A Világgazdasági Fórum (WEF) a világ egyik legbefolyásosabb szervezete. És az évek során a WEF emberei mondtak már néhány igazán őrült és disztópikus dolgot.

És ezeket a dolgokat a lehető leghátborzongatóbb módon sikerült megfogalmazniuk. Íme a 10 legőrültebb dolog, amit a WEF mondott.

Amikor a "globális elitről" beszélünk, általában a gazdag és befolyásos egyének egy kis csoportjára utalunk, akik az országhatárokon túl tevékenykednek. Ezek a nem választott személyek különböző szervezeteken keresztül félig-meddig titokban összegyűlnek, hogy eldöntsék, milyen politikákat szeretnének globális szinten alkalmazni.

A Világgazdasági Fórum (WEF) mindennek a közepén áll. A WEF az évente megrendezett davosi találkozóin keresztül igyekszik legitimálni és normalizálni a világ demokratikus országaira gyakorolt befolyását azáltal, hogy a világ vezetőinek egy csoportja részt vesz és felszólal az eseményen.

Egy egyszerű pillantás a találkozók résztvevőinek listájára megmutatja a szervezet hihetetlen hatókörét és befolyását. A média, a politika, az üzleti élet, a tudomány, a technológia és a pénzügyek legnagyobbjai képviseltetik magukat a WEF-en.

A 2022-es davosi találkozó résztvevőinek listája 34. oldal (58-ból). Nagy nevek, nagy cégek, nagy befolyás.

A tömegmédia szerint a davosi találkozókon olyan kérdések megvitatására gyűlnek össze az emberek, mint "az egyenlőtlenség, az éghajlatváltozás és a nemzetközi együttműködés". Ez a leegyszerűsítő leírás úgy tűnik, arra van szabva, hogy az átlagpolgár unalmában ásítozni kezdjen. A WEF témái azonban jóval túlmutatnak az "egyenlőtlenségen".

Az évek során a WEF-en részt vevő személyek mondtak néhány rendkívül zavaró dolgot, amelyek közül egyik sem kapott kellő figyelmet a médiában. Valójában, ha összerakjuk a WEF által támogatott témákat, egy átfogó téma rajzolódik ki: Az emberiség totális ellenőrzése a média, a tudomány és a technológia segítségével, miközben a demokráciákat egy globális kormányzat megalakítása érdekében átalakítják.

Ha ez egy erőltetett összeesküvés-elméletnek hangzik, olvasson tovább. Íme a 10 legdystopikusabb dolog, amit a WEF mostanában erőltet. Ez a lista nem különösebb sorrendben rendezett. Mert mind egyformán őrült.

#10 Behatoló kormányok

A legkevesebb, amit elmondhatunk, hogy Klaus Schwab, a WEF alapítója és vezetője nem rajong a demokráciáért. Sőt, úgy látja, hogy az akadálya a teljesen globalizált világnak.

A WEF 2010-es, "Globális újratervezés" című jelentésében Schwab azt állítja, hogy a globalizált világot a multinacionális vállalatok, a kormányok (többek között az ENSZ rendszeren keresztül) és a kiválasztott civil társadalmi szervezetek (CSO-k) önmaga által kiválasztott koalíciója irányítja a legjobban. Ez a demokrácia pontos ellentéte.

Azzal érvelt, hogy a kormányok már nem "a világ színpadának túlnyomóan domináns szereplői", és hogy "eljött az ideje a nemzetközi kormányzás új, érdekelt felek által alkotott paradigmájának". Ezért a Transznacionális Intézet (TNI) a WEF-et "csendes globális államcsínynek" nevezte a kormányzás elfoglalására.

2017-ben a Harvard John F. Kennedy School of Governmentben Schwab nyíltan elismerte azt, amit a tömegmédia folyamatosan "összeesküvés-elméletként" utasít el: A WEF világszerte "behatol" a kormányokba.

Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum vezetője a Harvard John F. Kennedy School of Governmentben 2017-ben:
"Trudeau-hoz hasonlóan" pic.twitter.com/D6odR5mqI6

- Maajid أبو عمّار (@MaajidNawaz) January 25, 2022

Schwab szerint:

"Azt kell mondanom, amikor most neveket említek, mint (Angela) Merkel asszony, sőt Vlagyimir Putyin és így tovább, ők mindannyian a Világgazdasági Fórum fiatal globális vezetői voltak. De amire most nagyon büszkék vagyunk, az a fiatal generáció, mint például [Justin] Trudeau miniszterelnök, Argentína elnöke és így tovább.

Bejutottunk a kabinetekbe. Tegnap Trudeau miniszterelnök fogadásán voltam, és tudom, hogy a kabinetjének fele, sőt, több mint a fele a Világgazdasági Fórum fiatal globális vezetője. (...) Ez igaz Argentínában, és igaz Franciaországban is, ahol az elnök - egy Fiatal Globális Vezető".

Ebben a kiváló előadásban Schwab szemrebbenés nélkül kijelentette, hogy Angela Merkelt Németországban, Vlagyimir Putyint Oroszországban, Justin Trudeau-t Kanadában és Emmanuel Macront Franciaországban a WEF "ápolta". Még azt is hozzátette, hogy Kanada kabinetjének legalább a fele a WEF napirendjének eladott képviselőkből áll. Ez nem összeesküvés-elmélet. Ez a teljes igazság, amelyet maga a WEF vezetője is megerősített.

#9 Controlling Minds Using Sound Waves (Elmék irányítása hanghullámok segítségével)

2018-ban a WEF egyik vitatémája a "Mind Control Using Sound Waves" (az erről szóló teljes cikkem itt olvasható) volt. Ezt a címet nem a szenzációhajhászás miatt változtattam meg, pontosan ezeket a szavakat használta a WEF.

2022 06 01 01 09 39 44 Agykontroll hanghullámok segítségével Megkérdezünk egy tudóst, hogyan működik Világgazdasági e1654091091108 A Világgazdasági Fórum (WEF) által erőltetett 10 leghátborzongatóbb és legdystopikusabb dolog.
Ez a címe egy aktuális cikknek, amely a WEF hivatalos honlapján jelent meg. Érthetetlen okokból törölték, de a webarchívumban még mindig megtekinthető.

A cikkben a technológiát a Parkinson- és az Alzheimer-kór lehetséges gyógymódjaként hirdetik. A cikk azonban azt is megállapítja, hogy "meggyógyíthat, függővé tehet, és megölhet". Arra is használható, hogy távolról teljesen irányítsa az ember elméjét. A cikk szerint:

"Látom, hogy eljön a nap, amikor egy tudós képes lesz irányítani azt, amit egy ember lát a lelki szemei előtt, azáltal, hogy a megfelelő hullámokat küldi a megfelelő helyre az agyában. Úgy vélem, hogy a legtöbb ellenvetés hasonló lesz, mint amit ma a reklámok tudatalatti üzeneteivel kapcsolatban hallunk, csak sokkal hevesebben.

Ez a technológia nem mentes a visszaélések kockázataitól. Lehet egy forradalmi egészségügyi technológia a betegek számára, vagy egy tökéletes ellenőrző eszköz, amellyel a kegyetlenek irányítják a gyengéket. Ezúttal azonban az irányítás szó szerinti lenne."

A cikk konklúziója: Senki sem állíthatja meg a tudósokat e technológia kifejlesztésében. A visszaélések megelőzése érdekében olyan szervezeteknek kellene szabályozniuk, mint ... a WEF. Ez azért kényelmes, mert néhány, ezt a technológiát fejlesztő cég a WEF tagja. Látod, hová vezet ez az egész?

#8 Mikrochipeket tartalmazó tabletták

Ez a cím ismét úgy hangzik, mint egy erőltetett összeesküvés-elmélet, amelyet ügyesen fogalmaztak meg a szenzációhajhászás érdekében. Nem az. Íme egy videó a WEF 2018-as üléséről, ahol Albert Bourla, a Pfizer vezérigazgatója a mikrochipeket tartalmazó tablettákról beszél.

Bourla azt mondja:

"Az FDA jóváhagyta az első "elektronikus tablettát", ha nevezhetem így. Ez alapvetően egy biológiai chip, amely a tablettában van, és miután bevettük a tablettát, és az feloldódik a gyomrunkban, jelzést küld, hogy bevettük a tablettát. Képzeljék el ennek az alkalmazását, a megfelelőséget. A biztosítótársaságok tudnák, hogy a betegeknek be kellene venniük a gyógyszereket, és be is veszik azokat. Lenyűgöző, ami ezen a területen történik."

Valóban lenyűgöző ez a terület? Vagy teljesen disztópikus? Ahogy Bourla maga mondta: Képzeljük el a megfelelőséget. Ez a fajta technológia könnyen ajtót nyithat mindenféle aljas alkalmazásnak. Azóta a COVID olyan hatalmi pozícióba juttatta a Pfizert, amilyenre gyógyszeripari vállalat még nem volt példa.

A Pfizerhez hasonlóan a WEF is a COVID-et használja fel a saját napirendjének előmozdítására.

#7 A tömeges zárlatok magasztalása

2020-ban és 2021-ben a világ városaiban tömeges és drasztikus zárlatok voltak, amelyek munkahelyek megszűnését, öngyilkosságokat, kábítószer-túladagolásokat, elszigetelődést, mentális egészségügyi problémákat, családon belüli erőszakot, csődöket és hajléktalanságot okoztak. Ebben a borzalmas időszakban a gyerekek hónapokig nem járhattak iskolába, és lényegében el voltak zárva a többi gyerekkel való kapcsolattartástól. Kis- és középvállalkozások tömkelege ment tönkre, miközben a nagyvállalatok igyekeztek.

Mindezek ellenére a WEF nem tudta leplezni a drasztikus, életeket tönkretevő bezárások iránti szeretetét. Sőt, kiadott egy videót, amelynek szürreális címe: "A lezárások csendben javítják a városokat világszerte". Itt van ez a teljes őrület.

A videó szerint "A lezárások jelentősen csökkentették az emberi tevékenységet... ami a Föld évtizedek óta legcsendesebb időszakához vezetett", miközben disztópikus képeket mutat üres városokról és a földön ragadt repülőgépekről.

A WEF teljesen figyelmen kívül hagyja a lezárások okozta mérhetetlen emberi szenvedést, és úgy véli, hogy mindez megérte, mert "a szén-dioxid-kibocsátás 2020-ban 7%-kal csökkent".

Amikor ezt a dolgot először közzétették, heves ellenérzéseket váltott ki. Ezért a WEF törölte a fenti videót, és ezt a tweetet tette közzé.

Mint látható, a videó törlése ellenére a WEF továbbra is a lockdownokat dicsérte. Ez azért van, mert a WEF szeretné, ha a "kovid" élet állandóvá válna.

#6 "Pillantsunk bele a jövőbe"

A YouTube-on és a közösségi médiában található kommentek alapján az emberek abszolút utálják a WEF által készített videókat. De ők mégis folyamatosan jönnek. Mert nem érdekli őket, hogy mit gondolsz. Csak el akarják ültetni az elmédbe az őrültségük magját. A "Hogyan nézhet ki hamarosan az életünk" című videóban (a róla szóló teljes cikkemet itt olvashatod) a WEF arra invitálja a nézőket, hogy "pillantsanak be a jövőbe". És ez TÖRVÉNYES. Az egész arról szól, hogy a COVID élet állandóvá válik.

A videó tele van maszkos emberekkel, purell adagolókkal és QR-kódokkal. Ez az a jövő, amit ők akarnak. Aztán itt van ez az őrültség.

A videó büszkén mondja:

"A NASA feltalált egy olyan rendszert, amely lézerrel képes azonosítani téged a szívverésed alapján".

Mintha ez nem lenne elég, a videóban otthon ragadt gyerekeket mutatnak, akiket képernyőkön keresztül tanítanak. A videó azzal zárul, hogy kint maszkot viselő embereket mutatnak, mint az őrültek.

#5 A nagy visszaállítást sürgető

Mint fentebb említettük, a WEF a világjárványt "lehetőségként" érzékeli. Nemcsak a személyes létünk átformálására, hanem az egész világszerkezet elvek szerinti átstrukturálására is lehetőség. A WEF ezt "Nagy Újraindításnak" nevezi. Ennek a Resetnek a népszerűsítésére (amit abszolút senki sem akar) a WEF egy propagandavideót adott ki (ez tényleg megfelel a "propaganda" definíciójának). Itt van a teljes őrültségében.

Amikor 2021-ben közzétettem egy cikket erről a videóról , a megjegyzések még nem voltak kikapcsolva. És készítettem egy képernyőképet a legjobbakról.

Ez a rövid videó hihetetlen mennyiségű felforgató üzenetet tartalmaz. Még az „összeesküvés-elméleteket” is nevetségessé teszi, miközben elképesztő módon megerősíti ezeket az elméleteket.

Képernyőkép a videóból. ezt most komolyan mondod?

A videó a „kapitalizmus halálát” is bejelentette.

Újabb szürreális képernyőkép a videóból.

Míg a kapitalizmus a kereslet és kínálat önszabályozó rendszerén alapul, a Nagy Újraindítás új paraméterek segítségével kívánja újraértelmezni a vállalkozások értékelésének módját. A legfontosabb: Az elit társadalmi és politikai programjainak való megfelelés.

A vége felé a narrátor ezt a rejtélyes mondatot mondja:

"És ez mind arról szól, hogy a megfelelő embereket a megfelelő időben a megfelelő helyre juttassuk".

Bár a videó nem igazán magyarázza el, hogy ez a mondat mit is jelent a valós életben, a következményei meglehetősen ijesztőek. Ahelyett, hogy lehetővé tenné a sikeres egyének és vállalkozások organikus növekedését, az elit rendszere beavatkozna abba, hogy "a megfelelő embereket a megfelelő időben a megfelelő helyre juttassa", a napirendjének megfelelően. Más szóval, a rendszert megbundáznák, és az új gazdaságban kötelező lenne egy szélesebb körű napirendnek való megfelelés.

A videó a nézőkhöz intézett felhívással zárul, hogy vegyenek részt a folyamatban. Azonban természetesen valójában nem hívják meg a WEF-re. Sőt, valójában a szólásszabadság "újrakalibrálását" akarják elérni.

#4 A szólásszabadság "újrakalibrálása"

A WEF által felkészített világvezetőket könnyen felismerhetjük a szólásszabadság elleni szüntelen szidalmazásukból. Abszolút gyűlölik azt, és folyamatosan az internet cenzúrázását és szigorú szabályozását követelik. A 2022-es davosi találkozón Julie Inman Grant ausztrál "e-biztonsági biztos" kijelentette, hogy "a szólásszabadság újrakalibrálására" van szükség.

Grant azt mondta:

"Olyan helyen találjuk magunkat, ahol mindenhol egyre nagyobb a polarizáció, és minden binárisnak tűnik, holott nem kellene annak lennie. Úgy gondolom tehát, hogy el kell gondolkodnunk az emberi jogok egész sorának újrakalibrálásán, amelyek online játszódnak le. Tudja, a szólásszabadságtól kezdve az online erőszakkal szembeni szabadságig."

Itt Grant lényegében cenzúrára szólít fel. Sőt, úgy véli, hogy a szólásszabadságot mint emberi jogot "újra kellene kalibrálni", és erre az "online erőszakot" kellene ürügyként használni. Nincs olyan, hogy "online erőszak". Imádják a beszédet az erőszakkal egyenlőségjelet tenni. Ez egy rendkívül manipulatív módja a kínai típusú cenzúra igazolásának.

A szólásszabadság valójában bináris. Vagy létezik, vagy nem. És ők nyilvánvalóan nem akarják, hogy létezzen.

#3 Ruháid nyomon követése

A WEF ellenőrizni akarja a ruháidat. És erről videót is készítettek. Említettem már, hogy az emberek abszolút utálják a WEF-videókat? Itt van egy másik, ami felforralta az emberek vérét.

A WEF a környezetvédelemre hivatkozva (szokás szerint) bejelentette, hogy a ruházatot "digitális útlevéllel" látják el, amely bármikor nyomon követhető. A Microsoft támogatásával (természetesen) ezek a ruhadarabok 2025-re elárasztják majd a piacot.

A WEF szerint ezek a chipek lehetővé teszik majd, hogy a divatmárkák továbbértékesíthessék ruháikat. Fogalmam sincs, hogy ez hogyan fog működni. A videóban NEM említik meg, hogy ez a technológia remekül alkalmas lenne az okostelefonjaikat eldobók nyomon követésére.

De az okostelefonról való lemondás lehet, hogy... lehetetlenné válik.

#2 "Az okostelefonok 2030-ra a testünkben lesznek"

A 2022-es davosi találkozón a Nokia vezérigazgatója, Pekka Lundmark azt állította, hogy 2030-ra "az okostelefonok közvetlenül a testbe lesznek beültetve". Ez egybeesne a 6G technológia eljövetelével, amely várhatóan az évtized végére jelenik meg.

 

Ez az oldal évek óta dokumentálja az elit szüntelenül a transzhumanizmus, vagyis az ember és a gépek összeolvadása felé irányuló törekvéseit. Ezt az átmenetet úgy akarják felgyorsítani, hogy olyan dolgokat, amelyek nélkül az emberek nem tudnak élni (például az okostelefonokat), transzhumanista formában teszik elérhetővé.

Észrevetted a hátborzongató buzgalmukat, hogy dolgokat helyeznek a testünkbe?

#1 "Semmi sem lesz a tiéd. És boldog leszel."

Ez valószínűleg a WEF történetének legdystopikusabb pillanata. 2016-ban Ida Auken, egy dán parlamenti képviselő azt mondta:

"Üdvözöljük 2030-ban. Semmi tulajdonom nincs, nincs magánéletem, és az életem soha nem volt jobb".

A WEF-nek annyira tetszett ez az idézet, hogy tweetelt róla.

A WEF készített egy videót is (amelyet mindenki utált) "8 előrejelzés a világról 2030-ra" címmel. Itt egy képernyőkép.


A WEF szereti a "jóslatait" feltétel nélküli formában megfogalmazni, mintha azok elkerülhetetlenek lennének. De nézd meg ezt a mosolygós fickót. Egyértelműen boldog. Köszönjük a WEF-nek!

A WEF honlapján található cikk magyarázza:

"Semmi sem az enyém. Nincs autóm. Nincs házam. Nincsenek háztartási eszközeim és ruháim" - írja Ida Auken dán parlamenti képviselő. A vásárlás távoli emlék 2030 városában, amelynek lakói tiszta energiát repesztettek, és igény szerint kölcsönzik, amire szükségük van. Ez utópisztikusan hangzik, amíg meg nem említi, hogy minden lépését nyomon követik, és a városon kívül élnek az elégedetlenkedők hada, a kettészakadt társadalom végső víziója.

Ebben a disztópikus jövőben nincsenek olyan termékek, amelyeket birtokolhatsz. Csak "szolgáltatások", amelyeket drónok segítségével bérelnek és szállítanak ki. Ez a rendszer minden embert teljesen a WEF által irányított vállalatoktól tenné függővé minden egyes alapvető szükséglet tekintetében. Nem lenne semmiféle autonómia, szabadság és magánélet. És te boldog leszel.

Becsületbeli említés: Egyéni szénlábnyom-követő

A 2022-es davosi találkozón az Alibaba Group elnöke, J. Michael Evans bejelentette egy "egyéni szénlábnyomkövető" kifejlesztését.

 

 

A WEF ismét a környezetet használja fel az emberi viselkedés mikro-irányítására. Evans szerint a nyomkövető képes nyomon követni, hogy "hová utaznak, hogyan utaznak, mit esznek és mit fogyasztanak a platformon".

Vegyük észre, hogy az "ők" névmást használta, és nem a "mi" szót, mert kizárt, hogy ezt a dolgot használja. Én sem.

Következtetésképpen

A listát áttekintve két közös téma válik nyilvánvalóvá. Az első téma a "behatolás". A WEF "globális vezetők" (más néven mandzsúriai jelöltek) segítségével akar behatolni a kormányokba. A szervezetünkbe is be akar hatolni tabletták, mikrochipek és vakcinák segítségével. Az elménkbe is be akar hatolni hanghullámok, cenzúra és propaganda segítségével.

A másik téma az "ellenőrzés". Meg akarják figyelni, hogy mit gondolunk, hová megyünk, mit mondunk, mit eszünk és mit viselünk.

Tudják, ki ért egyet a WEF-fel? Kína. A cenzúra széles körben elterjedt, a társadalmi hitelrendszer irányítja az emberek viselkedését, és a COVID-ot még mindig ürügyként használják a tömeges bezárásokra és a teljes népességszabályozásra. Nem is beszélve a szó szerinti koncentrációs táborokról. Mindezek ellenére kínai tisztviselők folyamatosan jelen vannak a WEF ülésein. Hogy miért? Mert Kína gyakorlatilag a WEF politikájának laboratóriuma.

Mindezek után hogyan tudunk fellépni a WEF őrületével szemben? Hogyan szavazhatjuk le őket, ha soha nem is szavazták be őket? Az első lépés az lenne, ha a kormányzat minden szintjén olyan képviselőket választanánk, akiknek semmi közük a WEF-hez. Ha a választott tisztségviselőink úgy kezelnék a WEF-et, mint azt a gazember, törvénytelen szervezetet, ami, akkor befolyása nagymértékben csökkenne.

Másodszor, bojkottálhatnánk minden olyan vállalatot, amely a WEF tagja. Tisztában vagyok vele, hogy ezt könnyebb mondani, mint megtenni, mert sok ilyen vállalat gyakorlatilag monopólium. Azonban ha nem adjuk nekik többé a pénzünket, akkor ők sem fogják tovább használni a pénzünket arra, hogy megmérgezzék az életünket.

Akkor nem lesz semmink. És mindannyian boldogok leszünk.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-10-leghatborzongatobb-es-legnegativabb-utopia-amit-a-vilaggazdasagi-forum-szorgalmazott