A szabad világ elveszíti Kanadát.

A Trudeau-rezsim alatt a kanadaiak továbbra is elveszítik a gyülekezéshez, a vallásgyakorláshoz és a szabad beszédhez való jogukat. Most a kormány azt tanítja a gyerekeknek, hogy a "szabad beszéd" a gyűlöletpropaganda közös védelme, az országok közötti határfal pedig rasszista.

Egy új, a kormány által finanszírozott, kanadai iskolások számára készített füzet a gyűlölet két példájaként írja le Trump elnök Mexikóval közös határfalát és a szabad beszédet.

A gyerekeknek szánt segédeszköz címe: "A gyűlölettel való szembenézés és annak megelőzése a kanadai iskolákban".

A füzet 31. oldaláról - Trump elnök határfalát a gyűlölet egyik jó példájaként írják le.

 

A kormány által finanszírozott csoport a konzervatív pártot is olyan csoportként írja le, amelynek tagjai között bigottak, groyperek és fehér nacionalisták is vannak.

 

 

A True North beszámolt róla,

A kabinet tegnap adófizetők által finanszírozott projektként jóváhagyta azt az iskolásoknak készült füzetet, amely a vörös zászlót gyűlöletszimbólumnak nevezi, és a Konzervatív Pártot a rasszisták "beszivárgásának" célpontjaként azonosítja.

"Ezt az új segédanyagot országszerte iskolai műhelyfoglalkozásokon keresztül fogják átadni, és segíteni fogja a diákok tudatosságának növelését" - mondta Ahmed Hussen, a sokszínűségért felelős miniszter újságíróknak. A füzet segítene "alapvető értékeket tanítani a gyerekeinknek" - mondta...

A füzet kétszer is említi a Konzervatív Pártot, mint olyan csoportot, amelynek tagjai között vannak bigottak és "groypers", akiket "fiatal fehér nacionalisták laza csoportjaként" határoznak meg. Anélkül, hogy részletezné, az útmutató azt írja, hogy "néha megpróbálnak beszivárogni a főáramú konzervatív politikai pártokba".

"2020-ban a McMaster Egyetem konzervatívjait azzal vizsgálták, hogy megengedték a túlságosan bigott meggyőződésű és kötődésű tagokat" - írta a CAHN. Saját honlapjukat is idézték forrásként. Közös "konzervatív egyetemi csoportokat" is megneveztek.

 

 

Más politikai pártokat nem neveztek meg az útmutatóban.

Az útmutató arra is kéri a gyerekeket, hogy hívjanak ki más diákokat, akik "problémás" közhivatalnokok mellett szólalnak fel. "Néha a pedagógusok és a diákok olyan helyzetben találják magukat, hogy azonnali választ kell követelniük egy olyan diáknak az órán, aki egy bigott ideológiára hivatkozik" - áll az útmutatóban.

"Bár ezeket a helyzeteket óvatosan kell kezelni, akkor kell velük foglalkozni, amikor megtörténnek" - írja az útmutató. "Ezek az incidensek az enyhétől a súlyosig terjedhetnek, és mindegyik a helyzettől függően saját megközelítést igényel. Példák: Egy diák egy problémás politikus vagy politika, például Trump falának építése mellett érvel egy tantermi beszélgetés során".

Emellett a gyerekeknek tisztában kell lenniük azokkal az osztálytársakkal, akik politikai beszélgetésekben "szólásszabadságra hivatkoznak". A szólásszabadságra való hivatkozás a "gyűlöletpropaganda gyakori védekezései" közé tartozik - áll az útmutatóban.

 

A teljes cikk itt olvasható ...

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-szabad-vilag-elvesziti-kanadat