Itt van a grafén-oxid oltóanyagban való használatára vonatkozó szabadalom. Valaki a MEWE-n talált rá....

Újabb konteó? Nem, olvasd el és nézz utána!

Itt is van. A szabadalom és az összetevő : grafén

"Módszerek rekombináns koronavírus előállítására", 2002. április 19.

"NYILATKOZAT A SZÖVETSÉGI TÁMOGATÁSRÓL


Ez a találmány a National Institutes of Health AI23946 és GM63228 számú támogatásával valósult meg. Az Egyesült Államok kormánya bizonyos jogokkal rendelkezik e találmányra vonatkozóan."

"A TALÁLMÁNY TERÜLETE


A jelen találmány rekombináns nidovírusvektorok, különösen coronavírusvektorok előállítására és heterológ géneknek az említett vektorokból történő expressziójára vonatkozó módszerekre vonatkozik."

Módszerek rekombináns koronavírus előállítására


https://patents.justia.com/patent/7279327

 

"Az új koronavírus vakcina grafén-oxidot, karnozint, CpG-t és új koronavírus RBD-t tartalmaz; karnozin, CpG és neokoronavírus RBD-t kötve a grafén-oxid gerincére...".

https://patents.google.com/patent/CN112220919A/en

Nano koronavírus rekombináns vakcina grafén-oxidot hordozóként használva

Összefoglaló

A találmány a nanoanyagok és a biomedicina területére tartozik, és egy vakcinára, különösen a 2019-nCoV coronavírus nukleáris rekombináns nano vakcina kifejlesztésére vonatkozik.

A találmány továbbá a vakcina előállítási módszerét és a vakcina állatkísérletekben történő alkalmazását foglalja magában. Az új koronavírus vakcina grafén-oxidot, karnozint, CpG-t és új koronavírus RBD-t tartalmaz; a karnozint, a CpG-t és a neokoronavírus RBD-t a grafén-oxid gerincére kötve; a CpG kódoló szekvencia a SEQ ID NO 1 jelöléssel látható; az új koronavírus RBD egy új koronavírus fehérje receptor kötő régióra utal, amely képes egy egér szervezetében az RBD-t célzó, magas titerű specifikus antitestet létrehozni, és erős támogatást nyújt az új koronavírus megelőzéséhez és kezeléséhez.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/itt-van-a-grafen-oxid-oltoanyagban-valo-hasznalatara-vonatkozo-szabadalom