Ha csak egy mondatot is mondasz a vakcinák okozta sérülésekről, a legtöbb allopátiás "hívő" azonnal elutasítja az "összeesküvés-elméletedet".

Ugyanezek az emberek panaszkodnak és bevallják neked az összes egészségügyi problémájukat, és beszélnek autista gyerekekről, súlyos allergiás gyerekekről és megmagyarázhatatlan immunrendszeri rendellenességekről, de az oltóanyagokban lévő halálos mérgekről egy percig sem fognak beszélni. Miért van ez így?

A CDC 60 éven át az oltóanyagokat az orvostudomány szent gráljaként propagálta, mint egy varázspirulát, amely mindenkit megóv attól, hogy olyan ijesztő fertőző betegségekben haljon meg, amelyektől semmi más a világon senkit sem menthet meg. Pedig emberek milliárdjai élnek túl úgy, hogy egész életükben egyáltalán nem kapnak védőoltást, és ezek az emberek átlagosan sokkal egészségesebbek, mint a "teljesen beoltott" droidok és zombik, akik úgy tűnik, hogy életük nagy részében rejtélyes betegségekkel küzdenek.

Tudtad, hogy a gyerekek nem születnek autizmussal? A "spektrum" úgy alakul ki, ahogy a gyerekek egyre több és több oltást kapnak, születésüktől 6 éves korukig, amikor több mint 60 mérgező injekciót lőnek a vérükbe, amelyek az abortuszsejtektől kezdve a genetikailag módosított vírusokig és baktériumokig mindent tartalmaznak, nem beszélve a latexről, mogyoróolajról, tejtermékekről, MSG-ről, formaldehidről és fertőzött afrikai zöld majom vesesejtekről.

Ha Ön vagy valamelyik szerette CNS-rendellenességekben, emésztési zavarokban vagy tanulási zavarokban szenved, itt az ideje, hogy kivizsgálja a legveszélyesebb vakcinákat.
Egészségügyi problémái vannak, amelyeket az orvosok és a gyermekorvosok csak nem tudnak "megoldani" a vényköteles gyógyszerek feldobásával? A legvalószínűbb, hogy VTS - vakcinatoxin szindróma. Minél több oltást kap, annál súlyosabbá válnak a problémák, és nincs egyetlen amerikai orvos sem, aki ujjal tud vagy akar mutogatni az okozóra, még akkor sem, ha a legtöbb súlyos ételallergia közvetlenül egybeesik számos oltóanyag összetevőivel.

 

 

Ami még rosszabb, hogy a COVID-19 "vakcinák" egyáltalán nem is vakcinák. Ezek tüskés fehérjeinjekciók (rögoltások), amelyek eltömítik a vért és súlyosbítják a jelenlegi egészségügyi problémákat, beleértve a központi idegrendszeri rendellenességeket, a szívritmuszavarokat (szívizomgyulladás), a kognitív funkciókat és a motoros képességeket. Ezért a legveszélyesebb "oltások" a Föld bolygón a COVID-19 oltások és emlékeztetők, mert ezek valójában nem is oltások, de minden ember, aki megkapja őket, azt hiszi, hogy azok. Itt jönnek tehát a megdöbbentő statisztikák, amelyek felfedik a valaha létrehozott 4 legveszélyesebb OKTATÓANYAGOT.

#1. COVID-19 "oltóanyagok"

Senki, akinek több milliárd tüskés fehérjét fecskendeztek be, vagy a "technológiát" (mRNS), amely a sejtjeidet mutálja, hogy létrehozza őket, egy cseppet sem ismeri a mögötte álló valódi "tudományt", vagy a sérülési és halálozási statisztikákat, különben soha nem kapná meg őket. A Fauci influenza elleni oltások 300-szor halálosabbak, mint az összes többi FDA által jóváhagyott, valaha gyártott és forgalmazott oltóanyag. Ez azt jelenti, hogy összeadhatjuk az összes sérülést és halálesetet, amelyet az FDA által az elmúlt évtizedekben kitalált és jóváhagyott 70 vakcina okozott, és egyetlen más oltás sem közelíti meg a veszélyességét.

A VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) adatai szerint az USA-ban már több mint 12 000 vakcina okozta halálesetet jelentettek. Ez a rendszer messze elmarad a valós időtől, és csak a tényleges esetek százalékos arányának töredékét képviseli, mivel a legtöbb ember nem is hiszi el, hogy az oltóanyag toxinjai, nevezetesen a vírusokat utánzó tüskés fehérjék milliárdjai küldték kórházba vagy korai sírba szeretteiket. Ez azt jelenti, hogy a Fauci influenza elleni oltások halálosabbak, mint az atombombák.

 

 

#2. MMR vakcina

A legtöbb szülő megdöbbenne, ha megtudná, mennyivel veszélyesebb a kanyaró elleni védőoltás beadása, mint a kanyaróvírus tényleges elkapása. Az egyik mellékhatás, amely a kanyaró elleni oltóanyag figyelmeztető betétlapján szerepel, tudatja, hogy maga az oltás olyan magas lázat okozhat, hogy az áldozat akár rohamot is kaphat. Ez minden 3000 beoltott emberből egynél fordul elő. Ráadásul az MMR oltás (kanyaró, mumpsz, rubeola) közötti kapcsolatot maga a CDC vezető tudósa, Dr. William Thompson fedte fel.

Miért olyan mérgező az MMR? Szarvasmarha szérumot tartalmaz, amelyet tehénbőrből vonnak ki, és beadásakor kötőszöveti rendellenességeket, ízületi gyulladást és lupuszt okoz; továbbá légszomjat, alacsony vérnyomást, mellkasi fájdalmat és bőrreakciókat. Az MMR oltás rekombináns emberi albumint és WI-38 emberi diploid tüdőfibroblasztokat is tartalmaz, ami a vér fehérje része az összevont emberi vénás plazmából, és beadásakor lázat, hidegrázást, csalánkiütést, kiütést, fejfájást, hányingert, légzési nehézséget és szapora szívverést okoz.

#3. Polio vakcina

Ha minden amerikai tudná, hogy akár 98 millió amerikai rejtett rákos vírusoknak volt kitéve, amikor beadták neki a gyermekbénulás elleni vakcinát, vajon hányan hinnék még mindig, hogy a vakcinák a modern orvostudomány "szent grálja"? Ha minden amerikai tudná, hogy az orális gyermekbénulás elleni "vakcinák" növelik a gyermekek gyermekbénulásos eseteit, hányan hinnének még mindig ezeknek az oltásoknak a "biztonságosságában és hatékonyságában"?

A Jonas Salk által kifejlesztett IPV, azaz inaktivált polio vakcina a poliomyelitis elhalt sejtjeit használja, míg az Albert Sabin által kifejlesztett OPV, azaz orális polio vakcina több állaton is átfuttatja a vírust, hogy gyengítse a törzset, de ez nem öli meg azt. Így azok a gyerekek, akiknek az immunrendszere már így is legyengült a többi mérgező oltástól, nem tudják hatékonyan leküzdeni a legyengített élő vírust, és végül másokra is átadják azt. Ez megdönti a régi "csordaelméletet", és valójában inkább a gyermekbénulás terjedését segíti, mintsem megelőzné azt.

 

 

#4. Rotavírus elleni vakcina

A "RotaTeq" rotavírus vakcina egy halálos sertésvírust tartalmaz, amelynek semmi keresnivalója nincs semmilyen gyógyszerben, soha, sehol, mégis benne van a nagyon fiatal gyerekeknek adott vakcinában, kétszer is. Ez a vírus annyira halálos, hogy a gyermek belei összecsomósodhatnak (ezt nevezik intussuscepciónak), és teleszkópszerűen magukba tekeredhetnek. Ez megölheti a gyermeket. Az oltás feltalálója, Paul Offit több millió gyógyszeripari dollárt tett zsebre a piszkos oltásból. Az egésznek az az iróniája, hogy a vakcina állítólag véd a rotavírus fertőzés ellen, amely lázat, hányást és hasmenést okoz, ami testnedvek elvesztéséhez, kiszáradáshoz, kórházi kezeléshez és halálhoz vezet, de maga a vakcina általában hasmenést, hányást, lázat, zihálást, köhögést, fülgyulladást, erős hasfájást, véres székletet okoz. Gondolj bele.

A cikk forrásai a következők:

Pandemic.news

SteveKirsch.substack.com

NaturalNews.com

TruthWiki.org

NaturalNews.com

CDC.gov/vaccines

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-negy-legveszelyesebb-vakcina