- Orosz vélemény a magyarországi liberális tüntetéssorozatról -
Magyarország hétfőn – november 17-én – kormányellenes tüntetések zajlottak országszerte. Csupán a fővárosban mintegy tízezren vonultak ki az utcára, csakhogy elégedetlenségüket fejezzék ki Orbán Viktor kormánya politikájával.
Az Ekonomika Szegodnya orosz hírügynökség jelenti, hogy már maga a tiltakozási akciók oka, hogy – Orbán nem volt hajlandó meneszteni a Washington által korrupcióval vádolt NAV-elnököt, Vida Ildikót – az is gyanús. Az Egyesült Államokra nem jellemző az ennyire agresszív beavatkozás egy EU- és NATO-tagország belügyeibe.
Magyarország azonban szembetűnően kilóg a sorból. Orbán Viktor nem egyszer nyíltan kijelentette, hogy Magyarország számára az EU határain túl Oroszország az egyik legfontosabb partner. Magyarország és Oroszország már az Oroszország-ellenes gazdasági szankciók életbe léptetése után is szilárdította az együttműködést: a magyar hatóságok teljes mértékben támogatják a Déli Áramlat projekt realizálását, míg más országok igyekeznek akadályokat gördíteni Oroszország elé. Orbán Viktor megerősítette, hogy az amerikai hatalmasok nyomást gyakoroltak rá ebben a kérdésben, hiszen a Nyugat távlati tervei közt az orosz gáztól való függőségének csökkentése és nem a zökkenőmentes gázellátás biztosítása szerepel.
Lényegében egyértelmű, hogy a bizonyos magas rangú magyar tisztségviselők amerikai beutazására vonatkozó tilalom nem más, mint egyfajta diplomáciai figyelmeztetés a magyar hatalomnak az USA részéről. Senki sem kívánja meghallani Orbán szavait, hogy döntései nem „oroszbarát”, hanem „magyarbarát” jellegűek. Olajként hatott a tűzre Szijjártó Péter külügyminiszter azon kritikai megjegyzése is, hogy az Oroszországgal szembeni szankciók hatástalanok és negatív hatást gyakorolnak a közép-európai országokra. Az USA számára ez elegendő volt ahhoz, hogy tudomásul vegye Oroszország és Magyarország „közeledésének” tényét. Mi több, Magyarország erősen diszkreditálta magát Washington előtt, amikor szeptemberben leállította a visszaáramló ukrajnai gázszállítást, bejelentve, hogy megnövekedtek belföldi szükségletei. Orbán akkor hangoztatta, hogy Magyarország nem támogathatja Ukrajnát saját érdekeinek csorbulása árán, de az Egyesült Államok számára ez nem indok.
Bizonyos körökben máris hírek keringenek, hogy a magyar hatóságok fontolóra veszik az Európai Unióból való kilépést, mert ugyanis megunták már, hogy politikájukat külső érdekeknek kell alárendelniük. Orbán Viktor még azt is kijelentette, hogy mai formájában az EU szerencsétlen utópisztikus kísérletté válhat, mert a túlságos központi bürokrácia akadályozza normális működését.
Egyszóval, lehet, hogy Magyarország kénytelen lesz fizetni az efféle lázongásért. Az internetadó elleni tüntetések szemléletesen bizonyítják, hogy mennyire könnyen manipulálható a lakosság hangulata a közösségi hálózatokban. Semmi sem garantálja, hogy azok az emberek, akik, kivonulva az utcára, követelték Vida Ildikó lemondását, tisztában voltak-e azzal, hogy tulajdonképpen egy nagyon egyszerű kombináció résztvevőivé váltak, – amelynek eredményeként már egy Viktor (Janukovics), kénytelen volt távozni a hatalomból.




Majdan magyar módra – Az antifáknak szánják a Jobb Szektor szerepét?

MTI Marjai János

- Liberálisok és cionbolsevikok hisztiztek a Kossuth téren -

Úgy néz ki, hogy Pesten, a szélsőbalos antifákkal akarják eljátszatni a kijevi neonáci Jobb Szektor szerepét.

November 17-én rendezte meg a liberális csürhe, a ‘Közfelháborodás Napja’ elnevezésű kormányellenes demonstrációt. Több magyar városban és külföldön is tüntettek az Orbán kormány ellen.

A Kossuth téren, a Parlamentet védő rendőrsorfal előtt – óbégattak, lökdösődtek a liberálisok, liberál-bolsevikok és cionbolsevikok, – míg háttérben az általuk megvezetett egyszerű emberek tiltakoztak a rendszer ellen, s a kormány lemondását követelték.

7195131_80797af1c74a36fe7be2fc22e49c068f_m
Az erős nyugat-európai és amerikai támogatást maguk mögött tudó szervezők; ugyanaz a társaság, mely az internetadó elleni tüntetés szervezésében is benne volt, – két kis nyikhaj; Nemes Balázs és Kocsis András, a ‘Nem Némulunk El’ Facebook csoport alapítói, – ‘Közfelháborodásnak’ nevezett, – ismételt nyugatbarát reklámkampányt rendeztek a Kossuth téren.
Fotó Chripkó Lili 444Tüntetésük valódi célja egyetlen mondatban megfogalmazható. Eredeti felhívásukban ezt írták: “Igent mondunk Európára!” – Vagyis igen, az EU-ra.
Az esemény a már a jól ismert felforgatási kézikönyv szerint zajlott, – bár most a magyar helyszín sajátságosságainak megfelelően, – némi színbéli eltérést voltak kénytelenek eszközölni. Mert a Kijevi Majdanra emlékeztető díszletek; az EU és nemzeti színű zászlók között, – megjelent egy új szín is; a vörös. (Lásd fenti kép).
Mivel a netadó elleni tüntetésen és utána bebizonyosodott, hogy a magyarországi radikális jobboldalt, – nem tudják a kormány elleni felforgatásba belevonni, – ahogyan ezt lassan egy éve Kijevben a Majdanon megtették, – a háttérben álló atlantista szervezők kénytelenek voltak új szereplőket, mondhatni ‘balekokat’ keresni. – Hogy csak történjen már valami, s ne csak skandálásokkal és vonulgatásokkal töltsék ki a rendelkezésükre álló, egyre szűkebb időt.
Az úgynevezett ‘tüntetés’, de valójában az uniós promóció szervezői, – az általuk eddig semmibe vett népre hivatkoztak, – s szemmel láthatóan tehették is, mert sok megvezetett egyszerű ember is tiltakozott a rendszer ellen, a kormány lemondását követelve.
Fotó 444
Sajnálattal ismertünk fel közöttük több otthonvédőt is, – akik valójában most önmaguk ellen tüntettek.
Mert a mostani hőzöngés valódi célja, ahogyan az uniós zászlók is jelezték nem más, mint a jelenlegi liberális kormány lecserélése egy a nyugat és EU felé még készségesebb korábbi liberális kormányra. Talán nem kéne megfelejtkezni arról a tényről sem, hogy a Bilderberg csoport konferenciájának egyetlen magyarországi meghívottja a libás Bajnai volt!
Minden jel arra mutat, hogy a helyi provokátorok és fizetett önjelölt vezérek munkáját, – a beszivárgó amerikai ügynökök jelenléte is támogatja.
Olvasóinknak ismételten az javasoljuk, legyenek nagyon óvatosak a megtévesztő ám rendkívül kártékony liberál-bolsevik, cionbolsevik eszmékkel szemben, – melyek lényegében a neoliberalizmust képviselik. – Az otthonvédőknek semmi dolguk ezzel a neoliberális csürhével, mely, – ha ismét hatalomba kerül akkor az eddigi apró eredményeket és félsikereket is elsöpri, és a kilakoltatási hullámnak, a végrehajtók korlátlan hatalmának semmi sem fog gátat szabni!
Nem tudni, hogy ezek a megvezetettek miért nem vették észre a mostani és eddigi demonstrációkon, a liberális ellenzék felülreprezentált jelenlétét; úgymint jelen esetben Demszky Gáborét, – Gréczy Zsoltét, a DK-ból, – vagy ott volt a DK elnökségéből, Kakuk György is.
De, hogy történjen is valami…
Az eddig szinte unalomig ismételt klisékre alapuló felforgatási kézikönyvet, mint már említettük kénytelenek voltak kissé átdolgozni a háttérben meghúzódó hivatásos zavarkeltők, – a magyarországi helyszín sajátosságainak megfelelően. Hogy valóban történjen is már valami.
Új színt, éspedig a vöröset kellett vinni az eddigi palettába, – vagyis az antifa akciócsoportokat, s mellettük a cionbolsevik, liberál-bolsevik szerveződéseket vonták be az eseményekbe.
7194561_ea68353a2c20134e435736d1508060ca_m
Ha egy orosz, vagy újoroszországi kommunista ezt meglátná, hogy az EU-s rongy mellett megjelenik a CCCP-s póló is, – pofán is verné azt, aki azzal gyalázza a jelképeiket, hogy egy EU párti tüntetésen jelenik meg benne.
Aktívan jelen voltak tehát a neoliberális ellenzék által szervezett tüntetésen ezek a baloldalinak és népinek beállított szervezetek, – bizonyítván azt, hogy nem sok választja el őket a nyugatbarát ellenzéktől.
A Krausz Tamáshoz és Tamás Gáspár Miklóshoz, valamint a ‘MEBAL’-hoz köthető cionbolsevista; ‘Attac Magyarország’ mozgalom zászlóját is láthattuk az első sorokban,  - de jelen voltak a Cseh Miklóshoz köthető liberál-bolsevik, marxista ‘Népi Front’ aktivistái is, – erről honlapjukon saját maguk számolnak be.
Ebben a cikkben világosan kifejtik, hogy a változások élére akarnak állni, (mily meglepő), – abba a tévhitbe ringatván önmagukat, – hogy az Orbán kormány esetleges bukása után ők is politikai szerephez juthatnak a kapitalista neoliberális pártok mellett.
Az 'Attac Magyarország' zászlaja a Che Guevara zászló mellett
Az ‘Attac Magyarország’ zászlaja, a Che Guevara zászló mellett
Mindenesetre a szervezők sikerrel használták fel őket hétfőn este. A hozzájuk köthető antifa aktivisták, a fenti címkép tanúsága szerint is igencsak nyüzsögtek, – úgymond ‘csinálták a fesztivált’.
A kezdeti beszédek után kezdődött a rendőrsorfal előtti óbégatás, skandálás, majd a lökdösődés. Ide gyűlt az összes önmagával nem bíró gyűlölködő titán és titánia (hivatásos provokátorokkal megsépkelve), a már előzetesen megállapított szereposztás szerint: antifák és liberálisok, liberál-bolsevikok, cionbolsevikok.
Ám ezek az antifák, a közelébe sem jöhetnek az ultráknak. 2006-ot ezzel az állománnyal nem lehet megismételni. – De a Majdant még inkább nem.
Kb. 30 ember csinálta igazából a balhét, a többiek inkább csak álldogáltak, ajvékoltak, s olyasmi 2006-ból lopott szövegeket is skandáltak, hogy; ‘Orbántakaroggy’.
Ezek a legforróbb fejűek, (vajon mennyi is lehetett köztük a hivatásos zavarkeltő?) – olykor nekilendültek, és nyomultak a rendőrsorfal felé, mire a falanxról úgy pattantak le, mint a labda. A liberális Index és a 444 helyszíni tudósítói szerint is; – kevés olyan tüntető volt, aki mert vállalni konfrontációt a Készenléti Rendőrséggel. – Így nem sok esélyük volt kijevi mintára, – vagyis hogy betörjenek a Parlamentbe és ott törjenek, zúzzanak.
Fotó Bődey János
Nos talán a a háttérben álló valódi szervezőknek, – csak szükségük lesz a forgatókönyvük további magyarországi adaptációinak megvalósításához, – azokra az Ukrajnában már jól bevált fránya külföldi zsoldosokra. – Igen, kelleni fognak majd a hivatásos martalócok, ha azt akarják, hogy az újabb tüntetéseken végre elérjék céljukat és vér folyjon. – S így robbantsák ki a “forradalmukat” (sic!).
Nem kizárt az sem, hogy hoznak majd Ukrajnából néhány jobb szektoros neonácit is, akiket a változatosság kedvéért majd Che Guevarás jelmezbe bújtatnak.
Így emelhetik be őket az antifák közé, – akik velük együtt eljátsszák majd azt a szerepet, amit a Jobb Szektor Kijevben a Majdanon eljátszott. Ugyanazokért a célokért, a nyugati orientáció helyreállításáért, a Keleti nyitással szemben. Mert szerintük Magyarország vészesen közel került Oroszországhoz. – Nem beszélve arról, hogy a bankoknak is elegük van már az Orbán kormányzatból. Mert ne higgye senki azt, hogy ők nem támogatják a liberális lázadást.
A kormány devizahiteleseket mentő csomagja persze olyan amilyen, sok kritikára ad okot, – főleg az aktuális napi árfolyamon történő forintosítás, – ám a részeredményeket nem szabad semmibe venni, mint ahogy azt sem; hogy a kormány jóvoltából még mindig nincsenek tömeges kilakoltatások.
És, ha neoliberálisok, liberál-bolsevikok, s cionbolsevikok által annyira preferált, s a megvezetett egyszerű kifosztott emberek óhaja teljesülne – s megbukna az Orbán kormány, – akkor bizony a tisztelt devizahiteleseknek és egyéb bajban lévő millióknak merő naivság lenne gondolniuk azt, – hogy egy szociális rendszerváltás következik be majd. – Hanem a neoliberális kapitalizmus restaurációja jön, annak minden ódiumával együtt.
Tömeges kilakoltatások, – a magyarság teljes kifosztása, az életben maradottak rabszolga sorba döntse, – a nemzet teljes megsemmisítése következik majd.
Szabad Riport
***
Utólagos információk, mostani történések előzményeiről:
Az alábbi fotó-dokumentumok is bizonyítják, hogy a liberál-bolsevik és cionbolsevik szerveződések mennyire kötődnek a neoliberális ellenzékhez, – valójában egy alomból származnak velük.
Ahogyan a tavaly nyáron, a Kijevi majdan előtt is megtörtént a szervezés és egyeztetés, – ezen a nyáron a budapesti központú liberális lázadások előtt is történtek előzetes egyeztetések, szervezések, – a mostani történésekben résztvevő felek között:
Például a nyár végén, augusztusban a Szelidi tónál, egy u.n. ‘Baloldali fesztivál’ keretében találkoztak egymással.
A lementett oldal szerint, az úgynevezett baloldali pártok és szervezetek egyeztettek a szorosabb együttműködésről. Ami például hétfőn, a Parlament előtt meg is történt. Ezek a pártok és szervezetek tehát a következők voltak:
A liberálisok; LMP, Együtt Pm, – ultra liberálisok; 4K, – szociál-liberálisok; MSZP, – liberál bolsevikok; Népi Front, – cionbosevikok; Attac, Mebal, Munkáspárt 2006.
Ezek a szerveződések valójában úgyszintén a liberális ellenzékhez köthetők, azok szekerét tolják és bármit is mondjanak magukról és az állítólagos rendszerváltásról, – valójában semmi mást, mint a neoliberális; Gyurcsány, Bajnai féle visszarendeződést készítik elő.
Cionista baloldali egyeztetés - Szelidi tó 1- 2014 augusztus
Cionista baloldali egyeztetés - Szelidi tó 2- 2014 augusztus
SzRTI