Angela Merkel – miután találkozott Bojko Boriszov bolgár miniszterelnökkel – “FELSZÓLÍTOTTA” Oroszországot, hogy újítsa fel a “Déli Áramlat” gázvezeték megépítésével kapcsolatos tárgyalásokat.
Kicsit hízelgett Angela, hogy igy Oroszország milyen megbízható – úgy Oroszország mennyire jó partner, csak csinálja tovább ezt a csővezetéket. (A törököktől megrettent “Orbán Ostora”!)
Bozidar Lukar bolgár gazdasági miniszter utazik is Moszkvába Merkel megbízólevelével – már holnap után.




Varsóban “királygyalázás” történt!

Nyalókakirály a lengyel fővárosban vizitál. Amíg ő a Szejm épületében enyelgett Amerika végrehajtóival, a lengyel törvényhozás épülete előtt becsületes lengyelek tiltakoztak személye, juntája, a donbasszi vérengzések és Lengyelország ukrajnai NATO – kalandja miatt.
В Варшаве проходит акция протеста против визита Порошенко
A tüntetők lengyel, ukrán, DNR és LNR zászlókat lengetve nevezték Valcmant donbasszi civilek ezreinek gyilkosának, és kifejezték rendkívül mély undorukat Nyalókakirály személye és rezsimje iránt. Bandera fasiszta juntáját emlegetve pedig fölemlegették Maradék – Ukrajna diktátorának a “volinyi mészárlást”! Nemes egyszerűséggel csak Banderához hasonlították Valcmant.

Sorry Ukraine! Not money!


Az EU – kincstárának állapotát sem dícséri föl az a tény, miszerint ma Brüsszelben a Bizottság elnöke Jean – Claude Juncker sopánkodva jelentette be: annyira üres a brüsszeli kassza, hogy a kijevi rezsim által sírva könyörgött kétmilliárd euros talponmaradási gyorssegélyt folyósítani tudnák. Juncker ,ég csak biztatót sem tudott üzenni a kijevi udvarnak.


https://balrad.wordpress.com/2014/12/17/csak-a-baj-minden-fele/