Andrej Klimenko egykori krími közgazdász, aki most Nyalókakirály külügyminisztériumában Felügyelősködik, váratlan javaslattal állt elő ma Kijevben.
kik
Javasolta a NATO – nak, hogy Odesszában – a “Hős Városban” – csináljanak haditengerészeti bázist. Sőt! Egészen Izmailtól a Krímig telepítsék tele bázisokkal a Fekete – tenger partját és kikötőit. “Ukrajna FÜGGETLENSÉGE és biztonsága az orosz fenyegetéssel szemben csak így garantálható”! Klimenko szerint. Valószínűleg nem járunk messze az igazságtól, ha úgy gondoljuk: sem a NATO – nak, sem az USA – nak nincs ellenére az ötlet.
Donbasszban egyébként a mai nap valóban csendesebb volt a közelmúlthoz képest is.
seg
Nem kis skandallum esett meg viszont ma dél tájban Peszkiben. A városban székelő Illarion metropolita rezidenciájába betörtek Nyalókakirály martalócai. A metropolita kutyáját lelőtték, és házkutatást tartottak. Ennek végeztével összeterelték a rezidencián tartózkodó apácákat. Mindenkitől elszedték a “passzportot” – majd bezárták őket. Ezután pedig majd háromórányi módszeres rekvirálásba kezdtek. Vittek mindent ami nem sütött. Kegytárgyakat, ikonokat, felszerelési tárgyakat, irodaberendezést, és amit értékesnek gondoltak.
Miután a bezártak kiszabadultak, Donyeck és Mariupol metropolitája úgy döntött, hogy a biztonságuk érdekében jobb lesz ha azonnal Donyeckbe menekülnek. Gyalog vágtak neki az útnak. A várostól nem messze bukkant rájuk a népköztársaságiak egyik járőre, és az átfagyott menekülőkért buszt hívtak. Szerencsésen megérkeztek Donyeckbe. Elmondták, hogy kifosztóik a “Jobb Szektor” pribékjei voltak.
Donbassz ma ismét segélyszállítmányt kapott. Ezúttal amerikai és ausztrál civilek segélyét hozta két kamion Donyeckbe.
seg2 seg3 seg4 seg5 seg6 seg7

https://balrad.wordpress.com/2014/12/19/novorosszija-nato-tengeri-bazis-szentelykifosztas-amerikai-humanitarius-segely/