Bár az alábbi történelmi visszatekintő elemzés jól érzékelteti a legfontosabb közös szálakat, amelyek az elmúlt 5000 év minden birodalmának felemelkedését és bukását átszövik, a legfontosabb téma - a Fekete Babiloni Testvériség által inspirált bankárok - tárgyalását elkerüli.

A bankárok minden egyes következő generációjának ugyanis mindig is az volt az elsődleges célja, hogy a Föld bolygót teljes mértékben birtokba vegye és abszolút hatalommal működtesse. Történelmi tény, hogy a bankárok mindig is a bankárok álltak az egész több évezredes terv mögött, amely az Új Világrendjükhöz és a totalitárius Egy Világkormányhoz vezetett.

BANKÁROK ÉS OLIGARCHÁK:
A háttérsztori

Ezért valahányszor az "oligarcha" vagy "oligarchia" vagy "oligarchikus" szó megjelenik az előző esszében, kiemelkedően fontos megérteni, hogy minden egyes oligarcha egy teremtett ember. Mert a bankárok által biztosított bőséges mennyiségű támogatás és finanszírozás teljes támogatása nélkül egyetlen oligarchia sem maradhat fenn... és pláne nem virágozhat, ahogyan oly sok oligarcha tette az elmúlt 50 évszázadban.

Amit az egész világ most lát, az a hegemón oligarchia által ebben a rendkívül gyorsan változó, kiszámíthatatlan és apokaliptikus információs korban felhalmozott globális hatalom és befolyás kiszámítható betetőzése. Valójában a régi birodalmak valójában soha nem halnak meg, csak átmennek a kibontakozó új korszak kialakuló birodalmaiba. Végül azonban ez a kérlelhetetlen fejlődési folyamat egy falba ütközik - Keményen!

Természetesen az oligarchikus globális birodalom legújabb megtestesülése az Amerikai Egyesült Államok, amely valójában az USA-brit birodalom. Ami valójában a Zio-Anglo-Amerikai Nemzetek Tengelye. Ez valójában azt jelenti, hogy az oligarchák kollektívája, akik a G20 nemzeteket Kína kivételével benépesítik, megengedhetik maguknak azt a luxust, hogy a NATO-t (más néven Észak-atlanti Terrorista Szervezetet) használják arra, hogy a bolygó egészén érvényesítsék a felsőbbrendűségüket. Más szóval, a globális gazdasági és pénzügyi rendszer az övék lett, hogy úgy használják, ahogyan ők jónak látják, nehogy a NATO-t, a végrehajtót, hívják be, hogy felügyelje a védjegyüknek számító ragadozó kapitalizmust világszerte.

 

 

Ennek a rideg valóságnak a fényében világossá kellene válnia, hogy az Egyesült Államok csak a legújabb és legnagyobb birodalom - amelyet ma már "A hazugság birodalma" néven ismerünk -, amelyet a bankárok ellenőrzött rombolásnak vetettek alá. Ahogy az Egyiptomi Birodalom, a Görög Birodalom, a Római Birodalom, a Szent Római Birodalom, a Velencei Birodalom, a PortugálBirodalom, a Spanyol Birodalom, a Francia Birodalom, az Oszmán Birodalom, az Orosz Birodalom és a Brit Birodalom is mindegyike a bankárok által előidézett végső összeomláson ment keresztül, úgy az Amerikai Birodalom is epikus pénzügyi és gazdasági összeomlásra van ítélve ebben az évtizedben.

Senki sem tud olyan pénzügyi összeomlást és gazdasági depressziót előidézni, mint a bankárok, mivel az eredeti bankároknak közel 6000 éves tapasztalata van (azaz a héber naptár időtartama). Mivel 2022 a héber Sémita éve és egyben jubileumi év is, csak meg kell nézni a rombolást és a pusztulást, amely az évszázadok során szisztematikusan minden 7. évben bekövetkezett. Ezek a globális kataklizmák magukban foglalják a különböző piaci összeomlásokat, amelyek 2015-ben, 2008-ban, 2001-ben, 1994-ben, 1987-ben stb. történtek, mivel a Sémita 7 évenként csalhatatlanul bekövetkezik.

KULCSPONT: Eléggé vitatható, hogy a jelenlegi nyugati oligarchák tudatában vannak-e annak, hogy annak a rendszernek a teljes pusztulását idézik elő, amelyet generációkon keresztül nagy sikerrel kizsákmányoltak. Talán mindannyiukat lopakodva vezeti a vesztükbe egy hatalmas sátáni erő, amely pontosan tudja, hogyan kell manipulálni őket, ahogyan ők is manipulálták a tömegeket évezredek óta. Végül is, ki az, aki épeszű ember lenne, aki valaha is szemen szúrna egy olyan medvét, amely állig felfegyverkezve van nukleáris fegyverekkel? Lásd: A VÉGSŐ VILÁGHÁBORÚ: kazárok kontra rusz népe

Ez valójában azt jelenti, hogy az egész bolygó civilizáció az egész isten háta mögötti BEAST rendszer végső szétesését készül megtapasztalni. Ugyanis ez a végzetesen hibás pénzügyi és gazdasági paradigma gyakorlatilag már nem tartható fenn. Még a legfejlettebb, Autonóm Szuperintelligencia által irányított AI platformokkal sem lehet mesterségesen fenntartani a BEAST-ot. Röviden, a jelenlegi monetáris rendszerek, adóügyi ellenőrzések és szabályozások, valamint nemzetközi kereskedelmi megállapodások többé nem fenntarthatóak. A BEAST rendszer valójában már évtizedek óta létfenntartó rendszer, bár nagyon kevesen tudtak róla.

 

 

De miért került a BEAST (VADÁLLAT) rendszer a történelem szemétdombjára?

Mert a világ leghatalmasabb és legbefolyásosabb oligarchái közül sokan már nem ugyanarról a kottáról énekelnek. És a globalizmus gyors összeomlása miatt, különösen Oroszország különleges katonai művelete nyomán. És mert az oligarchikus kormányzás modellje alapvetően kapzsiságorientált, rendkívül elnyomó és mélységesen ragadozó, amint azt a minden kontinensen véget nem érő háborúskodás mutatja. Amikor a nemzetgazdaságok világszerte háborús gazdaságokká alakulnak át, csak idő kérdése, hogy mikor következik be az előre megjósolt összeomlás.

Tekintettel ennek a korszakot lezáró eseménynek a matematikai bizonyosságára, ismét a bankárok feladata lesz, hogy megnyomják a gombot a közelgő ellenőrzött romboláshoz; kivéve persze, ha az isteni beavatkozás vagy teljesen megakadályozza, vagy felgyorsítja a katasztrófát. A nagy irónia itt az, hogy maguk a globalista oligarchák azok, akik az egész világot a szakadék szélére taszították. Legendás kapzsiságuk, fösvénységük és rablógazdálkodásuk most valós időben szemtanúi lehetünk, amint a ragadozó kapitalizmus kígyója felfalja saját fejét.

Miközben tehát az alábbi linken található rendkívül tanulságos értekezést olvassák, legyenek tudatában annak, hogy mindannyian az oligarchia végét látjuk. Valóban, a kleptokrata plutokrácia hamarosan véget ér. Maga a Föld bolygó, az emberi fajjal együtt, nem tudja tovább elviselni a szörnyű háborúkat és fegyveres konfliktusokat, járványokat és világjárványokat, valamint a pénzügyi és gazdasági csapásokat, amelyeket az oligarchiát alkotó örökös paraziták és vérszívók okoznak. Igen, az oligarchák végső vége közeleg!

Az eredeti bankárok

Nagyon kevesen értik meg Isten "kiválasztott népének" valódi jelentését. Mind a szefárd zsidók, mind az askenázi zsidóság rendkívül törzsi akkulturációs folyamatot folytat a bölcsőtől a sírig. Arra születtek és nevelkedtek, hogy imádják a pénzt, ezért a nemzetek világközösségét az amerikai bankárok céltudatosan arra kondicionálták, hogy örökké imádják a Mindenható Dollárt (különösen a petrodollárt).

FONTOS PONTOK: A Federal Reserve Act 1913-as elfogadásával és a Federal Reserve System létrehozásával az egész USA-ban megpecsételődött az amerikai köztársaság sorsa. Ugyanis a rendkívül következetes eseményeknek ez a tragikus sorozata tette lehetővé, hogy a HÁROMSZÖVETSÉG a hamis és alkotmányellenes amerikai részvénytársaságon keresztül teljesen átvegye az irányítást a nemzet felett. Lásd: Amerika elpusztítása mögött álló rejtett hatalmak.

Teljesen igaz: az ősi judaizmus pénzváltói és pénzkölcsönzői voltak a Magvető faj azok számára, akiket a Legfelsőbb Hatalom kiválasztott arra, hogy ezt a börtönbolygót igazgassák. Ez egy "börtönbolygó" elsősorban azért, mert mindannyian pénzügyileg be vagyunk zárva és gazdaságilag be vagyunk börtönözve a VADÁLLAT Rendszerben.
A "törvény és rend" fenntartásának elsődleges eszköze ebben a bolygói börtönben a különféle pénzügyi szabályok és előírások, valamint a gazdasági ösztönzők és visszatartó tényezők, amelyeket mind a bankárok hoztak létre rosszindulatúan. Nevezzünk meg bármelyik iparágat, és a történelemkönyvekből kiderül, hogy a bankárok voltak azok, akik támogatták őket, hogy sikereik csúcsára jussanak.

 

 

Hogyan másképp nőhetett volna a hatalmas Covid-ipar ilyen gyorsan a rendkívüli rablás és kizsákmányolás globális vállalkozásává, hacsak nem a lelkiismeretlen bankárok támogatták volna először?!

Következtetés

Ahogy az oligarchák (pl. Elon Musk és Bill Gates) között háborúk törnek ki, és a bankárok egymással versengő, a puszta önfenntartás körül forgó programokat követnek, az egész kártyavár biztosan összeomlik.
Bár évezredekig ők irányították az egészet, semmi sem tart örökké. A makrokozmikus erők most egyszerűen túl nagyok ahhoz, hogy a bankárok és oligarchák sikeresen harcoljanak ellenük. Az internet elterjedtségével a mikrokozmikus erők is túl sokan vannak, különösen összességükben, hogy hatékonyan legyőzhessék őket.

Valójában a sokféle ellensúlyozó erő most a legfélelmetesebb ellenséget jelenti, amellyel a bankárok és oligarchák valaha is szembenéztek - a NÉP HATALMÁT. Hamarosan minden országban robbanásszerű népi hatalomra kerül sor, ahogy a VADÁLLAT rendszer egyre zsarnokibbá és barbárabbá válik.

Ami a sötét oldalt végül arra készteti, hogy éljenek az utolsó és egyetlen lehetőségükkel - húzzák ki a dugót a Globális Szerencsejáték Kaszinóból, és vegyék be a veszteségüket, mielőtt eltűnnek az éjszakában.

Még nem tudni, hogy az NWO globalista bűnözőknek megengedik-e, hogy elmeneküljenek a jogtalanul szerzett nyereségükkel ... vagy csak egy biztonságos kikötőbe menekülnek ... vagy akár a fejükkel együtt.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/hogyan-tettek-tonkre-a-bankarok-es-az-oligarchak-az-uj-vilagrend-menetrendjet