Az alternatív média a héten attól volt hangos, hogy néhány napon belül több, korábban fiatal, egészséges orvos is meghalt.

A legnagyobb sztori a kanadai Trillium Health Partners-Mississauga kórházból érkezett Torontóból, ahol egy héten belül 3 orvos halt meg "váratlanul", és egy ugyanebben a kórházban dolgozó nővér szerint a halálesetek azután következtek be, hogy a kórház elkezdte kötelezővé tenni a negyedik Covid-oltást az alkalmazottai számára.

A kanadai Trillium Health Partners-Mississauga kórház három orvosa halt meg váratlanul ugyanazon a héten. A három orvos halálának okát még nem közölték.

A három elhunyt orvosról szóló hírt először Monique független újságíró osztotta meg egy posztban, amely vírusként terjedt el. Monique szerint egy aggódó nővér osztotta meg vele a kórház vezetősége által kiküldött feljegyzés egy példányát.

Az ápolónő szerint a három orvos azután halt meg, hogy a kórház elkezdte előírni a negyedik Covid-oltást az alkalmazottaik számára.

"A Mississauga kórházak három orvosa halt meg ezen a héten" - mondta az ápolónő Monique-nak. "Az 1. emlékeztető hétfőn, a 2. kedden, a 3. csütörtökön. [A] halál okát nem osztották meg a feljegyzésben, de hányszor halt meg 3 orvos 1 hét alatt, napokkal azután, hogy a kórház elkezdte beadni a 4. injekciót a dolgozóknak.".

A három orvos, aki ugyanazon a héten halt meg, Dr. Lorne Segall (július 17.), Dr. Stephen McKenzie (július 18.) és Dr. Jakub Sawicki (július 21.).

A The Gateway Pundit július 24-én hivatalos Facebook-oldalán keresztül kereste meg a Trillium Health Partners-t, hogy ellenőrizze a három orvos halálát, de nem válaszoltak megkeresésünkre.

A Gateway Pundit ezután felvette a kapcsolatot a kórházzal, és beszélt Amit Shiltonnal, a médiakapcsolatok és szolgáltatások vezetőjével. Shilton azt mondta a Gateway Punditnak, hogy személyes okok miatt nem tudja megerősíteni a halálukat.

 

 

Szerdán a Trillium Health Partners végül közleményt adott ki, és megerősítette a három orvos halálát.

"A THP mély szomorúsággal gyászolja három orvosunk elvesztését, akik a közelmúltban hunytak el" - jelentette be a kórház a Twitteren.

"Dr. Jakub Sawicki, Dr. Stephen McKenzie és Dr. Lorne Segall elismert orvosok voltak, akik életüket a betegek és a közösségük ellátásának szentelték" - tette hozzá a bejegyzés.

A kórház azt állította, hogy a közösségi médiában terjedő pletyka, miszerint haláluk a COVID-19 oltással függött össze, "egyszerűen nem igaz".

A halálesetek Dr. Paul Hannam, a North York Általános Kórház (NYGH) sürgősségi főorvosa és programigazgatója halálának bejelentését követték.

Dr. Hannam állítólag kiváló egészségnek örvendett, mivel olimpiai vitorlázó és maratoni futó volt. A kórház és a vállalati média hevesen tagadta, hogy bármi köze lett volna az általa szedett COVID-19 vakcinákhoz.

Dr. Paul Hannam, a North York Általános Kórház (NYGH) sürgősségi főorvosa és programigazgatója szombaton váratlanul elhunyt, miközben futni indult - kollégái szerint.

Hirtelen halálának okáról egyelőre nincs információ.

 

 

Howard Ovens, a Mount Sinai Kórház orvosstratégiai főigazgatója a Twitteren keresztül jelentette be Dr. Hannam halálhírét.

"A kanadai sürgősségi orvostudomány ma este gyászol" - írta Ovens. "Paul Hannam, olimpiai vitorlázó, maratonfutó, családapa, a NYGH sürgősségi osztályának igazgatója, egy kedves, figyelmes, együttérző és szelíd ember ma futás közben hirtelen elhunyt. Az ember kvintesszenciája. Ölelj meg valakit, akit szeretsz." (Forrás.)

 

 

 

 

Aztán a 27 éves Dr. Candace Nayman, a Hamiltonban található McMaster Gyermekkórház rezidense, aki szintén triatlonista volt, szintén "váratlanul" halt meg a héten.

Dr. Candace Nayman, 27 éves, a Hamiltonban található McMaster Gyermekkórház rezidense, egy triatlonversenyen való úszás közben összeesett, és négy nappal később, 2022. július 28-án, csütörtökön meghalt.

Az ötödik GTA-orvos, aki júliusban halt meg, "pozitivitást sugárzott", és "élénk és aktív életet élt".

Dr. Candace Nayman hirtelen és tragikus halálával azonban egy olyan nőt veszített el a világ, aki az életét a gyermekek egészségének szentelte.

A 27 éves nő, aki a Hamiltonban található McMaster Gyermekkórház rezidens orvosa volt, úszás közben esett össze, miközben vasárnap egy triatlonversenyen indult. Ezt követően csütörtökön meghalt.

"Candace az egyik legjobb rezidens volt, akivel a McMasterben töltött időm alatt volt szerencsém együtt dolgozni" - mondta Dr. Christina Grant, a McMaster Egyetem és a McMaster Gyermekkórház professzora.

Az emlékoldalon írt méltatásában Grant hozzátette, Candace "kritikusan gondolkodó, együttérző és kiváló csapatjátékos" volt.

Barátja, Rebecca Starkman hozzátette: "Egyszerűen nincsenek szavak, amelyekkel leírhatnánk azt az óriási űrt, amelyet Candace hiánya hagyott maga után. Semmi olyan dolgot nem akart tenni ezen a világon, amit ne tudott volna meghódítani. Elképesztően tehetséges agya irigylésre méltó volt társai számára. Nem volt verseny, amikor Candace-szel kellett versenyezni. Annyi mindenben volt zseniális. Akár akadémiai, akár atlétikai, zenei stb. téren, az élet minden területén gyarapodott." (Forrás.)

 

 

Tegnap aztán a Gateway Pundit arról számolt be, hogy a 44 éves saskatchewani háziorvos, Dr. Shahriar Jalali Mazlouman "váratlanul elhunyt" az elmúlt hétvégén, július 23-án.

Egy 44 éves saskatchewani háziorvos "váratlanul elhunyt" az elmúlt hétvégén, július 23-án.

A Saskatchewan Health Authority (SHA) által kiadott közlemény szerint Dr. Shahriar Jalali Mazlouman, Melville háziorvosa váratlanul elhunyt.

A kórház nem adott tájékoztatást a halál okáról.

Különböző jelentések szerint Mazloumant szombaton találták holtan a saskatchewani Esterhazyban, egy helyi uszodában.

"Az RCMP-t délután fél kettő körül hívták a D.A. Mackenzie Aquatic Centerhez, ahol a férfit a medencében találták, aki nem reagált. A mentősök a helyszínen halottnak nyilvánították" - számolt be a CTV News. (Teljes cikk.)

Ez eléggé megdöbbentő "váratlan haláleset" a kanadai orvosi közösségben, amely a COVID-19 vakcinát az egészségügyi rendszerben való foglalkoztatás feltételeként írja elő.

Meddig fogja még elhinni a közvélemény, hogy a korábban fiatal, egészséges orvosok "váratlan haláleseteinek" "semmi köze a COVID-19 vakcinákhoz"?


https://pokolafoldon.hu/pandemia/6-kanadai-orvos-halt-meg-2-heten-belul-azt-kovetoen-hogy-egy-korhazban-megkezdodott-a-negyedik-covid-oltas