Seneff tanulmányának különösen érdekes része a spike fehérje toxicitásával foglalkozik.

A génalapú COVID-19 vakcinák egyik fő problémája az, hogy maga a spike fehérje mérgezőnek tűnik, és a szervezet mostantól egy spike fehérjét termelő gyár.

"Így van. Végeztek olyan vizsgálatokat, ahol csak a spike fehérjének tették ki az [állatot], és kimutatták, hogy az agyban és az erekben mérgező. Tehát önmagában immunreakciókat okoz, ami károsítja a szöveteket.

Ez alapvetően egy mérgező molekula, és azt hiszem, hogy valószínűleg azért mérgező, mert egy prion fehérje ...

Még több kutatást fogok végezni. Még nem tudok eleget, de nekem borzalmasnak tűnik. Azt hiszem, ez lehet a legaggasztóbb dolog. Két nagy dolog fog történni a jövőben.

Időbe fog telni [a fejlődésük], tehát nem fogjuk azonnal látni. És persze nem fogjuk a vakcinára fogni, mert az arányok elkezdenek majd emelkedni ezeknek a szörnyű betegségeknek az esetében, és senki nem fogja őket ezzel összefüggésbe hozni."

Miért okozhat súlyos neurodegeneratív betegséget a tüskés fehérje?

A Creutzfeldt-Jakob-kór (CKD), a kergemarhakór emberi változata, egy prionbetegség. A prionbetegségek más emberi formái közé tartozik az Alzheimer-kór, a Parkinson-kór és a Lou Gehrig-kór (ALS). "Megvan mindezek a szörnyű neurodegeneratív betegségek, és mindegyikük specifikus prionfehérjékhez kötődik" - mondja Seneff. A SARS-CoV-2 tüskefehérje is prionfehérjének tűnik, bár ezt még nem sikerült alaposan igazolni.

Aggasztó, hogy a COVID-19 vakcinák által előállított spike fehérje az elvégzett módosítások miatt a tényleges vírusban lévő spike fehérjéhez képest prionabbá és hatékonyabbá válhat.

"A tanulmányok azt mutatják, hogy ezek a lépben lévő csíraközpontok ... a prionfehérjék elsődleges forrása, amelyek végül felkerülnek a vagus idegbe, és eljutnak az agytörzsi magokba. Így alakulhat ki például a Parkinson-kór ...

Annyi mindent kell még megtanulnunk, de nekem úgy tűnik, hogy ez itt egy csapda. Tényleg meghívják az ilyen dolgokat, hogy ezekkel a vakcinákkal történjen, ahol a csíraközpontokra összpontosítanak, [mert] ezek pontosan azok a helyek, ahol ezek a prionfehérjék gyakran elindulnak.".

 

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-tuskefeherje-rendkivul-problematikusnak-tunik.html