Amit a világ 2021-ben és a jövőben átél, az egy ember által létrehozott KIVÉGZÉSI SZINTŰ ESEMÉNY, amelyet az állami szereplők, vállalati entitások, nem kormányzati szervezetek, titkos társaságok[1] és terrorista szervezetek, mint például a NATO (más néven Észak-atlanti Terrorista Szervezet) népirtó összeesküvése által elkövetett bioterrorista cselekmények folyamatos sorozata okoz.

Amit ezek a Covid Plandémia elkövetői elindítottak, az egy visszafordíthatatlan kihalási szintű esemény (Extinction Level Event, ELE), amely végül az egész bolygói civilizáción végig fog kanyarogni.

A COVID-19 biofegyver számtalan terjesztési módszere, valamint a Covid terjedésének számos módszere miatt e teljesen mesterséges világjárvány megfékezése a katonai minőségű biofegyver-laboratóriumok leállításának függvénye. Hasonlóképpen, e "koronavírus" elterjedésének különböző módjait a nemzeti egészségügyi rendszereken belül a világon mindenütt sürgősen le kell állítani, hogy megállítsuk ezt a gyorsan kibontakozó ELE-t.

Most, hogy a veszélyes és halálos COVID-19 vakcinák széles körben elterjedtek, a Covid Super Vaccination Agenda által meghatározott, gyorsan fejlődő világméretű rendszer jelentősen hozzá fog járulni az ELE kialakulásához. A Covid injekciók RNS és DNS módosító aspektusai miatt ezeket az "oltásokat" nem lehet visszacsinálni. Következésképpen az oltott egyének vagy el fognak pusztulni az ELE-ben, vagy súlyosan cselekvésképtelenné válnak, és nagy terhet jelentenek majd gondozóiknak.

Az ELE legfontosabb elemei
Az aprólékosan kidolgozott ELE öt fő elemet tartalmaz.

- A COVID-19 biofegyver és gyakran biotechnológiával előállított változatainak kibocsátása.
- Biológiai és vegyi fegyverek bevetése Chemtrail aeroszolok szisztematikus permetezésével.
- Az 5G (és 4G) energiafegyverek katonai bevetése.
- Az éves influenza elleni vakcinaprogramok hibrid biofegyverekként való alkalmazása
- Biotechnológiával előállított COVID-19 vakcinák befecskendezése lopakodó biofegyverekként.
A gondosan megtervezett ELE minden egyes összetevőjét évtizedeken keresztül aprólékosan felépítették, hogy 2020-ban és azon túl összehangolt népirtó programként aktiválódhassanak. Az alábbiak szerint:

COVID-19 koronavírus,
5G 60 GHz-es milliméteres hullám,
Chemtrail-szórásos intelligens por.
és a vakcina által szállított digitalizált RNS.
kölcsönösen erősítő kvaterner fegyverek.
Szándékosan indított és összehangolt, hogy
egy célzott város vagy nemzet leállítására,
népirtás, elnéptelenedés
és/vagy ELE-t indítanak el.

(Forrás: Minden egyes koronavírus-klaszterrobbanás előtt aktivált KVATERNÁRIS FEGYVERRENDSZER)

Az utoljára bevetett és a legfontosabb biofegyver az arzenáljukban a COVID-19 vakcina. Mivel hatékonysága miatt mindkettő halált és/vagy súlyos legyengülést okoz, a különböző Covid-injekciók szerves részét képezik ennek az ELE-tervnek, ezért van olyan elsöprő globális nyomás, hogy a bolygó minden emberét beoltassák.

Tekintettel arra, hogy a rendkívül különböző vakcinák valóban mennyire kísérleti jellegűek, egyértelmű, hogy mindegyiket bétatesztelik különböző országokban és különböző vérvonalakon belül. Mivel az egyes Covid injekciók gyilkos vagy sebesítő hatása a Kvaterális Fegyverrendszer másik 4 komponensének függvénye, nagyon valószínű, hogy az ELE elkövetői a QWS különböző konfigurációin belül mérik fel a halálosságát.

Hasonlóképpen, a DARPA-Big Pharma biomérnökei folyamatosan újratervezik a halálos vakcinák minden egyes következő generációját, hogy folyamatosan növeljék a halálozási arányt. Ráadásul kétségbeesetten egyre több emlékeztetőt nyomnak ki - EGY ÉVEN BELÜL -, ami teljesen ismeretlen az olyan vakcinák esetében, amelyeket csak "Sürgősségi engedélyes felhasználás" alapján adnak be az USA-ban.

Covid-szindróma és 5G
Tekintettel erre a sokkal összetettebb fegyverrendszerre, amely különböző mértékben működik az egész világon, a Covid Szindróma minden országban és helységben másképp fog megnyilvánulni.

Például a kínai Wuhanban felszabadított COVID-19 biofegyver más, mint a Milánóban, Teheránban és New Yorkban bevetett. Ami közös volt ezekben a nagy metropoliszokban, az az 5G intenzív bevezetése 2019-ben. Ezért robbantak ki a koronavírus-klaszterek mind a 4 városban a Covid-járványok ilyen spontán gombamódra, szó szerint egyik napról a másikra; ezeket a rendkívül erős 5G energiahálózat váltotta ki. (Az 5G EMF jeltartományokat és mikrohullámú adásokat, amelyek aktiválódtak, még soha nem tapasztalta az emberiség.

KULCSPONT: Mennyire álnok és lopakodó ez a régóta tervezett ELE-stratégia? Lásd: COVID-19 HADMŰVELET: Kétségbeesett kísérlet az 5G bevetésére a Covid bioterrorizmus leple alatt a globális irányítási mátrix aktiválása érdekében.

Ez valójában azt jelenti, hogy azoknak a globalista entitásoknak, amelyek az 5G katonai telepítése mögött állnak világszerte, szükségük volt egy fedezékre mind az 5G influenza, mind az 5G szindróma elkerülhetetlen kitöréseihez. A koronavírus-járvány pontosan ezt nyújtotta, különösen annak fényében, hogy mindkettőnek számos tünete meglehetősen hasonló. Lásd: A "koronavírus" valójában a 4G és 5G sugárzásból származó mikrohullámú betegség?

Számos árulkodó jel volt, amelyek halott árulkodóak az 5G katonai telepítése közötti szoros koordinációról, közvetlenül az első nagyobb COVID-19 járványok kitörése előtt világszerte. Például Wuhant 2019-ben Kína első 5G "demonstrációs zónájaként" hozták létre. Lásd: Wuhan városában 2019 végére várhatóan 10 000 5G bázisállomás fog működni

Egy másik fontos nyom a Harvard Egyetemen folyó, rendkívül gyanús munkára vonatkozik. Az 5G energiahálózatok aktiválása jelentősen felerősíti a Covid-tünetek megnyilvánulását és súlyosságát, ezért a Harvardon dolgozó Charles M. Lieber rendelkezik amerikai szabadalommal arra, hogy az 5G-sugárzás segítségével a koronavírus részecskéit előre beállított nanocsövekből álló tartályokból rezgésbe hozza. A kémiai tanszék elnökét 2020 júniusában letartóztatták és vádat emeltek ellene.

Chemtrail szindróma

Ha a Chemtrail-szindróma is hozzáadódik a keverékhez, akkor könnyű megérteni, hogy az emberi immunrendszer végül hogyan fog legyőzetni. Hány támadást képes elviselni az emberi szervezet, mielőtt elkezd összeomlani, különösen az idősek és a súlyos társbetegségekben szenvedők esetében. Lásd: CHEMTRAIL-SZINDRÓMA: A Global Pandemic Of Epic Proportions: A Global Pandemic Of Epic Proportions

Pontosan ezért halt meg olyan sok 70 év feletti ember a különböző Covid bioterrorista támadások után a nagyvárosokban. A többszörös betegségben szenvedők és a légzőrendszert érintő krónikus egészségi állapotúak szintén áldozatul estek a cselekvésképtelenné tevő citokin-viharoknak, amelyeket csak súlyosbít a chemtrail aeroszolokban található toxinok és szennyező anyagok folyamatos belélegzése. A Covid vakcinákba biotechnológiával előállított tüskés fehérjék csak tovább fokozzák ezt a pusztító támadást az immunrendszerükre.

A spike fehérjék nem csak a SARS-CoV fertőzést segítik elő,
A HIV betegek által tapasztalt ADE hatásokat is kiváltják.

A chemtrail aeroszolok permetezése a nagyvárosok felett titokban már évtizedek óta folyik, így sok embernek már most is jelentősen károsodott az egészsége. Amikor átkapcsolták az 5G kapcsolót, majd kilőtték a COVID-19 biofegyvereket, amelyek különböző célba juttatási módokat használtak, a chemtrail-méreganyagok sokkal veszélyesebbé váltak az egészségre. Az aeroszolizált és kémiailag mozgékony alumínium-oxid különösen mérgező az agyra, ha a vér-agy gáton átjuthat, az alábbiak szerint:

Forrás: A Covid PCR teszt kenet szó szerint áthatolhat a kritikus vér-agy gáton!

Az amerikai egészségügy történetében még soha nem volt ilyen invazív és fájdalmas orrtampon-teszt, amelyet tömegesen végeztek. Most kiderült, hogy ezt a rendkívül veszélyes eljárást rendkívül céltudatosan hajtották végre - hogy minél több ember felső légúti egészségét és vér-agy gátját mélyen aláássák.

Éves influenza elleni védőoltási programok

Az elmúlt 100 év során az influenza új törzseinek és változatainak számát célzott tervezéssel növelték. Még gyanúsabb az új influenzajárványok száma, amelyek Kínából erednek, különösen a legnagyobb tengerparti városokban. Ez a rideg valóság vezetett a Föld bolygó legjobban beoltott népességéhez - a kínaiakhoz.

Természetesen az Egyesült Államokban a Big Pharma gondoskodott arról, hogy az amerikaiak is magasan oltottak legyenek, mind a gyermekek, mind a felnőtt lakosság. Ez a katasztrofális kényszerhelyzet rendkívül kedvező környezetet teremtett a QWS-en belüli többi fegyver számára, hogy maximálisan káros hatást gyakorolhassanak az emberi bioorganizmusra.

Minden egyes alkalommal, amikor az egyén megkapja az éves influenza elleni oltást, a mérgező injekciók negatívan befolyásolják a szervezet természetes immunválaszát, ami aztán sokkal sebezhetőbbé teszi őt a kórokozó mikroorganizmusok egész sorával szemben, amelyeknek különösen a piszkos, zsúfolt városokban vannak kitéve. Ezért ma már közvetlen összefüggés van a Covid-fertőzöttség és az éves influenza elleni védőoltások aránya között olyan metropoliszokban, mint Milánó, New York City és Wuhan.

Az igazi probléma itt az, hogy a COVID-19 vakcinák átfedésével kapcsolatban az emberi szervezet természetes immunitása olyannyira veszélybe került, hogy az emberek szuperérzékenyek szinte bármilyen fertőző betegségre vagy opportunista kórokozóra. Izraeli orvosi központok például tudományosan dokumentálták ezt a szörnyű Covid vakcina eredményt: Herpes Zoster reaktiválódása, más néven övsömör, az mRNS vakcinák új mellékhatásaként igazolódott.

A komor valóság az, hogy a különböző Covid oltásokat azért adják be ilyen riasztó sebességgel a világ nemzeti lakosságának, mert azok, akik ezt a szuperoltási programot irányítják, tudják, hogy minél több idő telik el, annál nagyobb számú és súlyosságú mellékhatásokról fognak beszámolni. Ez az elkerülhetetlen helyzet csak elriasztja az embereket attól, hogy mindenhol beadassák magukat ezeknek a rendkívül veszélyes Covid-injekcióknak.

A CDC, a WHO, az NIH és az FDA már értesült a Covid injekcióknak közvetlenül tulajdonítható, teljesen elfogadhatatlan halálesetek és sérülések óriási számáról... de továbbra is bűnösen hallgatnak az ügyről. Az alábbiak szerint:

KULCSPONT: A COVID-19 vakcinák valójában gyilkos injekciók, amelyek célja a világ népességének egy bizonyos százalékának meggyilkolása és/vagy megbetegítése, és itt van a bizonyíték, amely ezt bizonyítja.

Következtetés

Tekintsük át, hogy mi is történik itt valójában, és hogy ez a népirtási terv miért minősül EXTINCCIÓS SZINTŰ ESEMÉNNYEK.

Először is, ott van a kórokozó mikroorganizmus, amelyet szándékosan fegyverként állítottak elő egy amerikai katonai laboratóriumban, mint egy COVID-19 nevű, specifikus génkészletet megcélzó biofegyvert, amelyet úgy alakítottak biotechnológiailag, hogy mutálódjon, hogy elkerülje a megfelelő diagnózist, valamint tünetileg átalakuljon, hogy elkerülje a hatékony kezelést.

Másodszor, ott van az 5G, 4G, 3G és más elektromágneses frekvenciatartományok és mikrohullámú adások elsöprő hatása a sérülékeny egyénekre a COVID-19 kiváltása, valamint a betegség folyamatának fenntartása és/vagy fokozása tekintetében.

Harmadszor, létezik egy globális kémiai geomérnökségi rendszer, amely Chemtrails-t permetez, valamint egy szuperoltási program, amelyek jelentősen hozzájárulnak a COVID-19-ben megbetegedő minden egyes egyén hipertoxikus állapotához, amelynek súlyosságát a toxikus terhelés vagy a teljes testterhelés határozza meg.

Végül pedig ott vannak a különböző COVID-19 oltási programok, amelyek rendkívül károsak és/vagy halálosak. Az, hogy a Pfizer és a Moderna mRNS-injekciói szó szerint propilénglikolt tartalmaznak, egy HATALMAS vörös zászló, mivel bizonyítottan rendkívül mérgező. A többi vakcinának is megvannak a maguk súlyos veszélyei az emberi egészségre, mint például a J&J és az AstraZeneca oltások által okozott halálos vérrögök.

Azonban a Covid oltások súlyos hosszú távú egészségkárosító hatásai azok, amelyeket drámaian súlyosbít a fent említett négyes fegyverrendszer minden egyes összetevőjének való kitettség.
(Forrás: CORONAVIRUS SYNDROME: The Ultimate Genocidal Bioweapon System)

A jelenlegi emberi faj egy feltartóztathatatlan, lassú mozgású kihalási szintű eseményen megy keresztül. Meg kell azonban jegyezni, hogy a fent röviden ismertetett, ember által létrehozott ELE csak egy a számos egyéb mód közül, amellyel az emberiség tömeges öngyilkosságot vagy faji népirtást követ el. Lásd: Szélsőséges veszélyek és fokozódó kockázatok, amelyekkel az emberiség ma szembesül.

Valóban, mintha az emberiségnek halálvágya lenne, ami a nemzetek világközösségét a környezeti romlás, a társadalmi összeomlás, a közegészségügyi katasztrófák, a gazdasági összeomlás és a szüntelen háborúskodás egyre gyorsuló lefelé tartó spiráljába taszította.

Ha ehhez a keverékhez hozzáadjuk a mesterséges intelligencia rendkívül veszélyes fejlődését, különösen az autonóm szuperintelligencia irányába való mértéktelen törekvést, akkor csak egy következtetést vonhatunk le; csak egy szerencsétlen eredmény lehet.

"Amikor a tudományos tudás és az alkalmazott technológia
a fejlődés kritikus szintjét érik el, anélkül, hogy
spirituális igazságoktól informálva és erkölcsi útmutatás nélkül
a bolygó civilizációja megszűnik.
úgy, ahogy van. Amint átlépünk bizonyos küszöböket
a veszélyes tudományos törekvések tiltott területeire.
és a technológiai fejlődés, az emberiség sorsa
az emberi faj sorsa hirtelen és örökre megváltozik."

~ Cosmic Convergence Research Group
(Forrás: Hatalmas változások jönnek a Föld bolygóra)

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-covid-19-kihalasi-szint-esemenye