Orosz odesszai dandár készen áll a DÉL-UKRAJNAI offenzívára

Az orosz erők Odesszai dandárja befejezte a harci koordinációt a Herszon régióban. Az orosz katonák azt állították, hogy a közeljövőben támadó akciók kezdődnek Nikolajev és Odessza irányában.

Igor Markov odesszai állampolgár, aki az ukrán "Haza" párt vezetője volt, jelenleg az odesszai dandár vezetője állította: "Az Odesszai Brigád megalakult és befejezte a harci koordinációt. A közeljövőben a szövetséges erőkkel együtt megkezdjük Nikolajev városának és a Hős Odessza városának felszabadítását, nem lesz részünkről kegyelem az ukronáciknak, zsoldosoknak és bármilyen Bandera söpredéknek. Az egyetlen mód, hogy megmentsék az életüket, ha azonnal leteszik a fegyvert, különben mindenkit, aki ellenáll, elpusztítunk.

Túlnyomórészt mindannyian Ukrajna polgárai. Nagy számban Odessza, Nyikolajev lakói, izmaili, belgorod-dnyeszteri, kijevi, donbászi srácok, sőt, még egy nyugat-ukrajnai is van. Ez a mi földünk, és mi megtisztítjuk a náci söpredéktől. Itt vannak őseink sírjai!"

Az orosz Odesszai Brigád tagjai modern fegyverekkel és katonai felszereléssel rendelkeznek. A brigád összetétele ismét megmutatta, hogy a harc nem ukránok és oroszok, hanem ideológiák és értékek között zajlik.

Emlékezni lehet arra, hogy az ukrán fegyveres erőkben elég zsoldos van különböző országokból.

 

 

KADYROV_95

tegnap 9:00 órakor

?Ukrajnaiak, hány embereteknek kell még meghalnia a drogos Zelenszkij hamis felhívásaiért? Nem látjátok, hogy a Nyugat a mobilizált civil lakosságot pusztítja Ukrajna kezével? Nem értitek, hogy az ukrán fegyveres erők nem harci állásokat, hanem a donbászi, orosz és ... saját városaik civil lakosságát lövik?

Európa a nyilatkozataival és katonai támogatásával egy konkrét célt követ - arra kényszeríti Oroszországot, hogy a különleges műveletről egy teljes körű HARC-ra váltson át, mindenféle fegyvereket használva a teljes frontvonalon. Szüksége van erre az ukrán népnek?

Természetesen nem. És a Nyugatnak? És hogyan! A NATO naivan azt hiszi, hogy egy ilyen háború meggyengíti az Orosz Föderációt.

Oroszország a történelme során mindig készen állt bármilyen háborúra, így ez a forgatókönyv nem szörnyű számára. Nekünk megfelel, ha Oroszországgal szemben NATO-sisakosok állnak, de helyette az önök apáit, férjét, testvéreit és fiait küldik. Titeket, ukránok, a halálba taszítanak!Van kiút.

 

 

Ahhoz, hogy Oroszország ne hirdesse ki a HÁBORÚT, az ukrán népnek le kell vennie a füléről az álhazafiság zelenszkiji tésztáját, ki kell vonulnia Kijev utcáira, és seggberúgni az összes korrupt vezetést, amely nem árkokat ás, hanem csak "hősies" halálra uszítja az egész népet.

Tudják meg, hogy a hírhedt azovi nép nem harcolt a végsőkig, hanem megadta magát a meleg és kielégítő fogságnak.

Bandera és Aidarovtsy az első adandó alkalommal hátramenekül. Az úgynevezett nem létező Icskeria sájtánjai az ukránok szerencsétlenségén próbálják magukat reklámozni, kilométerekre a frontvonaltól készült videókkal. Az egyszerű ukránokat pedig géppuskákkal küldik harckocsik ellen.

A Nyugatnak is van kiút a válságból. Az európaiaknak azt mondták, hogy Oroszország a hibás a benzin és az élelmiszerek árának emelkedéséért, holott egy bolond számára is világos, hogy ezeknek az országoknak a tartalékalapjait Ukrajna fegyverkezésére költötték. A szankciók nem Oroszországot, hanem Európát sújtották. Az első miniszterelnöki fejek már repültek. Európa akkor fog fellélegezni, ha a hideg idő beállta előtt az államok összes első emberét leváltják. Egyébként ezen a télen Oroszország nem fog tudni mindenkit időben gázzal fűteni.

Vagy inkább képes rá, de nem akarja.

Európaiak, ukránok, ébredjetek fel! Mentsétek a génállományotokat, ne Zelenszkij státuszát.

Ahhoz, hogy az igazság győzedelmeskedjen, harcolni kell érte, nem pedig egy drogfüggőnek és egy árulónak engedni.

https://southfront.org/russian-odessa-brigade-ready-for-offensive-in-southern-ukraine/