A platina jubileumot, amely a II. Erzsébet néven ismert "királyi" imposztor és a korona műveleteinek vezetője dicstelen uralkodásának 70. évfordulóját ünnepli, a nemzeti büszkeség és a nemzetet sújtó majomhimlőjárvány kitörése mellett tartják.

Az említett himlő olyan betegség, amelynél hólyagok jelennek meg a bőrön, és fertőzőnek állítják be; ez a tény nem akadályozza a Windsor-ház mélyen hibás koronavállalatának újabb ízléstelen tisztelgésének előkészületeit. Ez természetesen egy óriási szivatás. Milyen kiszámítható tehát, hogy 2021-ben "szimulációs gyakorlatra" került sor, amelynek során egy világjárvány modelljét vitték játékba:

A tények:

A 2022 májusában bekövetkező majomhimlőjárvány kitörésének asztali szimulációját 2021-ben tartották.
A COVID-19-hez feltűnően hasonló vírus volt a témája egy 2019-es asztali gyakorlatnak, közvetlenül a COVID-19 pandémia előtt.
Megjegyzendő, hogy az ilyen gyakorlatok gyakran előfordulnak a felkészülés során, és semmi sem követi őket, de a pontosság és az időzítés ezekben az esetekben szembetűnő. Forrás: B.

Más szóval, ez egy újabb unalmas hamis zászlós művelet minden jellemzője.

Tény, hogy elég idős vagyok ahhoz, hogy emlékezzek az 1977-es ezüst jubileumra. Még az én fiatalabb énem számára is teljesen üres hivalkodás volt. Ugyanezt a felfogást tapasztaltam az 1981-es királyi esküvővel kapcsolatban is; valójában semmi ünneplésre méltót nem láttam, amikor a Szász-Coburg-Gotha-házzal kapcsolatos dolgokról volt szó, ami nem más, mint egy idegen entitás hamis pszichológiai és spirituális ráerőltetése egy generációk közötti, birkákból álló, mesterségesen létrehozott populációra. Egy olyan birka-nemzetség, amely annak ellenére, hogy évtizedeken át megkopasztották és népirtáson esett át, túlságosan kevés az agyi kapacitás és a szellem ahhoz, hogy véget vessen ennek. Mindazonáltal nem emlékszem, hogy az én generációmból bárki is bevenné ezt. Nem csoda, hogy a Sex Pistols, a "God Save the Queen" magot vetett a korszak lázadó ifjúságának akkoriban termékeny elméjében.

Mindezek után ma reggel szóváltásba keveredtem egy fickóval a hentesüzletben. Nyilvánvalóan hasonló korú, mint én, és a szokásos hülyeségeket fecsegte arról, hogy a királyi család "jót tesz a gazdaságnak", és hogy maga a királynő egy "jó nő". Természetesen viccelődtem azon, hogy András herceg 12 millió fontot fizetett egy nőnek valamiért, amit nem ő tett. Azt is felvetettem, hogy rohadt nagy szégyen ennyi nyomtatott papírt és/vagy digitális kreditet elpazarolni egy olyan időszakban, amikor az embereknek két fillérjük sincs, hogy összedörzsöljék. Azt is felvetettem, hogy jól tenné, ha a függöny mögé nézne annak az égbekiáltó pantomimnak a függönye mögé, amelyet az emberek elé tárnak.

Tehát, ahogy belevágunk a jelenlegi holokauszt jubileumába - amely a jelentések szerint mintegy 1,3 milliárd fontba kerül hamis számjegyekben, egy olyan időszakban, amikor az inflációt és a lopás más formáit vetik be a sokkos állapotban lévő lakosság ellen, amely a tömegformáció zombi-szerű állapotában sodródik - azt mondom, hogy megfelelő módon és időben,

Himlő a házadra, Erzsébet, mert nem csak, hogy egy áruló trónkövetelő vagy, aki sokszor megszegte a néppel kötött szövetségét, hogy biztosítsa a törvények megőrzését és helyes végrehajtását, de maga a platina jubileumod is csalás, mivel nem azt teszi, amit állítólagosan szándékozik:

Jubileumi évforduló

főnév
egy esemény különleges évfordulója, különösen egy uralkodás vagy tevékenység huszonöt vagy ötven évének megünneplése: [módosítóként] : jubileumi ünnepségek.

Judaizmus (a zsidó történelemben) a felszabadulás és a helyreállítás éve, amelyet ötvenévente ünnepelnek.

- (a teljes jubileumi év) a római katolikus egyház által bizonyos feltételek mellett egy évre, általában huszonöt évenként biztosított, a bűn büntetőjogi következményei alóli felmentés időszaka.

SZÁRMAZÁS: késő középangol (főnévként): az angol-latin incumbens, incumbent-, a latin incumbere 'feküdni vagy támaszkodni' szóból, az in- 'upon'+ a cubare 'feküdni' szóval rokon igéből.

Milyen helyénvaló, hogy a kifejezés etimológiája azt jelenti, hogy 'hazudni', amikor a királyi család létezésének egésze hazugságról hazugságra épül.

Ha ő bármilyen szempontból jóindulatú uralkodó lenne, akinek elsődleges érdeke a népe jóléte, akkor egy igazi jubileumot vezetne be, amely kiemelné a lakosságot a hamis adósságból, és a WEF és bűnös diktátumainak zsarnoki hatókörén kívülre helyezné. De nem, ez soha nem fog megtörténni, ha a háza áruló megszállói, vagy a "Korona" néven ismert vállalati entitás szövetségben van ezekkel a külföldi entitásokkal. A "Windsor-ház" és annak minden hivatalban lévő képviselője, talpnyalója és haszonélvezője nem más, mint áruló. Átkozottak mindannyian.

Mindkettőtök házát megátkozom.

Továbbá, és ha már itt vagyok, kívánjunk átkot a Rothschild-házra, a megtévesztés és rabszolgasorba taszítás polipszerű entitására, amelynek csúszómászó csápjai a Windsor Tükörházba is belenyúlnak. Bárki, aki úgy tesz, mintha a két ház nem állna kapcsolatban egymással, jól tenné, ha elgondolkodna ezen:

A majomhimlő néven ismert legújabb hamis egzisztenciális fenyegetést népirtó elmebetegek egy csoportja modellezte és játszotta el. Úgy tűnik azonban, hogy a majomhimlő egy hólyagos bőrbetegség, amely a halálos lövés mellékhatásaként jön létre, ahogyan azt Őfelsége Bűnügyi Kormánya terjesztette elő.

Gyerekkoromban, esős napokon a haverjaimmal szívesen játszottunk társasjátékokat, mint a Monopoly, a Menekülés Colditzból és a Striker. A fejünkben kapzsi kapitalisták, brutális börtönőrök, bátor szökevények és nagymenő focisták lehettünk.
Tizenöt éves koromra kinőttem ebből, és bár a Space Invader játékgépekbe töltöttem néhány 10 penny-t, a számítógépes játékok soha nem érdekeltek.

Amikor az élet egy sor hamis valóságalagút, amelynek méreteit és körülményeit a programozók határozták meg, nem meglepő, hogy számos "kocka" van, aki még mindig élvezettel játszik ezekben a mesterséges valóságokban.

Ha nem lenne már nyilvánvaló, hogy azok, akik a közélet szféráiban tevékenykednek - politikusok, szórakoztatóiparosok, hazug médiakurvák, áruló bűnöző bankárok, királyi szappanoperák szereplői, a férfiasság olyan nyálas példányai, mint Harari, Gates, Tedros, Zelensky, Johnson, Justin Castreau, Dan Andrews, David Rothschild, Elon Musk (ez csak egy rövid lista, ha jól emlékszem) - csak színészek ezekben a mesterséges birodalmakban, az elmúlt 2 év hókuszpókusz, mesterséges intelligencia által vezérelt, hamis, végzetesnek tűnő ostobaságának teljesen világossá kellett volna tennie, hogy ezek az emberek ténylegesen elveszettek a sátáni fordulat elátkozott fejfájásában, amelybe mindannyiunkat bele akarnak rántani.

Ki a fenének képzelik magukat?

Ezek az elférfiatlanodott kokszosok gyenge emberek, és mégis, valahogy, bármennyire is hihetetlennek tűnik sokak számára, olyan pozícióba emelték magukat, ahol elmondhatják nekünk, hogy mit terveznek a világ lakosságával, mintha ez egy kész tény lenne: nevezetesen a WHO néven ismert hamis konstrukció keretében történő teljes átfogó irányítás.

Szinte biztos, hogy megpróbálnak majd nemzetközi oltóanyag-útleveleket bevezetni, és a nagy gyógyszergyárak zsebébe tömik a pénzeket, hogy még gyorsabban és még kevesebb biztonsági teszteléssel állítsanak elő "oltóanyagokat".

De mindez elhalványulhat ahhoz képest, hogy a WHO (vagy bármilyen új "független" testület, amelyet létrehoznak) főigazgatójának jogköröket adnak a nemzeti kormányok büntetésére, megrovására vagy jutalmazására.

Egy "Pandémiaszerződés", amely felülbírálná vagy felülbírálná a nemzeti vagy helyi kormányokat, nemzetek feletti hatásköröket adna egy nem megválasztott bürokratának vagy "szakértőnek", aki azokat teljesen saját belátása szerint és teljesen szubjektív kritériumok alapján gyakorolhatná.

"Ez a technokrata globalizmus meghatározása.”

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/pokolba-az-osszes-hazukkal-a-majomhimlo-jateka