2022. június 11., szombat

Amerika harmadik világbeli státuszba süllyed, mivel a rendőrség kifogyott az üzemanyagból

Amerika harmadik világbeli státuszba süllyed, mivel a rendőrség kifogyott az üzemanyagból, és azt mondják, hogy a benzinárak miatt nem válaszolnak a 911-es hívásokra

A Biden-rezsim romboló gazdaságpolitikájának köszönhetően, amely rekord inflációt eredményezett, a michigani Isabella megyei seriffhivatal bejelentette, hogy az üzemanyagköltségek miatt már nem állnak rendelkezésre a 911-es hívásokra való reagáláshoz szükséges erőforrások.

A jelenlegi amerikai benzinár átlagosan 5 dollár körül mozog és emelkedik, Michiganben pedig átlagosan valamivel magasabb. Emiatt az Isabella megyei seriffhivatal már "kifogyott [az] üzemanyagköltségvetéséből", és kénytelen lesz néhány segélyhívásra telefonon keresztül válaszolni, ahelyett, hogy személyesen jelenne meg.

Néhány hónap múlva, amikor új üzemanyag-költségvetést fogadnak el, talán Isabella megye megkapja a szükséges forrásokat ahhoz, hogy a vészhelyzeteket megfelelő módon kezelje. De addig is a terület lakóinak maguknak kell gondoskodniuk magukról - vagy talán felébrednek, és követelik, hogy a megszálló rezsim hagyja abba az ország tönkretételét.

Az alábbi videóban többet megtudhatnak a jelenlegi michigani helyzetről és annak a helyi lakosokra gyakorolt hatásáról:

Amerika egyre inkább a féktelen törvénytelenség földjévé válik.

Ez egyébként csak a kezdete annak, amit a Biden-rezsim tartogat az ország számára. Egy megyével kezdődik, aztán jönnek a következő megyék, míg végül az egész ország nem lesz többé működőképes.

 

 

Amikor a helyzet tarthatatlanná válik, akkor és csakis akkor fognak hirtelen megváltóként közbelépni azok a zsarnokok, akik az egészet először is okozták, és a problémára tervezett megoldásukkal: egy új világrenddel.

Néhány harmadik világbeli országban, mint például Srí Lankán, már most is a pokol tombol a jelenlegi gazdasági válság miatt. Végül az Egyesült Államok is utoléri őket.

Michiganben már látjuk ennek az ízét, és a dolgok még nem is állnak olyan rosszul. Csak várjunk csak, amíg az átlag amerikai nem engedheti meg magának, hogy autóval járjon, vagy a futárkocsik nem érkeznek meg az élelmiszerboltokba, mert nem engedhetik meg maguknak a dízel üzemanyagot.

Azonban hiba lenne kizárólag Bident és a rendszerét hibáztatni, mivel az ország egész gazdasági rendszere már régen megromlott, ami lehetővé tette, hogy felfújódjon, mint egy lufi. Innen származik a "minden buborék" kifejezés, amely az inflációs gazdaságpolitikát írja le, amelynek egy bizonyos ponton ki kell pukkadnia.

Jelenleg az USA a hiperinflációs szakaszba lép, ami úgy tűnik, hogy a fiat valutarendszer összeomlása és a gazdaság szétesése követ majd, ahogyan jelenleg ismerjük.

"Micsoda nagyszerű időszak Amerikában bűnözőnek lenni" - írta valaki a The Gateway Punditban arról, hogy a törvénytelenség nyaktörő sebességgel veszi át az országot.

 

 

"A seattle-i rendőrség nem nyomoz a szexuális támadások ügyében, ez a megye a történetben nem biztos, hogy válaszol a segélyhívásodra, San Francisco (és a legtöbb nagyváros) jó forrása az ingyen beszerezhető és az eBay-en eladható áruknak. Nem csoda, hogy senki sem dolgozik ... nem kell be- és kijelentkezni azokhoz a zúzásokhoz ... a saját időbeosztásod szerint csinálhatod."

Egy másik azt írta, hogy Washingtonban a rendőröknek mostantól tilos üldözniük bárkit, akiről úgy gondolják, hogy bűnöző, hacsak nincs alapos okuk feltételezni, hogy bűncselekményt követtek el.

"Ez a szabvány sokkal szigorúbb, mint az alapos gyanú szabványa, és nagyjából azt jelenti, hogy ha egy rendőr nem lát ténylegesen bűncselekményt, akkor nem üldözheti a gyanúsítottat" - tette hozzá ez a személy.

Ahogy a Biden-rezsim folytatja Amerika belülről kifelé történő tönkretételét, a legfrissebb hírekkel az Collapse.news oldalon lehet jelentkezni.

A források között szerepelnek:

TheGatewayPundit.com

NaturalNews.com

https://www.pokolafoldon.hu/blog/amerika-harmadik-vilagbeli-statuszba-sullyed-mivel-a-rendorseg-kifogyott-az-uzemanyagbol

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése