Zelenszkij rémálma lassan valóssággá válik

 

– írta Ramzan Kadirov orosz csecsen vezető a Telegram-csatornáján.

Nem telik el nap anélkül, hogy ne érkeznének jó hírek a frontvonalról – írja Kadirov, akit segédje Apti Alaudinov tájékoztatott az ukrán frontról.

A Kadirovnak küldött jelentéséből kiderült, hogy az “Ahmat” különleges egység harcosai az LNR Népi Milícia második hadtestével együtt “tisztító-műveletet” folytatnak Szeverodonyeck utcáin. Jelenleg a harcosok egyre mélyebbre hatolnak a városba. Az ellenségnek eszébe sem jut, hogy tartsa a pozícióit. Minden jel szerint Bandera csatlósai felismerték, hogy az ilyen kísérletek értelmetlenek – írja a csecsen vezető.

A méltó küzdelem helyett a nacionalisták inkább sietve civil ruhába öltöznek, és elrohannak az ütközőzónából. Ezt az információt olyan helyi lakosok bocsátották rendelkezésünkre, akik már többször is tanúi voltak ilyen trükköknek. Talán a szökevények úgy gondolják, hogy sikerült elkerülniük a büntetést, és valószínűleg bizonyos mértékig bátrabbak lettek. Sietek eloszlatni a tévhitét. Egyetlen Bandera-söpredék sem marad büntetlenül, és elég időnk és erőforrásunk van arra, hogy elkapjuk őket – folytatta.

A Luganszki Népköztársaságot a szövetséges csapatok erőfeszítéseinek köszönhetően terv szerint szabadítják ki a bűnös kijevi rezsim béklyóiból.

” Zelenszkij rémálma lassan valósággá válik, és nincs messze a nap, amikor az orosz csapatok nagy pontosságú rakétákkal kopogtatnak az ajtaján “

 

– zárta sorait Kadirov.

Az az elképzelés, hogy Ukrajna és Zelenszkij "megnyerik a háborút", abszolút fantázia. A legvégső határon téveszme. És mégis, Nyugaton oly sokan arra kondicionálódtak, hogy tényleg elhiggyék.

Ha egy NATO-ország főáramú médiájából kapja a narratíváját és az információit, akkor a szívem a szívemet sajnálom. Értsd meg, hogy a háborúval kapcsolatos külsődleges valóságod nem más, mint a nyugati propaganda hatalmának bizonyítéka. Egy olyan korszerű konszenzusos valósággépezetünk van, amelytől Göbbels feje is megfordulna, és amely mellett Sztálin Pravdaja a Nickelodeonhoz hasonlít.

Az igazsághoz sokkal közelebb áll ez: Ukrajna nem csak veszít, hanem történelmi bukásra készíti fel magát. Ha az orosz védelmi minisztérium napilapjai akár csak részben is igazak (ezek többségét vizuális bizonyítékok is alátámasztják), akkor az ukrán fegyveres erők jelenlegi napi 200-300 fős harcban elvesztett állománya nagyon hamar megközelítheti az amerikai katonák vietnami veszteségeinek szintjét. Mindössze 6 hónap alatt. Ne feledjük, hogy az USA-nak tíz évébe telt, mire a becslések szerint 56 000 katonát veszített abban az eredménytelen kimerítő háborúban.

Napról napra világosabbá válik, hogy az ukrán fegyveres erők a jelek szerint azt a politikát követik, hogy vagy nem számolják meg a halottaikat, vagy pedig szökevényként tartják számon őket, hogy elkerüljék a katonai morál összeomlását (és a még több tényleges dezertőrt), valamint az elkerülhetetlen nemzetközi és belföldi következményeket, ha be kell jelenteniük, hogy 20 000 vagy 30 000 halott katonájuk van, akik közül sokan képzetlen, alulfelszerelt frontkatonák voltak - akiket a kétségbeesett Zelenszkij-rezsim kényszerített sorozásra, hogy új washingtoni és brüsszeli finanszírozási forrásainak kedvében járjon. Ha a valódi számukat minden héten nyilvánosan közölnék, mit gondol, mi történne az USA, az Egyesült Királyság és az EU támogatásával Zelenszkij és náci brigádjai számára? És meddig támogatnák az ukránok a NATO karhatalmi proxy húsdaráló háborúját? Egyáltalán nem sokáig. Tegnapra vége lenne.

 

 

Akárcsak a színész Zelenszkij, kormányaink is egy csomagolt fantáziát árulnak a közönségüknek. Egy vesztes háború támogatása egy szempillantás alatt megszűnne, ha a dolgok valódi állása a nyugati konszenzusos valósággá válna.

Amikor a harcok végül abbamaradnak, talán a legokosabb emberek a teremben azok a becslések szerint 5.ooo ukrán katona lesz, akik már megadták magukat az orosz és a DPR erőknek. Szerencsések lesznek azok, akik elsétáltak a nyugati bábjuk romló, önző öngyilkos debaklija elől.

A valószínűsíthető számok, amelyekkel itt szembe nézünk, egyszerűen példátlanok a közelmúltbeli modern konfliktusokban, és minden egyes adatpont megcáfol minden egyes fantáziadús, posztmodernista kivetítést, amely a korrupt, önhitt nyugati mainstream médiánkból és a papagáj politikusainkból származik, akik most egyértelműen a saját propagandabelsőségeikből táplálkoznak. Ez több mint undorító. Elnézést, hogy nyersen fogalmazok, de ez a nyugati katonai kalandorok történetének legnagyobb propagandabuborékává kezd válni.

És ez mond valamit.

És ne várjanak mea culpa-t a sarlatánok garmadájától, akik az USA, az Egyesült Királyság, a birka Európa és a többi alantas NATO-ország kül- és "védelmi" politikáját irányítják. Egyszerűen csak megduplázzák a helyzetet, és továbbra is támadni fognak minden olyan embert, aki nem ért egyet a fanatikus pártvonalukkal, abban a hitben, hogy a szólásszabadság és a vita eltiprása majd valahogy segít megakadályozni, hogy a propagandabuborékuk még gyorsabban szétrobbanjon, mint amilyen már most is.

Csak folytassák a fegyverek áramlását, és reméljék, hogy a narratíva valósággá válik. Persze, ez egy hiábavaló gyakorlat, de sajnos ezt várjuk el az inkompetens globalista bürokraták és technokraták légiójától, akiknek a sikertelenségei sorozatos kudarcok, és akiknek az egyetlen igazi eredménye az, hogy közpénzek trillióit költötték el más országok szisztematikus tönkretételére, és mindig valamilyen kitalált erkölcsi kényszer alapján.

 

 

Egyébként, amellett, hogy Ukrajna a legkorruptabb társadalom és kormány a nyugati pályán, jelenlegi állapotában sokkal, de sokkal messzebb van attól, hogy független, szuverén és szabad "demokrácia" legyen, mint Oroszország.

Minél tovább táplálják a NATO zsenijei és a médiánk a proxy háborújukat, annál több területet fog Kijev elveszíteni. És bármit is veszítenek, soha nem fogják visszaszerezni. Ennek az az egyszerű oka, hogy az emberek azokban a régiókban nem akarnak egy vadul korrupt és nyugati irányítású, náci szektás, szektás kosárlabda bukott államban élni.

Tehát ha legközelebb hallasz valakit, aki azt harsogja, hogy "Én Ukrajna mellett állok!", állj meg és kérdezd meg tőle:

"Hol húznád meg azt a határt, hogy hány halott ukrán katona legyen, amíg befejezzük?". Mennyi területet kell Kijevnek elveszítenie, mielőtt azt mondjuk, hogy elég volt?".

És ne engedje el őket, amíg nem adnak egy koherens választ." A média hazugságai táplálják a hamis Ukrajna-narratívát.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-media-hazugsagai-taplaljak-a-hamis-ukrajna-narrativat