ER Editor: Most Mark Sextonon a sor, hogy bemutassa bizonyítékait a kormány emberiség elleni bűneiről, amit múlt pénteken, június 18-án a Leamington Spa-i rendőrőrsön meg is tett.

(Danny Cook és néhány barátja már megtette ezt a múlt héten a bromley-i rendőrőrsön - lásd a KÖTELEZŐ VIDEÓT: "Ha egy gyermek meghal az oltástól, gyilkosságért felelni fog" - a bromley-i rendőrség szembesítette).

Leamington Spa egy Warwick melletti város, mindkettő Birminghamtől délkeletre fekszik. A Covid vakcinaprogramért felelős brit kormányminiszter Nadhim Zahawi, aki egyben a közeli Stratford-on-Avon képviselője is. Neki küldték el Sexton kutatását és bizonyítékait.

Sexton azzal vezeti be a P.C. Bowerrel készített interjúját, hogy feljelentést kíván tenni egy warwickshire-i képviselő ellen közhivatali visszaélés bűncselekménye miatt. Feltételezzük, hogy ez Zahawi.

Az Egyesült Királyság kormányának saját honlapjáról származó adatok alapján eddig 1295-en haltak meg a Covid-oltást követően; 922 000 mellékhatást regisztráltak az oltást követően. Ez közel egymillió embert jelent.

2021. május 25-én Sexton négy birminghami kórházba ment el, mivel olyan információk birtokába jutott, hogy a Kínában gyártott PCR-teszt etilén-oxiddal, lítiummal és hidrogéllel szennyezett. Ezt még aznap jelentette a Leamington Spa-i rendőrőrsön. Az ügyet továbbították a Különleges Ügyosztályhoz, mert Sexton azt állította, hogy terrortámadásról van szó. Ezt az információt a kórházakban továbbították a vezető személyzetnek. Ott tudta meg, hogy tömegesen érkeztek olyan emberek, akiknél a "vakcinákat" követően súlyos mellékhatások jelentkeztek, például vérrögök, menstruációs problémák, neurológiai problémák stb. Ezért kapcsolatba lépett Nadhim Zahawival, Stratford képviselőjével, aki az Egyesült Királyságban a vakcinák bevezetéséért felelős.

Sexton ezután végigvezeti P.C. Bower-t a vonatkozó dokumentumokon. A bizonyítékokat, amelyeket a tisztnek ad, Dr. Byram Bridle, a kanadai oltóorvos; Dr. A.H. Khan Zaheed re. bizonyítékai a Pfizer-től; egy szlovákiai jelentés a PCR-teszt szennyezettségéről; és Dr. Tess Lawrie levele a vakcina ártalmairól.

Sexton tehát a PCR-teszt és a vakcinaprogram használatának leállítását követeli.

Minden út Önhöz vezet, Zahawi úr.


Ezután más bizonyítékokat is bemutat, többek között: Az Egyesült Királyság kormánya bűnös a zsarolás bűncselekményében; a halálozási és temetési statisztikák azt mutatják, hogy 2020-ban kevesebb haláleset történt, mint az előző hat évben; a "változatok" állításának hamissága; a rendőrség független a kormánytól és felesküdött az emberek védelmére, stb. A videó körülbelül a 30. perc környékén hirtelen megszakad.

Az Egyesült Királyság kormánya a gyermekek tömeges oltását tervezi szeptembertől.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/mark-sexton-volt-rendor-emberiseg-elleni-buncselekmenyekrol-tesz-feljelentest-a-rendorsegen-letartoztatjak-hancockot-borist-whittyt