a magántulajdont a Szovjetunióban.

Magyarország és Lengyelország szoros szövetségesek, de Lengyelország évszázadok óta valamilyen formában konfliktusban áll Oroszországgal, és Putyin folytatja ezt a hagyományt. Oroszország nemrég katonai gyakorlatokat tartott Fehéroroszországban a lengyel határ mentén, az Oroszország által ellenőrzött Fehéroroszország pedig iratok nélküli migránsokat irányított a lengyel határ megtámadására.

A feszültségek ellenére mindkét ország követi a covid játékkönyvet, és Magyarország az első ország, amely kölcsönös oltási bizonyítványok elismerését vezette be Oroszországgal.

Ezek a politikusok báránybőrbe bújt farkasok, akik szerepet játszanak, hogy elfogadást szerezzenek, és így megvalósíthassák az orvosi fasizmust, ami Klaus Schwab nagy visszaállításához fog vezetni, és talán egy újabb háborút indítanak útközben.

https://pokolafoldon.hu/blog/pasztoraink-a-farkasoknak-dolgoznak


A nemzetgyilkos hazaáruló képviselők közül úgy tűnik senkiben nem merült fel, hogy nem kéri a kísérleti vakcinákat. Pedig nem volt kötelező.

A 24.hu megkérdezte a parlamenti frakciókat és a független képviselőket, hogy állnak az oltások beadásával, Kiderült, hogy az országgyűlési képviselők annak ellenére is mindannyian beoltatták magukat, hogy számukra egyelőre nem kötelező a vakcina. A többségnek mind a három megvan!

A Fidesz-frakció minden képviselője és munkatársa már legalább két koronavírus elleni védőoltáson van túl, és folyamatos a harmadik, emlékeztető oltások felvétele.

A KDNP minden képviselőjük felvette a második oltást és folyamatban van a harmadik oltások beadása.

A Demokratikus Koalíció kilencfős frakciójából mindenki legalább két oltással rendelkezik, hatan pedig már a harmadik oltásukat is megkapták.

A Párbeszéd frakciójában mind az öten felvették már a harmadik, emlékeztető oltást is.

Az MSZP 15 tagú frakciójából mindenki megkapta a második oltását, tizenegyen a harmadikat is felvették, és a többiek is tervezik beadatni az emlékeztető oltást.

Az LMP 6 fős frakciójában mindenkinek van legalább két oltása, hárman pedig már az emlékeztető dózist is megkapták és amint lehetőségük nyílik rám még többen felveszik. (Schmuck Erzsébet tíz napja három oltással a szervezetében lett koronavírusos.)

A Jobbik nem közölt adatokat a képviselőinek oltottságáról, mert álláspontjuk szerint az adatigénylés olyan adatkörbe tartozik, amely nem adható közre, tekintettel az uniós adatvédelmi rendelet, a GDPR rendelkezéseire és arra, hogy az egészségi állapotra vonatkozó információ különleges adat. Ettől persze a politikusok az oltás tényét nyilvánosságra hozhatják, ahogy például Jakab Péter frakcióvezető is posztolta, amint megkapta a harmadik adag vakcináját is.

A Mi Hazánk mindkét képviselője Dúró Dóra és Apáti István is be van oltva.

A független képviselők is mind felvették az oltást.


JAJ A LEGYŐZÖTTEKNEK, JAJ AZ OLTOTTAKNAK! KÉRLEK ISTEN, NE KÖNYÖRÜLJÉL MEG A TÖMEGGYILKOSOKON, NE BOCSÁSD MEG A GYALÁZATOS BŰNEIKET, MERT IGENIS TUDJÁK ÉS ELEJÉTŐL FOGVA TUDTÁK, HOGY MIT TESZNEK!
ÁMEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése