2022. június 11., szombat

A 'Great' Reset meghalt

"A [COVID-csalás] elkövetői most már TUDJÁK, hogy ez már túl messzire vezet, ezért most kivonulnak, és olyan országokban vásárolnak otthonokat, ahol nincs kiadatási egyezmény a Nyugattal.

A tőzsde a következő 18 hónapban 60 százalékot fog esni. Ne birtokoljanak papír-aranyat. Csak fizikai aranyat birtokoljanak, ami először esni fog, de aztán emelkedni".

Edward Dowd, a BlackRock volt alapkezelője közli a Wall Streetről származó legfrissebb belső információkat, és azt mondja, hogy a COVID GENOCIDE-ban most egy új és határozott BEFOLYÁSI PONT következett be, annak ellenére, hogy az olyan elkövetők, mint Klaws Swab-Rothschild & Co. úgy tűnik, hogy még nem kapták meg a MEMO-t.

Dowd megközelítése mindig is az volt, hogy ELŐSZÖR a Wall Streetet és a biztosítási ipart figyelmeztesse a COVID GENOCIDE-ra, abban a reményben, hogy ezután rákényszeríti a KORRUPT cionista irányítású mainstream médiát, hogy végre elmondja az igazságot a COVID GENOCIDE-ról, ahelyett, hogy segítené annak sikerét.

A Csalásról:

Dowd: "Ez [a COVID GENOCIDE] nem egy pénzügyi csalás, ez valójában egy ADATCSALÁS".

 

 

Re: Túl sok haláleset:

Dowd: "A többlethalálozás az USA-ban 20 százalék, tehát a Biden-rezsim HIBÁZOTT, amikor a PLANDÉMIA végének nyilvánította. A COVID-BIOWEAPON-JAB megtámadja a homloklebenyt 'agyi betegséggel', így ez a probléma még évtizedekig velünk lesz [ami alacsony születési rátát és magas halálozási rátát jelent több évtizedig]".". A lipid nanorészecske a COVID-BIOWEAPON-JAB egyik rendkívül halálos problémás aspektusa. A COVID-BIOWEAPON-JAB által okozott előre megfontolt sérülésekkel van dolgunk, mint például halál (gyilkosság), eltorzulás, szívizomgyulladás, szívburokgyulladás, szívburokgyulladás, rák, "maradandó agykárosodás", autoimmun betegség, és olyan dolgok, amikről soha nem hallottál.

Re: New Monetary System:

Dowd: "A Fed és az EKB ÁLLANDÓAN MEGCSAPDÁLT. Mivel egy nagy ország hamarosan fizetésképtelenné válik, ezért ott tartunk, hogy újra felmerül a 2008-as kérdés, hogy ki fogja megmenteni a megmentőket. Az adósságalapú monetáris rendszer végére értünk. Hamarosan felváltjuk a Petrodollár rendszert, amely 1971 augusztusa óta uralkodik [miután Nixon felváltotta az 1946-os Breton Woods rendszert azáltal, hogy az USD-t függetlenítette az aranytól]. A Fed 2022 vége előtt meg fogja fordítani a politikáját. A nyugati nemzetek összes NYUGDÍJSZERZŐDÉSI RENDSZERE mára INSOLVENTÁLT. A "nagy" újraindítás is HALOTT. Az USD ELBUKIK a felfelé irányuló irányban, majd a rendszer összeomlik, és egy új rendszert kell majd létrehozniuk.

[A remény az, hogy a jelenlegi rabszolgarendszer, amelyben a cionista hatalmi elit háborúkat tervez és finanszíroz a rabszolgák jövedelemadójának kizsarolásával, most megszűnik, mivel túl sok rabszolga végre felébredt.] Vigyázzatok a kriptovalutával (rengeteg hitelezési trükkel rendelkezik)".

 

 

 

Re: a legfrissebb belső információk a Wall Streetről:

Dowd: "Ez nem olyasmi, ami 2021-ben és 2020-ban történt. Ennek a csalásnak és korrupciónak a magjai már [jóval korábban] megvoltak. Az elkövetők most TUDJÁK, hogy ez már túl messze van, ezért most kiborulnak, és olyan országokban vásárolnak otthonokat, amelyeknek nincs kiadatási egyezményük a Nyugattal. A tőzsde a következő 18 hónapban 60 százalékot fog esni. Ne birtokoljanak papírrudakat. Csak fizikai aranyat birtokoljanak, ami először esni fog, de aztán emelkedni".

Re: a COVID GENOCIDE kiterjedése

Dowd: "Azt hallottam [a hivatalos adatot belső forrásokból], hogy legalább 220 millió amerikai kapott legalább egy lövést [a COVID-BIOWEAPON-JAB-ból]".

Megjegyzés: Az Ivermectin a TÜSKE PROTEIN-hez kötődik (ami a népirtó Modus Operandi, vagy ahogyan a COVID-BIOWEAPON-JAB megöli az áldozatait), így ez az EGYEDÜLI kezelés bárkinek, aki bevette a COVID-BIOWEAPON-JAB-ot. Hamarosan az európai országoknak is fel kell oldaniuk a betiltását (miután nagy szívességet tettek a Big Pharma vállalatoknak a betiltásával, természetesen a COVID GENOCIDE felnagyítása érdekében).

A COVID GENOCIDE elkövetői még mindig azt hiszik, hogy "jogi" "mentességgel" rendelkeznek.

Dowd: "Ez nem a szokásos pénzügyi csalás, ez a bizalom olyan sok szinten történő megsértése, hogy a bábjátékosok végül kénytelenek lesznek feldobni az elkövetőket [mint például a vakcina-genocider Bill Gates, a "férje" vakcina-genocider Mel Gates, a vakcina-genocider Stéphane Bancel a MURDERna-tól, a vakcina-genocider Albert Bourla a Scheizer-től, a vakcina-genocider Rochelle Walensky a CDC-től stb, stb., stb. ...]".

Dowd: "Az oltóanyag[-genocídium] vállalatoknak adott 'immunitás' GYORSAN EL fog bukni, mert a közfelháborodás olyan nagy lesz. Ez nem fog megállni a bíróságon azon egyszerű oknál fogva, hogy nem fog megállni a közvélemény bíróságán ... Nem ússzák meg ennyi ember megmérgezését "ügyes jogi trükkökkel". EZ EGYSZERŰEN NEM FOG MEGTÖRTÉNNI".

 

 

Dowd: "Nem vagyok hajlandó abban a világban élni, amelyet ők állítottak fel nekünk. Tehát vagy a Gulágra megyek, vagy győzök".

Tehát most a LEGUTOLSÓ REMÉNY az, hogy az USA FÉNYVÁGÓként fog szolgálni az egész világ számára.

Az egész világnak szüksége van az USA-ra, hogy a szabadság utolsó bástyája legyen, ezért reméljük, hogy elég amerikai él és hajlandó fegyvert ragadni, hogy meghiúsítsa a talmudista-cionista "új" világrendet, mivel a hatalmi elit (most már sarokba szorítva) hamarosan megpróbálhat statáriumot bevezetni.

Az EGÉSZ POLITIKAI RENDSZER egy aláásott átverés, az egész rendszer a cionista London-NY-Alliance és mega-konszernjeik tulajdonában van. Ezt meg kell javítani, de a jövő most nagyon bizonytalannak tűnik.

Donald Trumpot, a mocsár felsőbbrendű teremtményét ELSŐSORBAN BÜNTETNI kell, amiért elindította a COVID-GENOCIDE-t a MAGA szlogennel, amely valójában a "Murder Americans; Genocide Americans" kifejezést jelentette. "Gyilkold meg az amerikaiakat; népirtás az amerikaiakon"

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-great-reset-meghalt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése