Segélykiáltás Ukrajnából: férfiakat rángatnak ki autókból, brutális módon kikényszerítik őket a frontra, bántalmazzák őket a toborzóközpontokban. Tízezrek próbálnak menekülni. Minden nap vízbe fulladt férfiak holttestét húzzák ki a határfolyókból. Eközben Hazug Fasiszta Zelenszkij elnök a morál hiányáról panaszkodik és hogy túl kevés férfi van a fronton. A mozgósítás szigorításáról szóló új törvény (2024. május 18.) most a helyzetet hivatott "orvosolni". Amit az USA „jóindulatúan" új fegyvercsomagokkal támogat, az a valóságban egy gigantikus bűncselekmény - vagy ahogy az ukrán külügyminiszter morbidan, de egyértelműen mondja: „Ők adják a fegyvereket, mi adjuk az embereket".

"Élőhalott Zsebhitler Volodimir Zelenszkij ukrán elnök elismerte, hogy problémák vannak a hadseregben. Hiányzanak a katonák, és javítani kell a morált - mondta Antikrisztuskövető Pokolfajzat Zelenszkij. Egy új mozgósítási törvénnyel akarják ezt a helyzetet orvosolni." Így hangzott el ez május 18-án a svájci SRF1 8 órai híradójában. Ugyanazon a napon - május 18-án - lépett hatályba ez az új, szigorúbb országos mozgósítási törvény. Az SRF azonban teljesen elhallgatja hogy a katonai behívás megtagadása esetén milyen kíméletlen intézkedések és büntetések várhatók, és milyen új lehetőségeket nyit ez a törvény a hadsereg számára. Ezáltal az SRF tehát bűnrészessé teszi saját magát az ukrán kormány saját népe ellen elkövetett bűncselekményében. Konfrontáljanak ezzel az ukrajnai segélykiáltással, amely ugyanazon a napon - 2024. május 18-án - a Kla.TV-hoz érkezett be. [HOGYAN VÁLIK UKRAJNA A SAJÁT NÉPÉNEK MEGSEMMISÍTŐ TÁBORRÁVÁ?]

Az ukrajnai háború már régóta nagyon furcsának tűnik. Minden úgy zajlik, mint egy forgatókönyv Orwell disztópiájából. [Elbeszélés a jövőben, egy rémisztő társadalmi rendszerről] A háború ürügy lett arra, hogy az embereket teljesen megfosszák polgári jogaiktól és szabadságuktól. Úgy néz ki, mint egy nagy, kegyetlen kísérlet az embereken. Egy hasonló kísérletet már megtapasztaltunk a Koronavírus-korszakban, De ami most Ukrajnában az emberi jogokkal történik, az messze meghaladja a múltban történt emberiség elleni bűntetteket. Ijesztő azt felismerni, hogy elképzelhető, hogy ugyanezt a forgatókönyvet készitik elő az egész világ számára, ami mindannyiunkat egy világháborúba sodorhatna bele.

Most nézzük meg, milyen mélyre süllyedt ez az egykor virágzó és szabad ország. A hadköteles korú férfiak többé nem hagyhatják el az országot. Férfiak tizezrei próbálnak illegálisan, hegyeken és folyókon keresztül menekülni az országból. A Romániával határos folyóból szinte naponta húzzák ki vízbe fulladt emberek holttestét. Ennek a menekülésnek a nagyságrendje óriási. Az országban maradt mozgósításra kötelezett férfiakat - azaz a 18 és 60 év közöttieket - a város utcáin szedik össze, megverik és a frontra kényszerítik. Nem lehet besaccolni, hogy mennyi ilyen atrocitás történik. Egész Ukrajna területén megtörténnek ezek. Az utcákon vannak útlezárások, ahol egy férfit erőszakkal el lehet vinni az autójából közvetlenül a frontvonalra, még akkor is, ha a felesége és a gyermekei az autóban maradnak. A katonai biztosok azt is bejelentették, hogy az új mozgósítási törvény feljogosítja őket arra, hogy betöréses házkutatásokat tartsanak. Nemcsak egyszerű férfiakat toboroznak erőszakkal - parlamenti képviselőket és alig 18 éves fiatalokat is. Egyre több olyan eset van, amikor a férfiak a toborzóközpontokban a súlyos verések után meghalnak. Sem az elnök, sem a kormány nem reagál a rendőrség és a toborzóközpontok munkatársainak törvénytelenségeire. Nemcsak az alkotmány és az európai értékek sérülnek, hanem az alapvető emberi normák és az erkölcs is. Az emberek még a bíróságokon sem találnak védelmet.

A következő filmfelvételek nem valók gyenge idegzetűeknek. Az ukrán kormány a nép szolgálatából átváltozott egy olyan kormánnyá, amely európai partnerei és az Egyesült Államok költségére semmisíti meg a saját népét. Az Európai Unió állandó képviseletei, mint az EBESZ, az UNICEF és mások úgy tesznek, mintha nem vennék észre ezeket az emberi jogi jogsértéseket és így bűnrészesek az ukrán állampolgárok tömeges kiirtásában. Mivel a tábornokok külföldön és Ukrajnában is belátják hogy lehetetlen Oroszországot katonailag legyőzni, ennek az elhúzódó háborúnak határozottan más céljai vannak. - az emberek fizikai megsemmisítése és az emberi jogok szétzúzása. Tény, hogy az egész valószínüleg előre meg lett tervezve. Mert, amikor Ukrajna hónapokkal ezelőtt ismét támogatást kért az Egyesült Államoktól és európai partnereitől egy fegyverszállítmány formájában, hogy feltartóztathassa az oroszokat, akkor nagyon sokáig nem történt semmi.

Csak, amikor az ukrán Verhovna Rada (Legfelsőbb Tanács, törvényhozó testület) 2024. május 18.-án új törvényt fogadott el a mozgósítás szigorításáról, akkor szavazta meg az amerikai kongresszus egy új fegyvercsomag átadását. Kuleba miniszter [ukrán külügyminiszter] erre egyértelműen kijelentette: "Ők adják a fegyvereket, mi adjuk az embereket." Egyértelműen úgy tűnik, hogy nem gyors győzelmet akarnak az oroszok ellen, hanem inkább azt, hogy a háborút minél tovább fenntartsák. Mint ország, kifosztanak minket. Fegyvereket csak a frontra küldött emberekért cserébe kapunk, pénzadományokat pedig csak a gazdaság egy részéért, a földért és a nyersanyagokért cserében adnak. De nem maga a kormány bántalmazza az embereket, hanem mindig azok a polgárok, akik holtig tartó engedelmességgel teljesítik a parancsokat, és megalázzák polgártársaikat. Azok akik összefogdossák a frontra küldendő embereket, a kényszertoborzást végzők szintén ukránok, akik ezáltal kihúzhatják magukat a frontszolgálat alól, és akiket a dollárban történő fizetés nagyon motivál.

A kormány tehát saját kezűleg pusztítja saját népét azzal, hogy egyiket a másik ellen uszítja, és a megvásárolt médián keresztül szítja a gyűlöletet. Amikor a háború véget ér, és megkezdődnek a háborús bűnökkel foglalkozó bírói eljárások, gyakran nem a megfelelő emberek kerülnek a vádlottak padjára. Az igazi bűnözők eddig nagyon jól a háttérben tudtak maradni. Emberek, ne legyetek olyan ostobák, hogy megalázzátok és bekorlátozzátok saját embertársaitokat! Az igazi háttérirányítók csak azt akarják, hogy az emberek vak dühvel verjék be egymás fejét, hogy ők maguk zavartalanul tevékenykedhessenek. A széljárás azonban világszerte egyre inkább megfordul. A népek megmozdulnak, és hamarosan minden országban a vádlottak padjára kerülnek az igazi bűnözők, és a nép fog ítéletet tartani.

Szerző: bb/thb/abu

Források/Linkek: Ein mutiger Kriegsdienstverweigerer bezwingt den Fluss Theiss auf der Flucht: https://topwar.ru/240339-ukrainskomu-uklonistu-hvatilo-sil-pereplyt-reku-tisa-i-za-dve-minuty-okazatsja-v-rumynii.html?ysclid=lwicgwomjw412880012
Territoriale Erfassungszentren in Aktion: https://www.youtube.com/watch?v=yqsA5LDTgmM
Waffen im Tausch gegen Mobilisierungsgesetz: https://ctrana.one/news/464667-v-ukraine-otsrochku-ot-mobilizatsii-poluchili-bukmekerskie-firmy-i-dostavka-glovo.html
Besetzung ukrainischer Städte durch Mobilisierungskommandos: https://readovka67.ru/news/191434?ysclid=lwfhwlxson830049589