2021. május 23., vasárnap

Sokkoló élő vérelemzés a Vax után - Nézd meg!

 

Ezt egy közösségi oldalon tették közzé. Várjuk, hogy további Dark Field Microscope képeket tesznek közzé, amelyek a halálos injekciót beadott emberek vérében bekövetkező KATASZTROFÁLIS változásokat mutatják... ami SEMENNYIRE NEM "vakcina".

Itt van a szöveg, amit a kép mellé tettek közzé.

"Van egy barátom, aki táplálkozási mikroszkópos szakember. Ő a szakterületének szakértője, és rengeteget segített nekem. Sok olyan ügyfele van, akik bevették az úgynevezett oltást, és megkérte őket, hogy jöjjenek be egy ingyenes vérvizsgálatra. Legnagyobb megdöbbenésére ezt látta. A felső képen teljesen egészséges vér és vérsejtek láthatóak a "vax" injekció beadása előtt. A vérsejtek drasztikusan megváltoztak a következő néhány napban. A harmadik képen (középen alul) számtalan, idegen nanorészecske (fehér pöttyök) látható, amelyek röviddel az injekció beadása után megjelennek a vérben. A szervezeted SEMMIT sem tud ebből méregteleníteni, és végül ezek a nanorészecskék a tested minden sejtjébe bejutnak".

Ez röviden azt jelenti, hogy soha nem leszel már a régi, és az egészségedre súlyos hatással lesz egész hátralévő életedre... bármennyire is rövid legyen az. Ez kétségtelenül az emberiség elleni tömeges népirtás bűntette.




Figyeljük meg a fenti utolsó képet, a negyedik képet, amelyen látható, hogy ennek a személynek a vérsejtjei már nem sima és szimmetrikusak. Most csomók és kiemelkedések borítják őket. Ez egy szándékos világháború az emberi vérrel. Ahogy Dr. Sherri Tenpenny és Dr. Luc Montagnier és mások mondják, az injekciók ölni fognak, és soha nem hagyják abba a gyilkolást. Dr. Montagnier, aki talán a világ legjobb virológusa, azt jósolja, hogy mindazok várható élettartama, akik beadták a gyilkos injekciót, mindössze 2 év. Emlékezzünk a Deagel.com előrejelzéseire...

2025 januárjában már csak 99 millió amerikai lesz életben... ez mindössze bő 3 és fél év múlva lesz.

Ne feledjétek azt sem, hogy az összes csúcspolitikus és "neves" játékos, mint például az agyhalott Biden, Ho Harris Emhoff és a főcsaló Tony Fauci... üres sóoldatos injekciót kaptak... nem az igazi injekciót. Fauci még arra sem emlékezett, hogy másnap melyik karjába kapta az injekciót...

https://besthirdetes.hu/tudasfa/sokkolo-elo-verelemzes-a-vax-utan-nezd-meg.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése