JEAN-MICHAEL GRAU: Az egészségügyi útlevelet július 1-jétől hivatalosan is be kell vezetni, hogy ismét lehetővé tegye a közlekedést az Unió különböző országai között.

Az Európai Parlament képviselői és a tagállamok között nemrég született megállapodás az egészségügyi útlevélről, amely egy QR-kód segítségével lehetővé teszi majd, hogy a birtokosa jelezze, hogy be van oltva, hogy negatív tesztet végzett, vagy hogy a Covid19 fertőzés után immunis. (1)

Ne áltassuk magunkat: ez az európai "ausweis" (ER: személyi igazolvány) nem más, mint egy engedély az európai szabadtéri börtön elhagyására, hogy újra közlekedhessen a különböző európai országok között.

Ezáltal ratifikálja az Alfa+ és a Béta+, vagyis egy gigantikus európai apartheid létrehozását, attól függően, hogy valaki be van-e oltva vagy sem.


Ez az intézkedés kiegészíti az egész elnyomó és szabadságromboló arzenált, mint például a nyomkövetés, a nyomkövetés, a geolokalizáció, a teljes körű rendőri ellenőrzés, a különféle és változatos zárlatok, a szájkosár viselése, a kijárási tilalom és nem utolsósorban (3) a médiapropaganda és a közösségi hálózatok cenzúrája.

Bármilyen hasonlóság az új Náciföld és a modellje között pusztán véletlenszerű lenne. Ki hiheti tehát még, hogy Európa ma a békéről szól? Nem inkább háborúban állna?

Egy Európa, amely háborúban áll saját népeivel, hogy megalapozza uralmát az idei évre tervezett gazdasági összeomlás előtt, amely a davosi őrültek nagy visszaállításának előjátéka a digitális valuta és az egyetemes jövedelem bevezetése érdekében, a teljes középosztály, a jövőbeli európai zombiosztály teljes alávetettségének répája.


Ez a rémálomszerű forgatókönyv nem akadályozza meg, hogy Didier Reynders euró-komisszár a pápaválasztáshoz hasonlítsa ezt a megállapodást, lelkesen tweetelve:

"Fehér füst: megállapodásunk van a Covid európai bizonyítványt kiállító bizottság javaslatáról."
"Rekordidő alatt jutottunk el ehhez az új eszközhöz, amely minden polgár számára biztosítja a szabad mozgást" - gratulált magának.

Való igaz, hogy van mit mondani erről az "útlevélről", amely nem több, mint egy egyszerű engedély az európai börtön elhagyására, előjáték egy valószínűleg következő, kifinomultabb szezámhoz, például egy bőr alá helyezett digitális chiphez, a rabok jelenlegi elektronikus karkötőjének schwabi transzhumanista változatához.

 

Ursula von der Leyen főbiztos hangsúlyozta, hogy a tanúsítvány "kulcsfontosságú elem lesz a biztonságos és egyszerű utazás folytatásához vezető úton az EU egész területén".

Más szóval, egy kis édesség két orrvérzés között.

De hagyjuk a végső szót a belső piac artikulálatlan törülközőhordozójának, Thierry Bretonnak a nagy lírai kirohanásában:

"Európa egységesen halad előre a digitális Covid-tanúsítvánnyal... Erős jel a turizmus és a fellendülés számára!"

Az biztos, hogy a csőd szélén álló étteremtulajdonosokkal, akiknek 75%-a Klaus Schwab jóslatai szerint el fog tűnni, a turizmus újra fellendül...

Azonban van egy árnyék ebben a csodálatos képben: az egészségügyi igazolvány ellenére minden állampolgár karantén alá kerülhet. Ugyanis a 27 ország, hangsúlyozva, hogy ez továbbra is nemzeti előjog marad, meg akarja tartani ezt a lehetőséget egy változat megjelenése esetén.

Azonban köztudott, hogy a változatok nem vesznek tudomást a határokról, így a karantén valószínűleg az úgynevezett szabadságpass ellenére is az európai étlapon marad. Az ördög a részletekben rejlik...

Ez az egészségügyi belépő, amely, ne feledjük, nem más, mint az oltásra való kényszerítés rejtett aktusa, szerepel az európai vezetők május 24-i és 25-i brüsszeli csúcstalálkozójának étlapján. A megállapodást a parlamentnek a következő, június 7-10. közötti strasbourgi plenáris ülésen kell majd jóváhagynia.

"Ez lehetővé teszi, hogy a megállapodás július 1-jén hatályba lépjen" - erősítette meg Juan Fernando Lopez Aguilar spanyol EP-képviselő, a parlament tárgyalója egy sajtótájékoztatón.

Nem kétséges, hogy ennek a most már a Bezártak Uniójának minden laposa egyhangúan, felemelt karral, lelkesen fog szavazni ennek az ausweisnek az érvényesítésére.

Nem kétséges, gondolják, hogy minden európai bele fog egyezni abba, hogy ne éljen tovább, hogy ne haljon meg.

https://besthirdetes.hu/tudasfa/hivatalos-julius-1-jen-az-eu-hatalmas-koncentracios-taborra-valtozik.html