Több mint nyilvánvaló, hogy az emberiség jelentős része a COVID-19 kísérleti vakcináinak szedése érdekében toporog.

A "kísérleti" vakcinák azonban megsértik a Nürnbergi Törvénykönyvek mind a 10 pontját, amelyek halálbüntetést vonnak maguk után azok számára, akik meg akarják szegni ezeket a nemzetközi törvényeket. Most jobban, mint valaha, új perekre van szükségünk, nem utólag, mint a második világháború után, hanem akkor, amikor az emberiség elleni bűncselekmények még folyamatban vannak.

A fenti nácik helyett a Pfizer, a Moderna, a Johnston and Johnston, Dr. Fauci és a hírhedt Bill Gates, és még sokan mások vezetői ülnének az asztalokon. Még a politikusokat is felelősségre kellene vonni, akik úgy tettek, mintha orvos és egészségügyi tisztviselőt játszanának, életveszélyes és nyomasztó maszkokat, zárlatokat és halálos lövéseket hirdetve. Dr. David Martin világosan megmutatja, hogy mindannyian bűnösök az amerikai törvények megszegésében.

Az FDA és a CDC több tagjának kellene az első helyen állnia, akik nem megbízható kormányzati szervek, hanem a vakcinagyárak gazdagon fizetett kurvái.

Az American Heart Association Journal olyan adatokat közöl, amelyekről egy brit orvos azt állítja, hogy "bizonyíték" arra, hogy a COVID-19 oltások "gyilkosság". "Arra a következtetésre jutottunk, hogy az mRNS-vakcina drámaian növeli a gyulladást az endotheliumon és a szívizom T-sejtes infiltrációját, és ez magyarázhatja a vakcinázást követő fokozott trombózis, kardiomiopátia és más érrendszeri események megfigyeléseit.".

23 náci orvost vádoltak azzal, hogy foglyokon végeztek kísérleteket beleegyezés nélkül, legtöbbször koncentrációs táborokban. A perek utóhatása vezetett a Nürnbergi Kódex megalkotásához, amelyet az FDA és a CDC nem követ. A Dr. Rath Egészségügyi Alapítvány közli, hogy "Hat évtizedes hallgatás után végre hozzáférhetővé váltak a második világháború felelősségét megállapító kulcsfontosságú háborús bűnöket vizsgáló törvényszék történelmi feljegyzései. Jelenleg a történelemkönyvek azt tanítják, hogy a második világháborút egy őrült diktátor, Hitler és kegyetlen náci csatlósai indították el.

A nürnbergi törvényszék több tízezer történelmi dokumentuma azonban - amelyet nemrég tettek közzé az interneten - egyértelműen ezt dokumentálja:

A második világháborút - a háborút, amely több mint 60 millió ember életébe került - a világ legnagyobb vegyipari/gyógyszeripari kartellje tervezte és finanszírozta. Akkoriban a német I.G. Farben a Bayer, BASF, Hoechst és másokból állt.
A második világháború mögött álló hajtóerő az I.G. Farben azon törekvése volt, hogy a világ olaj- és gyógyszerpiacát ellenőrzése alá vonja, és erőszakkal kiiktasson minden versenytársat.
Az I.G. Farben vállalatai finanszírozták a náci párt hatalomra jutását, és a német demokráciát diktatúrává alakították át.
"A gyógyszeripar nem az emberiség védelmezőjének, hanem az I.G. Farben hagyományai szerint cselekszik, egy szervezett bűnözőkből álló csoport, amely számtalan emberi életet hajlandó feláldozni a profit fenntartása érdekében" - írja Dr. Mathias Rath. Hallgassa meg, ahogy 2012-ben könyörög német honfitársainak, hogy ne menjenek ugyanarra az útra, amelyet a németek már kétszer is bejártak. Ő is azt állítja, hogy a két világháborút a gyógyszer- és vegyipari kartellek telhetetlen kapzsisága hajtotta. Az I.G. Farben örökségét a Bayer/Monsanto, a Pfizer és a többi COVID vakcinagyár viszi tovább.

Telford Taylor, a nagy I.G. Farben vezetői elleni nürnbergi háborús bűnöket vizsgáló törvényszék amerikai főügyésze a következőket írta: "A bűncselekményeket, amelyekkel ezeket az embereket vádolják, nem dühöngve vagy a hirtelen kísértés stresszében követték el. Az ember nem épít nagy háborús gépezetet szenvedélyes rohamában, sem Auschwitz gyárat a brutalitás múló görcsében. Az volt a céljuk, hogy a német nemzetet katonai gépezetté alakítsák, hogy uralmát ráerőltethesse Európára és más tengeren túli nemzetekre. Ők voltak a láncfonala és szövete annak a sötét halálköpenynek, amely Európára telepedett."

A Nürnbergi Háborús Büntetőtörvényszék tömeggyilkosság, rabszolgatartás és más emberiség elleni bűncselekmények alapján 24 I.G. Farben igazgatósági tagot és vezetőt ítélt el. Meglepő módon azonban 1951-re már mindannyian szabadlábra kerültek, és továbbra is német vállalatokkal konzultáltak. A Nürnbergi Törvényszék feloszlatta az IG Farben-t Bayerre, Hoechstre és BASF-re. Ráadásul ma az I.G. Farben három leányvállalatának mindegyike hússzor akkora, mint az I.G. Farben anyavállalat volt a fénykorában, 1944-ben, a második világháború utolsó évében.

Vannak emberek ezen a bolygón, akik örömüket lelik abban, hogy bántanak másokat. Puszta pszichológiai megszokásból bántanak másokat. A "gonoszság" általános természete az, hogy nem vagyunk tudatában annak, hogy tetteink milyen hatással vannak mások érzéseire és érzelmi világára, ami mind a pszichopaták, mind a szociopaták definíciója vagy meghatározó jellemzője.

Dr. Russell Blaylock szerint a Rockefeller Alapítvány volt az, amely 1901-ben megteremtette az ortodox orvostudományt. "Rockefeller tulajdonában volt az úgynevezett gyógyszer-tröszt: ez a nagy gyógyszergyártó cégeket jelenti szerte a világon: Merck Pharmaceuticals, Lederle, az összes ilyen gyógyszeripari vállalat. És természetesen az volt a céljuk, hogy az orvosi iskolákból eltávolítsanak minden táplálkozással kapcsolatos utalást a táplálkozási típusú kezelésekre. Az Egyesült Államokban bezárták az orvosi egyetemek felét. Akkoriban 165 orvosi iskola volt. Aztán megvoltak a felkent orvosi iskolái, amikbe beleöntötte a pénzét, kinevezte a professzorokat az ő professzori állományából. Így olyan oktatási rendszert hoztak létre, amely azt tanította, amit ő akart, hogy tanítsanak. És ezért minden professzor, aki ezekből a programokból kikerült, ugyanazt tanította."

Halott orvosok

Az Amerikai Orvosi Szövetség (AMA) szerint június óta az Egyesült Államok orvosainak 96 százaléka "be van oltva" a COVID-19 ellen. És most sokan meghaltak. Az oltott orvosok meghalnak, az oltatlan orvosok pedig felmondanak vagy kirúgják őket: Ki fogja vezetni a kórházakat?

Dr. David Martin az elmúlt másfél évet azzal töltötte, hogy harcolt azért, hogy felgöngyölítse azt, ami szerinte a koronavírus globális bűnös összeesküvése. A felek között szerepel az amerikai és a kínai kormány, a Nemzetközi Valutaalap és a Blackrock. Martin szerint ezek a csoportok bűnösök az amerikai nép elleni terrorista összeesküvésben.

A kortárs orvostudomány már több mint 100 éve futóhomokra került, és ahogy süllyed a mélybe, úgy rántja magával emberek millióit a nyomorba és a halálba. Dr. Gary Null, Dr. Carolyn Dean és Dr. Barbara Starfield munkájának köszönhetően már egy évtizede tudjuk, hogy a megfelelően felírt gyógyszeres gyógyszerek évente több mint 100 000 amerikait ölnek meg.

Az Amerikai Orvosi Társaság folyóirata (JAMA)

Dr. Barbara Starfield, a Johns Hopkins Orvosi Iskola munkatársa.

MINDEZEK A HALÁLESETEK ÉVENTE:

12 000 -- szükségtelen műtét
7000 -- gyógyszerelési hibák a kórházakban
20 000 -- egyéb hibák a kórházakban
80 000 -- fertőzések a kórházakban
106 000 -- nem hiba, gyógyszerek mellékhatásai

James Howard Kunstler azt írja, hogy a modern orvostudomány egy túszdráma; "Az orvostudomány ma már egy olyan katasztrófa, amely legalább annyira káros, mint azok a betegségek, amelyeket kezelni hivatott, és súlyos fenyegetést jelent egy olyan nemzetre nézve, amelyről elvileg gondoskodnunk kellene. Ha azt hittük, hogy a bankszektor napjainkban egy nyomorult zsarolás - ami persze az is, és a "zsarolás" alatt egy bűnözői vállalkozást értek -, akkor az úgynevezett egészségügy ezt messze felülmúlja, ráadásul a szadizmus és a kegyetlenség egy plusz rétegét is beépítették a működésébe.".

Rosszabb, mint a fentiek

Dr. Wolfgang Wodarg, az Európa Tanács korábbi egészségügyi vezetője elmagyarázza, hogy a világjárványt korábban széles körű súlyos megbetegedésekkel és halálesetekkel társították, de a definíció megváltoztatásával, a súlyosság és a magas halálozási kritériumok eltörlésével az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ma már bármikor világjárványt csinálhat, amikor csak akar. Európa egyik legtekintélyesebb embere azt állítja, hogy "az Egészségügyi Világszervezet a korrupció intézménye".

"A tudományos adatok elsöprő erővel mutatják, hogy valószínűleg milliók haltak bele a kovid-injekciókba, és százmilliók szenvednek bénító mellékhatásoktól, amelyek gyakran egy életre tartósan rokkanttá teszik az áldozatokat. Az Oltási halálról szóló jelentés minden adatot, valamint több száz hivatkozást közöl a további vizsgálatokhoz."

A fenti linken le kell görgetni az első videóig, de készüljetek fel a sokkra, amikor az egész világ elitje lelepleződik, hogy kik és mik ők, mi a tulajdonuk, és mit terveztek a legtöbbünkkel. Természetesen a megtekintés után az ember kísértésbe esik, hogy elfusson és elbújjon, de végül bátorságra int.

Csoda lesz, ha a 99 százalékunk kitart az elittel, a Mély Állammal, a három-négy céggel szemben, amelyek a jelek szerint a többi megavállalat nagy részét birtokolják. Adjuk hozzá Istent az egyenlethez, adjuk hozzá az igazságot, az értelmet, a belátást és az egymás iránti szeretetet, és talán bekövetkezik a nagyon szükséges csoda.

Ajánlok egy videót is, amely leleplezi Gates, Fauci, Biden, a CDC vezetője és Biden hazugságait és ostobaságát, akik nem tudják eldönteni, hogy mi igaz vagy nem igaz a COVID vakcinákkal kapcsolatban.

A Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ adatai szerint az Egyesült Államokban körülbelül 47 millió felnőtt továbbra is oltatlan.

Orvosi gyilkosság

Egy bíró szembeszáll a kórházzal: "Lépjen félre" és adjon egy haldokló embernek Ivermectint.

Egy Chicago-i bíró egyetlen kérdéssel mentette meg egy nagyapa életét, amely leleplezi a kórházakat, amelyek megakadályozzák az orvosokat egy biztonságos, az FDA által jóváhagyott gyógyszer használatában: Miért?

https://pokolafoldon.hu/blog/nurnberg-ii-2022-ben