Az indiai ügyvédi kamara jelentése szerint gyilkossági vádat emeltek az indiai legfelsőbb bíróságon az AstraZeneca COVID-19 oltóanyagáért, a Covishieldért felelős két milliárdos ellen egy 23 éves férfi meggyilkolása miatt, akinek beadták az injekciót.

A két megnevezett vádlott Bill Gates, valamint Adar Poonawalla, a Serum Institute of India (SII) vezérigazgatója, aki állítólag a világ legnagyobb vakcinagyártója. A vállalati hírforrások szerint Adar Poonawalla cége nemcsak a COVID-19 oltóanyagot, a Covishieldet gyártja, hanem a világ csecsemőknek beadott oltóanyagainak több mint 50%-át is.

A meg nem nevezett vádlottak "más kormányzati tisztviselők és vezetők, akik részt vettek egy 23 éves férfi meggyilkolásában, aki az oltás miatt vesztette életét".

Az elhunyt a Covishield vakcinát abban a hamis narratívában bízva vette be, hogy a vakcina teljesen biztonságos, valamint a vasút által előírt megfelelési követelmény miatt, miszerint csak kétszeresen beoltott emberek utazhatnak.

 

A cikk azt is megállapítja, hogy az indiai kormány AEFI (Adverse Event Following Immunisation) bizottsága nemrég elismerte, hogy a 33 éves Dr. Snehal Lunawat halálát a Covishield vakcina mellékhatásai okozták.

Az indiai kormány AEFI (Adverse Event Following Immunisation) bizottsága nemrégiben elismerte, hogy Dr. Snehal Lunawat halálát a Covishield vakcina mellékhatásai okozták.

Az említett jelentés leleplezte a vakcinaszindikátus azon állításának hamisságát, hogy a vakcinák teljesen biztonságosak.

Dr. Snehal Lunawat COVID-19 injekcióval történt meggyilkolásáról itt olvashat bővebben.

A cikk a továbbiakban idézi az indiai esetjogot, amely szerint:

"egyértelművé teszi, hogy mielőtt egy személynek oltóanyagot vagy bármilyen kezelést adnának, tájékoztatni kell őt a gyógyszer mellékhatásairól és a rendelkezésre álló alternatív gyógymódokról.

Ha valakit úgy oltanak be, hogy elhallgatják a tényeket, vagy azt hazudják, hogy az említett vakcinák teljesen biztonságosak, az azt jelenti, hogy a beleegyezést megtévesztéssel szerezték meg.

Indiában a megtévesztéssel vagy erőszakkal/kényszerrel, illetve bizonyos fojtogató feltételek szabásával történő oltás polgári és büntetőjogi jogellenesnek minősül."

A cikk szerint Bill Gates és Adar Poonawalla így bűnrészessé válik a tömeggyilkosságban.

Bill Gates és Adar Poonawalla, a Covishield (AstraZeneca) vakcina gyártásában részt vevő partnerek összeesküvésben való részvételük miatt vádolnak.

Indiában a termékének hamis forgalmazását engedélyező személyt is bűnösnek tartják a bűnösök, mivel elkövetett és mulasztott cselekménye miatt. Ebben a tekintetben az IPC 120(B), 34., 109. stb. szakaszának rendelkezései vonzanak, hogy Bill Gates és Adar Poonawalla bűnösnek minősüljön tömeggyilkosságban, azaz az IPC 302., 115. stb. szakaszában.

Ha elítélik őket, halálbüntetés vár rájuk.

A szakértői vélemény szerint, figyelembe véve az egyértelmű bizonyítékokat, Bill Gates és Adar Poonawalla halálbüntetést fog kapni.

Egy korábbi, Bill Gates ellen indított ügyet is megemlítenek, amelyben 8 női gyermeket gyilkoltak meg a Gardasil HPV elleni vakcina indiai vakcinakísérletei során.

A kérelmező Bill Gates bűnügyi előéletére is hivatkozott, amikor 8 női gyermeket ölt meg a HPV elleni vakcina Indiában történő engedély nélküli kipróbálása során, valamint a Legfelsőbb Bíróság Alkotmánybíróságának a Kalpana Mehta-ügyben (2018) 7 SCC 1 hozott ítéletére, amely erős bizonyíték Bill Gates és vakcinaszindikátusa ellen.

A Bill Gates által szponzorált indiai gyermekbénulás elleni vakcinaprogramra is hivatkoznak a vádakban.

A kérelmező hivatkozott a Bill Gates gyermekbénulás elleni programmal kapcsolatos baljós tervének bizonyítékaira is, amely 4,5 millió indiai gyermek életét tette tönkre, mivel új típusú bénulást szenvedtek. Ez is további bizonyíték Bill Gates perverz és bűnözői gondolkodásmódjára.

A cikk szerint Bill Gates óvadékát megtagadják, és az Indiában lévő vagyonát hamarosan elkobozzák.

Szakértők szerint nincs esély arra, hogy Bill Gates óvadék ellenében szabadlábra kerüljön az ügyben, és a vádlott összes ingó és ingatlan vagyonát hamarosan elkobozzák.

India polgárai most már nyilvánvalóan felhatalmazást kaptak arra, hogy mind Bill Gates, mind Adar Poonawalla esetében polgári letartóztatást hajtsanak végre, hogy átadják őket a hatóságoknak.

Különböző társadalmi szervezetek és átlagemberek úgy döntöttek, hogy gyakorolják a vádlottak letartóztatásához való állampolgári jogukat, amint azt a Btk. 43. szakasza előírja. Az említett szakasz szerint bármely állampolgár letartóztathatja Bill Gates-t, Adar Poonawalla-t és más vádlottakat, és átadhatja őket a rendőrségnek.

A teljes cikket az Indiai Ügyvédi Kamara honlapján olvashatja.

Bár biztató olvasni, hogy a génmódosító COVID-19 injekciókkal elkövetett emberiség elleni bűncselekmények miatt valóban vádat emelnek a milliárdos globalisták ellen tömeggyilkosság miatt, továbbra is kérdéses, hogy ez az ügy valaha is bíróság elé kerül-e vagy sem.

Vajon India képes-e titkos katonai műveletet indítani, hogy például Bill Gates-t kihozza az Egyesült Államokból, és Indiában bíróság elé állítsa?

https://pokolafoldon.hu/blog/bill-gates-et-gyilkossaggal-vadoljak-halalbuntetest-kernek-ra