Rumble – Thomas Renz ügyvéd lenyűgöző adatokat közölt a még soha nem látott vakcinasérülések/halálesetek nyilvántartási rendszeréből.

Köszönhetően egy bejelentőnek, aki Thomas Renz ügyvédhez fordult, a nyilvánosság most először láthat kemény adatokat az Egyesült Államokban elérhető legnagyobb adatbázisból, amely a COVID-19 hatását vizsgálja, beleértve a haláleseteket és sérüléseket is; a CMS Medicare Tracking System.

A Clay Clark ReAwaken America Touron tartott rendkívüli beszédében Thomas Renz ügyvéd sokkolta a jelenlévő több ezer fős tömeget és a livestream-en keresztül nézők millióit, amikor felfedte:

A Medicare Tracking System adataiból kiderül, hogy 19 400 80 évnél fiatalabb ember halt meg a COVID-19 vakcina beadását követő 14 napon belül.

Ezenkívül 28 065 80 év feletti ember halt meg a Covid-19 vakcina beadását követő 14 napon belül.

A COVID-19 vakcina beadását követő 14 napon belül elhunyt amerikai állampolgárok száma összesen 48 465 a Medicare Tracking System (Medicare Nyomonkövetési Rendszer) által feltárt adatok szerint.

Júliusban Renz ügyvédnő hamis tanúzás terhe mellett azt állította, hogy becslései szerint legalább 45 000 ember halt meg a Covid-19 oltóanyag miatt. Az USA Today Fact Checkers és más tényellenőrző szolgálatok ezt “félretájékoztatásnak” minősítették. A mai leleplezések megerősítik, hogy a “Trusted News Initiative” valójában a félretájékoztatás és a propaganda forrása, és hogy Thomas Renz Whistleblower ügyvédnek mindvégig igaza volt.

Miután bebizonyította, hogy több mint 45 ezren haltak meg a COVID-19 vakcina miatt, Renz ügyvéd úr ezután arra összpontosította figyelmét, hogy az amerikai kórházakban hány embert ölt meg Dr. Anthony Fauci által bevezetett Remdesivir protokoll.

Renz ügyvéd úr birtokában van a Medicare Tracking Systemből származó Remdesivir halálozási adatoknak is, amelyeket a kormány visszatart a polgárok elől.

A Remdesivir adatokból kiderül, hogy a Covid-19-re felírt 7960 kedvezményezett közül 2058-an haltak meg. Ez 25,9%.

Az emberek 46%-a halt meg a Remdesivir-kezelést követő 14 napon belül. A Remdesivir-kezelést Dr. Anthony Fauci vezetésével hozták létre az amerikai kórházakban.

A Remdesivirt kapó 532 beteg közül 131-nél jelentettek súlyos nemkívánatos eseményeket. Ez 24,6%-ot jelent.

Renz ügyvéd szerint ” Ez felveti a kérdést… Miért ez a protokoll az amerikai kórházakban? Ez önöknek “biztonságosnak és hatékonynak” tűnik?”

RENZ NŐVÉREK FELJELENTŐI FELFEDIK A KÉTLÉPCSŐS ELLÁTÁSI RENDSZERT AZ OLTÁSI STÁTUSZTÓL FÜGGŐEN.

Az ügyvéd Thomas Renz beszéde során Clay Clark ReAwaken America körútján Colorado Springsben, Colorado államban Renz beszélt 2 nővérről is, akik felfedték neki, hogy az egészségügyi ellátás kétlépcsős rendszerét látták a betegek “oltási státuszától” függően. “Az ápolónők felfedték előttem, hogy az oltott betegek Ivermectint kapnak, ami bizonyítottan gyógyítja az embereket. De ha nem vagy beoltva, akkor Remdesivir-t adnak neked abban a reményben, hogy meghalsz” – mondta Thomas Renz ügyvéd.

AZ FDA NYOMON KÖVETI A VAKCINÁK OKOZTA HALÁLESETEKET, MIKÖZBEN AZT ÁLLÍTJA, HOGY A KOVIDÓZIS ELLENI VAKCINA BIZTONSÁGOS ÉS HATÉKONY.

Renz ügyvéd beszéde során azt is felfedte, hogy az FDA aktívan dolgozik a CMS valós idejű adatai ( CMS Medicare adatbázis ) segítségével, hogy heti jelentéseket gyűjtsön a Covid-19 mellékhatásairól, annak ellenére, hogy az USA lakosságának többször is azt állították, hogy ez a vakcina “biztonságos és hatékony”. Renz ügyvéd szerint “Ezt az információt soha nem adták át a nyilvánosságnak, és látni fogják, hogy miért tartották rejtve és miért nem tették soha közzé. Ez nagyon elkeserítő, és ezek az adatok azt mutatják, hogy az FDA tudta, hogy mi fog történni, hagyta, hogy megtörténjen, és ezrek és ezrek haltak meg vagy sérültek meg”.

Beszéde során Renz feltárta, hogy csak egy államban ( New York ) több ezerre tehető azoknak az embereknek a száma, akiknél a Covid injekció után mellékhatások léptek fel. A New York államban a Covid-19 injekciót kapó emberek által tapasztalt nemkívánatos események között több ezer szív- és érrendszeri esemény, több ezer Covidot elkapó ember és több ezer haláleset szerepelt. Legalább 13 mellékhatásról számoltak be a rendszerben. “Ne feledjük, ezek azok a “mellékhatások”, amelyekről a kormány, a média és a közösségi média továbbra is azt állítja a nyilvánosságnak, hogy nem következnek be. A “biztonságos és hatékony” mantrának a mai információk után véget kell vetni” – mondja Renz ügyvéd.

Renz ügyvéd úr teljes beszédének másolata, valamint a rejtett vakcinakövetési rendszer adatai a www.Renz-Law.com weboldalán lesznek elérhetőek.

– ugyanennek a videónak a jobb minőségű szerkesztett változata:
https://odysee.com/@BackToTheLight:7/stunning:1

Forrás: https://civilekatisztanlatasert.hu/thomas-renz-ugyved-lenyugozo-adatokat-kozolt-a-meg-soha-nem-latott-vakcinaserulesek-halalesetek-nyilvantartasi-rendszerebol/