“Ezek a kutatók jelenleg úgy döntöttek, hogy nem teszik közzé eredményeiket, mert attól tartanak, hogy elveszítik a gyógyszeripar kutatási pénzét.”

Kiemelt kép

Egy világhírű kardiológus szakértő figyelmeztetett, hogy kapcsolat van a sietve kifejlesztett COVID-19 injekciók és a szívbetegségek között. A brit televízióban elmondta, hogy a kardiológus kutatók bizonyítékot találtak erre, de túlságosan félnek attól, hogy pénzt veszítenek a gyógyszergyártó cégektől ahhoz, hogy közzétegyék a bizonyítékot.

A GB News Alex Phillipsnek nyilatkozva Dr. Aseem Malhotra hivatkozott Stephen Gundry szívsebész nemrégiben megjelent publikációjára, amelyben megjegyezte, hogy a COVID-19 injekciók “drámaian fokozzák” az erek, a szívizmok gyulladását, és “magyarázatot adhatnak a fokozott trombózis, a kardiomiopátia és más érrendszeri események észleléseire”.

Gundry tanulmánya kimutatta, hogy az mRNS COVID injekciókat követően a szívbetegség kialakulásának esélye 11%-ról 25%-ra ugrott.

“Most ez a kutatás azt mutatta, hogy a szívroham kockázatának növelésével és valószínűleg még az alapbetegség progressziójával is összefüggésbe hozható markerek azoknál az embereknél, akiknek már van valamilyen szívbetegségük, jelentősen megnövekedett a (szívroham) kockázata, öt év múlva 11%-ról 25%-ra” – jegyezte meg Dr. Malhotra. “Na, ez egy óriási növekedés.”

Hozzátéve, hogy az eredmények “valóban nagyon aggasztóak”, Malhotra elmondta, hogy Gundry megállapításait megerősítették az Egyesült Királyság kardiológiai osztályain dolgozó kutatók, akik azonban túlságosan féltek saját eredményeiket közzétenni, nehogy a gyógyszergyártók anyagilag megbüntessék őket.

“Valaki egy nagyon tekintélyes brit intézményből, egy kardiológiai osztály kutatója, egy informátor, ha úgy tetszik, megkeresett, hogy elmondja, hogy az osztály kutatói valami hasonlót találtak a koszorúereken belül, ami a vakcinához kapcsolódik, gyulladást a koszorúerek körüli képalkotó vizsgálatokból. Volt egy megbeszélésük, és ezek a kutatók jelen pillanatban úgy döntöttek, hogy nem fogják publikálni az eredményeiket, mert aggódnak, hogy elveszítik a gyógyszeripar kutatási pénzét”.

Ezt a vallomást alátámasztották Malhotra “anekdotikus bizonyítékok” is, amelyeket a kardiológus kollégáktól kapott “szerte az Egyesült Királyságban”, akik elmondták neki, hogy “egyre fiatalabb és fiatalabb embereket látnak szívinfarktussal bejönni”.

Az Egyesült Királyságban 2021 júliusa óta közel 10 000 többlet nem-COVID haláleset történt, ami arra késztette Carl Heneghant, az Oxfordi Egyetem Nuffield Alapellátási Tanszékének bizonyítékokon alapuló orvoslással foglalkozó professzorát, hogy “sürgős vizsgálatot” kérjen e halálesetek okának feltárására. “Ezek többségét, illetve jelentős részét a keringési betegségek, más szóval a szívroham és a stroke okozta” – igazolta Malhotra, aki 44 évesen már tekintélyes orvosi karriert tudhat maga mögött.

Megemlítve az otthon elhunytak számának 30%-os növekedését, Malhotra kijelentette, hogy “ez gyakran szívmegállás miatt következik be.

Felszólította a Védőoltások és Immunizálások Közös Bizottságát, hogy “feltétlenül vizsgálja ki ezt”, és Malhotra arra kérte a kardiológus kutatókat, hogy tegyék közzé eredményeiket. “Nagyon remélem, hogy tükörbe néznek, és rájönnek … hogy ezt az anyagot közzé kellene tenniük, mert elsősorban a betegek a kötelességük, nem pedig a gyógyszeripar érdekei”.

‘Vessenek véget a megbízásoknak’
Mivel a COVID-injekciókat a szívbetegségekkel összekötő jelek most már “olyan erősek”, Malhotra az injekciós mandátumok megszüntetésére szólított fel, mondván: “Úgy gondolom, ha ez a jel erős, és ha igaz, akkor a történelem nem lesz az ő oldalukon, és a közvélemény nem fogja ezt megbocsátani nekik.

“Ez nagyon aggasztó. Ki kell vizsgálni, és remélhetőleg hamarosan megoldódik”.

Malhotra interjúja döntő pontot jelent a vakcinákkal kapcsolatos mellékhatások médiamegjelenésében, a közösségi média felhasználói “masszívnak” nevezték, és az NHS munkatársa, Dr. Anthony Hinton támogatta Malhotra vallomását.
Eközben az Egyesült Államokban a VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) már 894 145, a 2020. december 14. és november 12. között beadott COVID-injekciókat követő mellékhatást számlál.

Míg 18 853 jelentés haláleset, addig összesen a halálesetek 19%-a szívbetegségekhez kapcsolódott, míg további 13 327 szívizom- és szívburokgyulladásos esetet jelentettek, és 9 332 szívrohamot.

Az injekció beadása utáni nemkívánatos események valódi száma azonban valószínűleg sokkal magasabb, mivel az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériumának Egészségügyi Kutatási és Minőségügyi Ügynökségéhez benyújtott 2010-es jelentés arra figyelmeztetett, hogy a VAERS “a vakcinák kevesebb mint 1%-át rögzítette”.

https://www.lifesitenews.com/news/evidence-of-heart-disease-after-covid-shot-exists-but-isnt-published-out-of-fear-cardiologist-says/

https://civilekatisztanlatasert.hu/a-covid-oltas-utani-szivbetegsegre-utalo-bizonyitekok-leteznek-de-felelembol-nem-hoztak-nyilvanossagra-mondja-a-kardiologus/