Úgy hallottuk, hogy Srí Lanka legújabb megközelítése az országban kialakult üzemanyag-válság kezelésére az, hogy a lakosok Wuhan koronavírus (COVID-19) QR-kódjainak segítségével adagolják az üzemanyagot.

Úgy tudjuk, hogy Srí Lankán csak úgy lehet benzint vásárolni, ha valaki okostelefonon keresztül felmutatja a COVID "útlevelét" - ez pontosan az a fajta kormányzati visszaélés, amelyre sokan figyelmeztettek, amikor először vezették be a QR-kódokat a járványügyben.

A COVID QR-kódok a fenevad jelének egy fajtája, egy digitális jel, amelyet fel kell mutatni ahhoz, hogy továbbra is részt vehessünk a kereskedelemben, mivel az üzemanyagra szükség van a vezetéshez, valamint az áruk és szolgáltatások előállításához és szállításához.

Oroszország ukrajnai "különleges művelete" viseli a legtöbb felelősséget Srí Lanka jelenlegi szörnyű helyzetéért, mivel az India déli csücskénél fekvő apró ország az egész világ gázért folytatott rohamában a megfelelő gázellátás fenntartásáért küzd.

A kevés gáz ára, amit Srí Lanka be tudott szerezni, az egekbe szökik, és a kormány megoldása az, hogy a lakosoktól COVID QR-kódok felmutatását követeli meg, hogy részesülhessenek belőle (Kapcsolódó: A gázszállításhoz szükséges COVID QR-kódok: A délkelet-ázsiai országban kialakult helyzetről bővebben a Srí Lanka-i üzemanyag-tüntetésekről szóló korábbi tudósításunkban olvashat).

 

 

A világ többi részén is napirenden van az üzemanyag-ráció?

Úgy tűnik, hogy a Srí Lanka-i COVID QR-kódot benzinadagoló QR-kóddá alakították át, ami azt jelenti, hogy a lakosok a rendelkezésre álló készletek függvényében valamilyen gördülő alapon juthatnak üzemanyaghoz.

Más szóval, amint némi benzin elérhetővé válik, bizonyos lakosok értesítést kapnak arról, hogy megjelenhetnek benzinért - feltéve, hogy a kódjukat "aktiválták". Azok, akiknek nincs aktív QR-kódjuk, nem vásárolhatnak benzint.

 

 

Tekintettel arra, hogy Sri Lankán kívül számos más országban is használták a kovid QR-kódokat, és látva, hogy az üzemanyaghiány és az infláció mostanában Oroszország és szövetségesei kivételével nagyjából minden országot sújt, feltételezhető, hogy ez az új bevezetés más országokra is át fog terjedni.

 

 

Ahogy például Európában elzárják a gázcsapokat, megvan rá az esély, hogy az olyan országokban, mint Németország és Hollandia, az európaiaknak is megmondják, hogy nekik is fel kell mutatniuk a QR-kódjukat, hogy fűteni tudják otthonukat és üzleteiket ezen a télen.

"Meghúzzák a csavarokat, hogy mindent megtegyenek azért, hogy a ppl-t rávegyék az App-ra" - tweetelte valaki "GetBackToLife - #NoJabsForKids" (@TinyFighterGirl) néven.

Valaki más "Luther" (@LutherBurgsvik) tweetelt egy linket a FuelPass.gov.lk-ra, bár úgy tűnik, hogy Sri Lankán kívülről nem érhető el - kivéve talán egy VPN (virtuális magánhálózat) segítségével -, mivel a főoldalon egy üzenet jelenik meg, amely szerint:

"Nemzeti üzemanyagbérlet: Ön nem jogosult"

"Nem kétséges, itt jön a polgárháború" - tette hozzá a GetBackToLife Twitter-fiókja egy külön tweetben.

Egy másik, "Rozalyn Gracia" (@graccie_roz) nevű tweetelő azt írta, hogy szerinte Srí Lankát "szándékosan megrendezték, hogy utat csináljanak ennek", hogy példát mutassanak a világ többi részének, akiket utánozhatnak, miközben a gazdasági dominók tovább dőlnek.

"Pontosan ez az Agenda 2030 lényege" - tette hozzá. "Isten segítsen rajtunk, ha az emberek nem ébrednek fel időben".

Források többek között:

Twitter.com

NaturalNews.com

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-covid-qr-kodokat-most-mar-uzemanyag-adagolasara-hasznaljak-sri-lankan-ahogy-a-gazdasagi-osszeomlas-felgyorsul