Oooo. A Delta-változat. Mindenhol ott van.

Vigyázzatok! A szőnyeged alatt van. A ruhásszekrényben van. A fogkefén van.

És az oltatlanok terjesztik. Azok az ördögök. Minket, akik tiszták vagyunk, meg kell védeni az oltatlan Tisztátalanoktól.

Fauci, a focista anyák istene, minden reggel úgy kel fel, hogy DELTA-t mond, DELTA-t mond a tévében, és DELTA-t imádkozva fekszik le aludni.

Olvassa el ezt a Texas Állami Egészségügyi Minisztérium GYIK-jából:

"Honnan tudom megmondani, hogy a Delta-változatban szenvedek-e? Jelentik ezt a laboratóriumok az államnak? Ez az információ nem biztos, hogy könnyen hozzáférhető. A [PCR] vírustesztek, amelyeket annak megállapítására használnak, hogy egy személynek van-e COVID-19-e, nem arra szolgálnak, hogy megmondják, melyik variáns okozza a fertőzést. A Delta-változat vagy más változatok kimutatásához egy speciális típusú vizsgálatra, az úgynevezett genomikai szekvenálásra van szükség. A COVID-19-es esetek nagy száma miatt a szekvenálást nem minden vírusmintán végzik el. Mivel azonban jelenleg a Delta-változat teszi ki az Egyesült Államokban a COVID-19-es esetek többségét, nagy a valószínűsége annak, hogy a pozitív teszteredmény a Delta-változattal való fertőzést jelzi."

Bumm!

Biztosíthatom önöket, hogy azon betegek száma, akiknek a mintáit genetikailag szekvenálják, elenyésző, szemben azon betegek számával, akiknek a mintáit egyszerűen lefuttatják a standard PCR-en.

Tehát nem lehet tudni, hogy a Delta-változat most az USA-ban a COVID-esetek többségét a Delta-változat teszi ki. A standard PCR segítségével pedig nem lehet tudni, hogy EGY konkrét betegnél is a Delta-változat van-e jelen. Az egész csak kitaláció.

Ezt az Amerikai Tüdőszövetségtől kaptuk: "A szokásos COVID-19 tesztek nem mutatják ki, hogy egy beteg esetében melyik variánsról van szó - ez az információ nem változtat az ellátás vagy a terápia megközelítésén. A variáns azonosításához genomikai szekvenálásra van szükség, amely a rendszeres vírustesztektől elkülönülő folyamat, és amelyet nem minden laboratórium képes elvégezni, vagy nem végez rutinszerűen a betegellátás érdekében, hanem inkább a közegészségügyi megfigyelés érdekében végzik."

Hadd bontsam le, hogyan működik ez a játék. Hogy túlságosan nagyvonalúak legyünk, tegyük fel, hogy Amerikában 1000 pozitív PCR-tesztből 3 kerül magas szintű laboratóriumba, ahol genetikai szekvenálást végeznek.

Ezeknek a szekvenáló teszteknek egy bizonyos százaléka pozitív lesz a Delta-változatra. Ezen eredmények alapján modelleket állítanak össze.

Most már TÉNYLEG hamis tudományban vagyunk. A modellek megbecsülik, hogy az összes pozitív PCR-teszt hány százaléka valóban pozitív a Delta-változatra.

Sajnálom, hogy közölnöm kell ezt a hírt, de a modellezők hírhedt sarlatánok. Sűrű számításaik olyan távol állnak a tudománytól, mint egy Ford T-modell az űrhajótól.

De a modellek alapján a közegészségügyi szervek - akiknek kétségbeesetten szükségük volt egy új átverésre, mert a COVID esetszámok csökkentek - a média eszközein keresztül robbantották ki az új felfedezést: A DELTA SZÖRNY ELSZABADULT KÖZÖTTÜNK.

De a helyzet még rosszabb lesz. Miért? Mert fogadni lehet rá, hogy a jelenlegi modellt, amely a deltavariáns mindenütt jelenlétét erőlteti, soha nem kérdőjelezték meg. Soha nem adták át független tudósok több csoportjának, akik finom fésűvel átnézték. Ezt hívják ellenőrzésnek. Ezt hívják tudományos módszernek. Talán már hallott róla.

A világ leghírhedtebb modellezője, Neil Ferguson, a Bill Gates által finanszírozott londoni Imperial College munkatársa 2020 elején tett egy előrejelzést: azon a nyáron az Egyesült Királyságban 500 000, az Egyesült Államokban pedig 2 millió COVID-halálozás várható.

Ez az abszurd jóslat, amelyet Boris Johnson és Donald Trump is benyelt, Tony Fauci sürgetésére, az USA-ban és az Egyesült Királyságban az eredeti tömeges zárlatokhoz vezetett. Aztán más nemzetek is követték a példát.

Mint régóta olvasóim tudják, mindez csak a csúcsa egy nagyon nagy jéghegynek. Az elmúlt évben bebizonyítottam, hogy a SARS-CoV-2 vírus nem létezik, a tesztek és az esetszámok értelmetlenek, és a rendkívül pusztító vakcina szükségtelen.

De gyakran teszek kitérőket a hivatalos tudomány fantáziavilágába, hogy bemutassam, hogy még ebben a holdkóros buborékban is rengeteg a belső ellentmondás és a nyílt hazugság.

Itt van az eredeti, 2020-as cikkem a világ leghíresebb és legünnepeltebb modellezőjéről, Neil Fergusonról:

Neil Ferguson: a szellem a gépben...

Miért tisztelegnek a kormányok, amikor világjárványt jósol, és azt mondja nekik, hogy zárják le országaikat?

Érdekel bárkit is a múltja?

Miért van még mindig tekintélyes állása?

Kivel áll kapcsolatban?

Neil Ferguson a londoni Imperial College-ban működő intézetén keresztül a világ lakosságának jelentős százalékáról tud dönteni.

Ő Mr. Zseni, ha a járványok számítógépes modelljeinek előrejelzéséről van szó.

Szakértőtársai feldobják a hírnevét.

A Business Insider (20.4.25.) szerint "Ferguson csapata figyelmeztette Boris Johnsont, hogy a "nyájimmunításra" való törekvés [az emberek szabadon élhetnek az Egyesült Királyságban] 510 000 ember életébe kerülhet, ami hirtelen fordulatra késztette [tömeges nemzeti zárlat az Egyesült Királyságban]... Szimulációi más országokban is nagy hatást gyakoroltak, az Egyesült Államok, Németország és Franciaország hatóságai idézték őket.".

Nem csak idézett, nem csak befolyásos, hanem egészben lenyelt.

A Business Insider folytatja: "Március 23-án [2020-ban] az Egyesült Királyság a 'nyájimmunitást' eltörölte a visszaszorítási stratégia javára, és az ország felkészült a több hetes zárlatra. Ferguson tanulmánya volt a felelős".

Van még más is. Sokkal több.

Ugyanebben a BI cikkben: "Dr. Deborah Birx, a Trump-kormányzat koronavírusokra való reagálás koordinátora egy március 16-i sajtótájékoztatón újságíróknak elmondta, hogy az Imperial tanulmány [Ferguson számítógépes kivetítése] késztette a CDC új tanácsát, hogy otthonról dolgozzanak, és kerüljék a 10 vagy annál több fős összejöveteleket.""

Ferguson, a LOCKDOWN kezdeményezője. Az alapvető szabadságjogok elvétele. Gazdasági pusztítás.

Nézzük tehát Ferguson előéletét, amit a Business Insider cikke kibetűz:

"Ferguson 2008-ban társalapítója volt az MRC Centre for Global Infectious Disease Analysis (MRC Globális Fertőző Betegségelemző Központ) nevű szervezetnek, amely az Imperialban működik. Ez a vezető testület, amely a nemzeti kormányoknak ad tanácsot a kórokozók kitörésével kapcsolatban."

"Évente több tízmillió dolláros támogatást kap a Bill & Melinda Gates Alapítványtól, és együttműködik az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi Szolgálatával, az Egyesült Államok Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központjaival (CDC), és feladata, hogy az Egészségügyi Világszervezetet "a sürgős fertőző betegségekkel kapcsolatos problémák gyors elemzésével" lássa el.""

Érti a képet?

Gates pénze Fergusonhoz kerül.

Ferguson szörnyű fenyegetést jósol a COVID-ból, ami zárlatokat tesz szükségessé - így készíti fel az embereket a vakcina elfogadására. A vakcina, amit Gates akar.

Ferguson ijesztő számítógépes előrejelzést készít a COVID halálesetekről a CDC-nek és a WHO-nak. Ferguson így indokolja a Gates-féle vakcinatervet.

A nemzeti kormányok megadják magukat a WHO-nak és a CDC-nek. ZÁRVA TARTÁS.

Business Insider: "Michael Thrusfield, az Edinburgh-i Egyetem állatorvosi járványtanának professzora a lapnak elmondta, hogy "déjà vu" érzése volt, miután elolvasta [Ferguson] Imperial tanulmányát [a COVID-ről], és azt mondta, hogy Ferguson volt felelős a 2001-es száj- és körömfájás [kergemarhakór] járvány idején végrehajtott túlzott mértékű állatleölésekért.".

"Ferguson figyelmeztette a kormányt, hogy 150 000 ember halhat meg. Elővigyázatosságból hatmillió állatot vágtak le, ami az országnak több milliárd mezőgazdasági bevételébe került. Végül 200 ember halt meg."

"Hasonlóképpen, őt [Fergusont] vádolták azzal, hogy pánikot keltett azzal, hogy túlbecsülte a lehetséges halálos áldozatok számát a 2005-ös madárinfluenza-járvány idején. Ferguson úgy becsülte, hogy 200 millióan halhatnak meg. A valós szám néhány száz fő volt." HELLO?

"2009-ben Ferguson egyik modellje 65 000 ember halálát jósolta a sertésinfluenza-járvány kitörésekor az Egyesült Királyságban - a végső szám 500 alatt volt."

Tehát fel kell tennünk magunknak a kérdést, hogy miért hinné el bárki is azt, amit Ferguson ebben a COVID-hajhában jósolt?

Ennyire hülyék a szakértőtársai?

Ennyire hülyék az elnökök és a miniszterelnökök?

A válasz pedig az: Néhányan ennyire hülyék; néhányan belekeveredtek az akcióba, és félnek kimondani, hogy a király meztelen; néhányan tisztában vannak azzal, hogy mi folyik itt, és tönkre akarják tenni a nemzetgazdaságokat, és egy új világrendbe akarnak vezetni minket, igen, egy új világrendbe.

Gates tudja, hogy megvan az embere: Ferguson. A Gates Alapítvány évi több tízmillió dolláros támogatásának kedvezményezettjeként Ferguson nem fog olyan modellt kiadni, amely kimondja: A COVID miatt nem kell aggódni, hagyjuk az embereket élni az életüket, és minden rendben lesz. Ennek az esélye ugyanis olyan, mintha a kutatók 2019-ben, Wuhanban beismernék, hogy soha nem azonosítottak megfelelően egy új vírust a betegség okozójaként.

Ahhoz, hogy igazolni tudja, hogy a világ minden férfi, nő és gyermeke szintetikus génekkel oltja be magát, Gatesnek szüksége van EGY HALÁLOS VÍRUSRÓL SZÓLÓ TÖRTÉNETRE, AMELY SZÜKSÉGESSÉ TESZI A BOLYGÓ LEÁLLÍTÁSÁT ÉS BEBÖRTÖNZÉSÉT, A FOGLYUL EJTETT KÖZÖNSÉG ELÉRÉSÉT.

Megvan neki a történet, számítógépes modellbe öltöztetve, amelyet egy olyan ember írt, akinek a múltja szánalmas és pusztító kudarcok folyamata.

Neil Ferguson a szellem a gépezetben. A gépezet az Egészségügyi Világszervezet és a CDC. A szellem mögött Bill Gates áll.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/mennyire-neznek-hulyenek-minket