(Az MSM az összeesküvéstagadók melegágya)

Az amerikaiak nem érzik a sürgősséget.
Úgy tűnik, senki sem érti, mi folyik valójában.

"Az Alfa Páholy célja továbbra is az, hogy 2010-re a nyugati világban legalább hatvanhat százalékos legyen az analfabetizmus aránya, és 2030-ra a Föld lakosságának legalább hetven százaléka elpusztuljon. Minden kormány számít arra, hogy a birkái tipikusan infantilis módon reagálnak, beleértve azt is, hogy öntudatlanul azonosulnak egy erősebb erővel - még akkor is, ha az leigázza, brutalizálja és megalázza őket."

"Az amerikaiak nemcsak hogy nem vesznek tudomást a saját pusztulásukról, de valójában bűnrészesek benne. Ez az irónia. Az egész átverés azonnal véget érne, ha mindenki levenné a maszkját. De nem fogják megtenni. Inkább alávetik magukat a rabszolgaságnak, inkább amputálják végtagjaikat vagy veszítik életüket vérrögök miatt, inkább a pokolra ítélik a lelküket, minthogy szembenézzenek a valósággal.

Mint a békák, amelyeket lassan főznek a fazékban, az amerikaiak nem veszik észre saját közelgő pusztulásukat. Az egyetlen különbség, hogy a békák okosabbak. Ha túl gyorsan felpörgetjük a hőfokot, a béka rájön, és kiugrik a fazékból. Az amerikaiaknak az elmúlt két évben perzselően forróra állították a hőfokot, mégis teljesen tanácstalanok maradtak.

A lány a bankban megkérdezi, hogy vagyok. Azt mondom neki: "Jól vagyok, a körülményekhez képest."

"Milyen körülmények között?" - kérdezi. "A vírusos átverés", mondom.

Üres szemekkel bámul vissza rám. Milliószor láttam már ezt a tekintetet az elmúlt évben. A fluoridos tekintetet, amit egy arcpelenka fölött adnak át.

"Ugye tudod, hogy az egész csak kamu?" Mondom.

Kicsit felnevet, és lehajtja a fejét. A beszélgetésünknek vége. Befejezi az előlegem feldolgozását, én pedig távozom.

Egy barátom megkér, hogy tartsak vele egy Las Vegas-i kirándulásra, hogy megnézzük a Raiders focimeccset.

"Először is - mondom neki -, nem engednek be, mert nem vagyok beoltva. Másodszor, biztos vagy benne, hogy el akarsz menni egy focimeccsre mindazok után, ami a világban történik?".

Ő felhorkan, és azt mondja: "Nem hagyom, hogy ezek a liberálisok rávegyenek, hogy megváltoztassam az életemet".

Liberálisok? Van egyáltalán fogalma arról, hogy mi folyik itt? Ez nem liberálisokról vagy konzervatívokról, demokratákról vagy republikánusokról szól, hanem az ország teljes megdöntéséről. Ez a kommunista tömeggyilkosságról és a társadalom leigázásáról szól. Liberálisok?

POLITIKA A SZOKÁSOS MÓDON

Amerikaiak milliói osztják barátom hozzáállását. Valamilyen szinten megértik, hogy az elnökválasztást és a kaliforniai visszahívásos választást is manipulálták. Mégsem hajlandóak elhinni, hogy ez nem más, mint a szokásos politika.

A hamis konzervatívok a Fox News-on és a beszélgetős rádiókban meggyőzték őket, hogy ez minden. Az amerikaiak nem érzik a sürgősséget. Úgy tűnik, senki sem érti, mi folyik itt valójában.

Mint a barátom, aki azt a csapatot akarja nézni, amelynek gyerekkorában szurkolt, én is észrevettem, hogy az emberek vissza akarnak térni a gyerekkorukba. A hülye nővérem vég nélkül arról beszél, hogy jövő nyáron újra Disneylandbe megyünk, mert "mindig is ezt csináltuk". Úgy akarja elkerülni a valóságot, hogy visszatér a gyerekkorába.

Egy másik barátom először indult testépítő versenyen. Becsületére legyen mondva, megnyerte a súlycsoportját. De miért? Mi értelme trófeát nyerni, amikor a világ lakosságának 70%-át a megsemmisítés célpontjává teszik?

Egy másik barát egy régi forgatókönyvet, amin együtt dolgoztunk, fel akar frissíteni és elküldeni. De miért? Megpróbálom elmondani neki, hogy az iparágat kommunista söpredék fertőzi, és hogy a csúcson néhányan szó szerint eladták a lelküket a Sátánnak. Erre kitör belőle a nevetés, és őrültnek nevez. Felajánlom, hogy küldök neki bizonyítékot, de nem akarja látni. Újra gyerek akar lenni, aki a hőseit nézi a nagy képernyőn.

Megértem, hogy az embereknek vannak céljaik, álmaik, meg miegymás, de az a világ, amit valaha ismertünk, elmúlt. Most háborúban állunk. A régi szabályok és életmódok már nem érvényesek, amikor a túlélésért harcolsz. Miért vagyok látszólag az egyetlen ember a környezetemben, aki ezt megérti? Talán ők azok, akik racionálisan viselkednek, én meg nem.

VAX LEMMINGS

Ma kaptam egy e-mailt egy teljesen beoltott barátomtól, aki elmondta, hogy a héten megkapja az influenza elleni védőoltást és a COVID emlékeztető oltást is. Próbáltam értelmesen beszélni vele, de az egyik fülén befelé, a másikon kifelé megy. Az író barátomhoz hasonlóan ő is csak régi videókat akar nézni a gyerekkorából. Ha jövő ilyenkor még él, meg fogok döbbenni. Valójában kétlem, hogy megéri a karácsonyt.

A járdák nyüzsögnek a több száz pelenkát viselő embertől. Az utca végén van egy középiskola, és figyelem, ahogy a lányok fiúkkal, a fiúk pedig lányokkal cirkuszolnak. Akik nem cirkuszolnak, azok a telefonjukat bámulják. A felnőttek sietnek a munkába és vissza. A hajléktalanok a sátraikban fekszenek. Az emberek Los Angelesben és szerte Amerikában úgy mennek a dolgukra, mintha semmi sem változott volna, mintha semmi sem változik, amíg maszkot viselnek és két szurit kapnak. Senki sem tudja az igazságot, és senki sem akarja tudni.

Az amerikaiak nem csak hogy nem vesznek tudomást a saját pusztulásukról, de tulajdonképpen bűnrészesek benne. Ez az irónia. Az egész átverés azonnal véget érne, ha mindenki levenné a maszkját. De nem fogják megtenni. Inkább alávetik magukat a rabszolgaságnak, inkább amputálják végtagjaikat vagy veszítik életüket vérrögök miatt, inkább a pokolra ítélik a lelküket, minthogy szembenézzenek a valósággal. Nem vesznek tudomást a saját pusztulásukról.

 

Mike Stone
(henrymakow.com)

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-tomegek-bunreszesek-sajat-pusztulasukban