A két nagy politikai tábor közötti szakadék még soha nem volt ilyen széles, amióta figyelem, sem ilyen feszült, sem ilyen intenzív. Látjuk ezt a január 6-i karikatúrát egy kongresszusi meghallgatásról.

Gyengén van felépítve, mint egy vécépapírmasé, és ugyanolyan törékeny. Az ország többsége tudja, hogy ez baromság, de az igazi cirkusz a Krassz Médiában van. Ők TÉNYLEG kezdik elveszíteni a fejüket. A keverékbe bekerül a "2000 öszvér", ami szenzációvá vált.

Ahogy az elmúlt néhány évtizedben végignéztem ezeket a drámákat, úgy tűnik, hogy a forgatókönyvek szerint haladnak a végkifejlet felé, amire folyamatosan eljutnak. (A nyilvánvaló kijelentése, látható?) Most... látva, hogy mi történt az eltérített választások óta... minden egyre rosszabbra fordul. Ez megteremti a terepet a Nagy Leváltáshoz az elkövetkező félidős választásokon. Ez meg fogja hátráltatni a jelenlegi juntát, és... tényleg lesz némi fordulat és nagyarányú visszavágás.

Itt van a probléma (ahogy én látom) azzal, hogy az élet a folyamatos javulás barázdájába kerüljön. Az ilyen dolgok megtörténnek. Voltak már kreatív örvények ebben a világban egy-két alkalommal... de úgy tűnik, hogy minden erőfeszítést, amely egy jobb világot akar létrehozni, opportunisták eltérítenek, és még a kezdeti időszakban elakadnak... és aztán a betartást kikényszerítik. A probléma az, hogy van ez az árnyékkabala. Néha úgy hívják, hogy a Mély Állam, néha pedig Illuminátus. Néha valamiféle Annunaki vagy hüllő felsőbbrendűség.

Talán mind itt vannak. Talán együtt dolgoznak. Valószínűbb, hogy versengenek a saját céljaikért, de... kell lennie egy rangsornak... nem igaz? A kisebb műveletek hűséget fogadnak a nehézsúlyúaknak, de... a helyzet a következő... végül a Láthatatlan Síkhoz érsz, mert MINDEN menetparancs onnan jön, legyen az alacsonyabb vagy magasabb rendű. Minden élet hűséget fogad, akarva vagy akaratlanul a Legfelsőbbnek. Jó... Rossz... Tanácstalan... mindegy... minden térdnek meg kell hajolnia.

Ez mit jelent? "Az Ő nevére minden térd meghajol?" Nos... nézd meg a nevének eredetét. Joshua-ból származik, és azt jelenti: SZABADSÁG... tehát az idézet azt jelenti, hogy saját szabadságunk, felszabadulásunk oltára előtt... minden térd meghajlik.

Ahogy a hivatalos egyház a Krisztus tanítását értelmezi, az egyház érdekei felé hajlik a más vallásokkal való versenyben.

 

 

A kormányok törvények útján gyakorolják hatalmukat. Ezeket a törvényeket azonban szelektív módon alkalmazzák. Attól függ, hogy ki vagy. Egyébként attól függ, hogy az idők kedveznek-e neked; példának okáért... vannak olyanok, akik jelenleg szó szerint megússzák a gyilkosságot... mert a múlt revizionista történelme ezt követeli. Sajnos az igazságosság látszata miatt ugyanezek az emberek már nincsenek itt, DE... aki itt van, az ott van, ahol lennie kell. Tudom, hogy ennek nincs értelme.

A Helix miatt nincs értelme. Magába fordul és eltűnik a láthatatlan síkban. Aztán megfordul és visszajön, ÉS... soha nem látod többet, mint a felét annak, ami történik. A magasabb matematikában vannak olyan rendszereik, amelyek képesek a sarkok mögé látni, DE... végül elfogynak a sarkok, függetlenül attól, hogy milyen irányba haladsz, és a számítás és elemzés belső tudományaira kell támaszkodnod. Az Intuíció itt nagyon hasznos, különösen, ha a kívánt frekvenciára hangolják.

A Szeretet, mint tényleges Mennyei Tudomány szépsége az, hogy bármit életre tud kelteni, amit a képzelet képes megtervezni. Ez a kreatív és vonzó erő. Egy bizonyos szinten elkezd egy magasabb intelligenciát mutatni. Egyesek ezt bölcsességnek neveznék. Aztán... ott van az Isteni Fénylő Bölcsesség. Ez az, amit én keresek. Tehát... a Szeretet és a Bölcsesség egyesül és feltárja az Igazságot. Hogy lehet, hogy valami, amit ilyen egyszerű megérteni, olyan nehéz megvalósítani? Nem az, DE... a világ útban van. Egy megvilágosodott lélek azt mondta, hogy "a Világgal ellentétes utakon kell járnod".

Más szóval, ne azt csináld, amit mindenki más. Az is jó ötlet, hogy ne hívd fel magadra a figyelmet. A kezdeti időkben felhívtam magamra a figyelmet. Nem tudtam jobbat. Úgy tűnik, még azután is, hogy rájöttem a nem kívánt figyelemre, továbbra is vonzottam azt. Első pillantásra ez hülyeségre utalhat. Szerencsére a szükség elmúlt, és remélem, hogy magával viszi a Hülyeséget is.

Minden oldalról folytatódik a tehetségtelen szórakoztatóművészek panorámaszerű mellékvágánya. A kamerák előtt táncoló, körbe-körbe tekergő tanácstalanság. Amit én látok bizonyos szórakoztatóipari ágazatokból, az egy rakás felcicomázott járdai kurva, akik mindent megtesznek azért, hogy élesek legyenek, miközben még ehhez is hiányzik a bátorságuk. Nem kell hozzá sok, és nekik, nyilvánvalóan, nincs sok, és ez igaz a szórakoztatóiparban és a politikában is; minden olyan iparágban, ahol közönséget generálnak... a szereplők pózoló bohócoknak bizonyulnak.

 

 

Túl kevés tehetséggel rendelkező emberek túl sok pénzt kapnak, és... nekem tényleg úgy tűnik, hogy ennek az a lényege, hogy hagyják, hogy a többiek előtt bolondot csináljanak magukból, miközben néhányan nevetnek a bohóckodásukon, és néhányan nevetnek rajtuk. Néhányan közülünk egyáltalán nem nevetnek. Nem kell nagyon megnéznem a jelenlegi kultúrát, hogy lássam, hová vezet. Ezek azok az idők, amikor az ember lehajtja a fejét, és hagyja, hogy az egész dolog lejátszódjon. Szerencsésnek mondhatod magad, ha van körülötted egy kis tér, és nem hallasz rendszeresen lövéseket és szirénázást.

Nem aggódom emiatt a Mély Állam, vagy a Milliárdosok Klubja, vagy a Pederaszták, vagy a Po-lice, vagy a Szokásos Gyanúsítottak, és... egészen biztosan nem a Természet birodalma miatt. Csak azzal foglalkozom, hogy összhangban maradjak az Istenivel, aki MINDENKIN uralkodik. Aki MINDIG uralkodott MINDENKIN, és MINDIG uralkodni fog MINDENKIN. Az élet célja, és nincs is más, hogy összhangba kerüljünk, rezonanciába kerüljünk... az Istenivel. Ha nem vagytok szinkronban az Istenivel, akkor az azt jelenti, hogy a profánok húscirkuszában vagytok. Sokan, akik emberi külsőt mutatnak, az álarc mögött egy állat van, és azzal vannak elfoglalva, hogy felfalják egymást.

Abból, amit én látok, határozott esély van arra, hogy mindenféle forradalmak egymásnak ütköznek, mintha időjárási frontok találkoznának. Látod... a fiúk hátul kavarják a dolgokat. Nos... azt hiszik, hogy ők azok. Azt hiszik, hogy ők irányítják a show-t, és úgy is néz ki... számukra. Azt hiszik magukról, hogy Istenek, akik a Földön járnak. Ez mind a demonstráció része. Amire KÉNYSZERÜLNEK, hogy megtegyék, az a Menny akarata, és... az is, ami ezután jön, és ezután, és ezután, és ezután, meghatározott célok érdekében.

A Karma Törvényének megvalósulását többnyire hagyják, hogy a maga útján haladjon. A Kegyelem... természetesen... létezik, de kevesen vannak, akiknek van MOTIVÁCIÓjuk arra, hogy kérjék. Isten Kegyelmének szüntelenül áradó forrása egy örök mechanizmus. Hogyan juthatsz elég közel ahhoz, hogy hozzáférj? A Mennyországgal összhangban élsz. Úgy élsz és úgy cselekszel, mintha valójában már a Mennyországban lennél, és a Kegyelem követni fog téged, bárhová is mész. Már az is a Kegyelem állapota, hogy ilyen vagy. Hányszor látod ezt mások életében megmutatkozni? Igen.

 

 

Komoly felfordulás van az aljnövényzetben... és A Világ reszket a Változás Erejétől. Mindig így van ez a Korszak fordulóján. Ha megpróbálod visszavezetni a korszakokat, azt találod, hogy nem jutsz messzire, mielőtt nem lesz közös feljegyzés. Valaminek történnie kellett. Nos... ott van A bibliai allegória, és vannak más allegóriák is, de; mi történt? Minden korszaknak megvan a célja. Az előzőnek az Áldozathoz volt köze. Ennek a mostani a Testvériséghez van köze. Gyanítom, hogy a névmásaid nem fognak belekerülni.

Ha a Testvériség a téma, akkor... nos, azt hiszem, ez az emberiségnek a Harmónia közös állapotába való összefogását jelenti. Azt várom, hogy azok, akik harmóniában vannak ezzel, azok maradnak, akik részt vesznek benne. Akik ellene vannak, azokat máshová küldik. Mert... nem számít, hogy ki mit akar, és nem számít, hogy ki mit gondol, legyen az Bill Gates, Hillary Clinton, Joe 12-es csomag, vagy... az a fickó ott... amit a Menny akar, az meg fog nyilvánulni, legyen az csodálatos vagy szörnyű a Megmutatás Célja érdekében.

Az általam tanulmányozott hagyományok szerint az Avatár látogatását aranykor követi, DE... az nem jön el, amíg ő itt nem járt. Ő az, aki bevezetője lesz. Nos... lehetséges, hogy már itt járt, csak mi még nem tudunk róla. Az is lehetséges, hogy még nem volt itt, és ha ez a helyzet, akkor gyanítom, hogy az érkezése küszöbön áll. Az is lehet, hogy már itt van, csak nem mutatkozik be és nem ismerik fel.

A mozgatórugók és alakítók előbújtak a rejtekhelyeikről, és mindenféle szervezetben megnyilvánultak a WEF-től a Bilderbergig... Bohemian Grove-ig, vagy akárhogy is hívják magukat. Mindegyikükre fény fog derülni, hogy mik is ők valójában... mert ez egy apokalipszis. Előjönnek és azonosítják magukat, bár nem tudják, miért van ez így. Többet fognak tudni, amikor a Másik oldal láthatóvá válik. Ez még nem történt meg.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/van-ez-az-arnyek-kabala-neha-ugy-hivjak-hogy-a-mely-allam-neha-meg-az-illuminatusok