Nézzék meg, hogy hova jutottunk! 2021 novemberére: Emberek nem mehetnek dolgozni Európában, ha nincs zöld-igazolványuk! Emberek nem utazhatnak országok között! De még a helyi járatokat sem használhatják, ha nincs zöld-igazolványuk! A mi esetünkben be sem léphetnénk az Európai Parlamentbe, abban az esetben, ha nincs zöld-igazolványunk! De mi kiálltunk magunkért! Az én esetemben nem fogok meghajolni, a parlament elnökének döntése előtt, aki a mandátumomat adók helyébe kíván lépni, amit az emberektől kaptam!

A probléma az, ha megpróbálnak minket zsarolni, minket akiket a nép választott meg magáért a népért, akkor mit tesznek a többi emberrel Európában?! Halljuk a hangjukat! E-mailek ezreit és ezreit kapjuk! És el kell mondjam nektek, hogy megpróbálunk mindre válaszolni, de ez lehetetlen! Annyi ember kiált hangosan valaki után, ebben a komisszióban, ebben a házban, hogy hallgassák meg őket!

Ez NEM az az Európa amiben élni akarnak! Amiben egy igazolástól függenek, ami semmit nem bizonyít! Hát milyen egy Európát akarunk akkor? Egy Európát, ahol minden európai polgár jogát és szabadságát tiszteletben tartják?! Vagy egy zsarnoki Európát? Nézzétek meg, hogy hol tartunk most!Nem ismerik el az oltások mellékhatásait, ahogyan azt a kollégám is mondta! Nem ismerik el az emberek alapvető jogait! És most lassan, de biztosan szemtanúi vagyunk, hogy miként válik az Európai Unió demokráciából egy zsarnoksággá!

Én Romániából jöttem! Egy korábban kommunista országból! Mi mind zsarnokságban éltünk! Tudjuk milyen az! Ez az oka, amiért felszólalunk! Mert nem akarjuk, hogy Európa polgárai ilyen zsarnokságban éljenek!Srácok! Ez az az Európa amiben élni akarunk!? Én nem hiszem ezt! Tehát azért vagyunk itt ma, amit már korábban is említettem! Hogy küzdjünk a szabadságért! Hogy küzdjünk a demokráciáért!És, hogy visszaállítsuk az alapvető emberi jogokat az Európai Unióban! Tessék cselekedni és szervezkedni! Szó szerint hetek maradtak már csak hátra és terv szerint mindenkire ráhúzzák a vizes lepedőt Európában!!! Szervezd a helyi ellenállást! Menj ki a következő tüntetésre, ne a TV-ben nézd, ahogy mások mennek!