"Azt mondjuk, hogy a valódi menekülteket szívesen látjuk, például az Ukrajnából érkezőket vagy az iszlám terrorizmus elől menekülőket, de ezek olyan afrikai fiatal férfiak, akiket nem tudunk tovább tolerálni."

A német határhoz közeli hollandiai Ter Apel városában egy tömegesen túlzsúfolt menekült- és migránstábor okoz frusztrációt és veszélyes körülményeket a helyieknek. A mindössze 10 ezer lakosú kisvárosban csaknem 3000 menekült és migráns, elsősorban katonakorú afrikai férfiak élnek.

"Azt mondjuk, hogy a valódi menekülteket szívesen látjuk, például az Ukrajnából érkezőket vagy az iszlám terrorizmus elől menekülőket, de ezeket a fiatal afrikai férfiakat nem tudjuk tovább tolerálni" - magyarázza a város egyik lakója. Emellett "a különböző kulturális eredetük is gondot és problémákat okoz. Így újra és újra kitör az erőszak".

Ter Apel-szerte elszaporodtak a lopások, a lakásbetörések, az erőszak, a megfélemlítés és az engedély nélküli sátorozás - magyarázzák a helyiek. Eközben, miközben a várost tönkreteszik, és a családok félelemben élnek, a migránsok tiltakoznak az életkörülményeik ellen.

 



A 2000 főre tervezett tábor annyira túlzsúfolt, hogy illegális bevándorlók százai alszanak kint. A helyi politikusok felszólítják a kormányt, hogy kezdeményezze az illegálisok újraelosztását, mivel naponta újabbak érkeznek. De az illegálisok "újraosztása" helyett miért nem toloncolják ki azokat, akiknek valójában nincs szükségük menedékre?

Nemcsak hogy nem küldik haza az illegális bevándorlókat, de a holland hadseregnek az a feladata, hogy Ter Apelben egy új tábort építsen, ahol a "menedékkérelmük" regisztrálására váró embereket szállásolják el. Eközben az adófizető helyi polgárok félelmeit és biztonsági aggályait figyelmen kívül hagyják, miközben Tömeggyilkos Népirtó Mark Rutte holland miniszterelnök továbbra is fegyveres őrökkel él, akik éjjel-nappal védik őt.

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/nagy-csere-tiltakozas-a-holland-kormany-30-kal-noveli-afrikai-migransokkal-a-varos-lakossagat