2023. október 15., vasárnap

 

ESEMÉNYFIGYELŐ 2021-

2023.10.15: Ha még esetleg mindig nem hinnétek, miért van ott az amerikai hadsereg, Orbán Viktor mocskos talmudista sajtójával ellentétben, a The Guardian megirta az igazat:

“USS Eisenhower sent to region to deter anyone ‘seeking to escalate’ war after Hamas attack”

Az USS Eisenhower repülőgép-anyajahó azért lett a térségbe küldve, hogy “elriasszon mindenkit a háború súlyosbitásától”.

És igen, ez az izraeli hadseregre is vonatkozik, sőt, arra vonatkozik a legjobban!

2023.10.15: A kedvezőtlen időjárás miatt késhet az izraeli támadás

Vagy mert a Biden-Obama rezsim megtiltotta nekik!

2010-ben az amerikai hadsereg kész volt hátbatámadni Izraelt, ha az megtámadja Obama titkos szövetségesét, Iránt …

2023.10.15: Washington újabb repülőgép-hordozót küld Izrael támogatására

Nem Izrael támogatására vannak ott az amerikai hadihajók, ahogy Orbán Viktor talmudista hamis-prófétás rezsimjének sajtója állitja, hanem hogy fékezzék mind az izraeli hadsereget, mind pedig a Hamaszt és Hezbollahot, melyeknek muzulmán-sátánista-szabadkőműves vezetése titokban összejátszik a cionistákkal a konfliktus szitásában. Amelyik hirforrás “Izrael megsegitéséről” beszél, azt szabadkőműves-talmudista zsidó banda szerkeszti, ilyen egyszerű ???? Mind Magyarországon, mind a szlovákiai “magyar” sajtóban.

2023.10.15: Háborúban állunk, jelentette ki az izraeli miniszterelnök

Álmodik a nyomor! A Biden-Obama rezsim nem fogja megengedni a mocskos,  hamis-prófétás, talmudista Netanjahunak és wall-streeti bankár támogatóinak, hogy Iránnal való konfliktusba és harmadik világháborúba eszkalálja az izraeli-palesztin konfliktust. Jamie Dimon, a JPMorgan óriásbank vezérigazgatója, akinek felesége cionista zsidó, épp azt nyilatkozta a BBC-nek, hogy szerinte évtizedek óta nem volt ilyen veszélyes a helyzet a világban. Csak szeretnéd haver, csak szeretnéd!

Az amerikai repülőgép-anyahajók nem azért vannak a térségben, hogy Izrael mellé álljanak, hanem hogy stabilizálják a helyzetet. Az elmúlt hónapok izraeli tömegtüntettéseit a “birósági reform” ellen is a Biden-rezsim szervezte Netanjahu megbuktatása céljából.

A dolláralapú államkötvénypiac az elmúlt hetekben összeomlott.

The Economic Collapse Blog: We Are Witnessing One Of The Greatest Financial Market Crashes In History Right Now

Ami miatt sok wall-streeti nagybank csődben lehet. S ismerjük őket: ilyenkor mindig világháborút próbálnak szitani, hogy a kialakult háborús helyzetre foghassák a pénzügyi rendszer csődjének bekövetkeztét, s leplezhessék annak valódi okait. Erre jön nekik mindig kapóra Netanjahu mocskos vallási-fanatikus talmudista rezsimje, melynek célja nukleáris konfliktus szélére sodorni a világot, hogy aztán “megmentőként” behozhassák a világ szinpadára a hamis messiásukat (a bibliai hamis prófétát), ahogy már Cion bölcseinek jegyzőkönyveiben is meg lett álmodva. A Netanjahu rezsim előre tudta, hogy a Hamasz mire készül, és összejátszott a Hamasz vezetésével a konfliktus kirobbantásában. A Hamasz és Hezbollah is sátánt szolgáló, muzulmán szabadkőműves szervezetek, s a vezetőik összejátszanak a cionistákkal. De nem hiszem, hogy lesz muzulmán-júdeokeresztény világháború, hamarabb ismét arra kényszerül az amerikai jegybank, hogy újabb dollár-ezer-milliárdok semmiből való kinyomtatásával fogja ismét megmenteni az óriásbankokat, aminek viszont a számláját sok országban – főleg a nyugati világban – a nép fogja állni, a még mostanitól is jóval durvább infláció formájában.

https://pokolraveluk.info/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése