2021. május 30., vasárnap

Orosz rulettet játszol az oltással! Emberek megölve lebénítva...

Ebben a videóban is beszélnek az "áttöréses"-nek nevezett esetekről, amikor tömegével teszt pozitivak a beoltottak. Fauchi és a többi okos ember megtalálta rá a megoldást :) Kiadták az új irányelvet, hogy a beoltottakat nem teszteljük. LOL Így eltünnek az "áttöréses" esetek. Ha nincs teszt, nincsenek pozitív tesztek sem! Ki gondolta volna hogy ez működhet :)...
Ezzel két legyet ütöttek egy csapásra, elkerülik a magyarázkodás szükségességét, hogy miért teszt pozitívok a beoltottak, és csökken a teszt pozitívok száma, mivel kevesebb embert tesztelnek és ugye ez alátámasztja az oltások hatékonyságát is.

Kapcsolódó videó:
Bill Gates és az eugenetika: https://www.bitchute.com/video/xoHaWPd6BEut/
Bill Gates terve - beoltani az egész világot: https://www.bitchute.com/video/KLuK5SKeNl6M/

Eredeti video (legalábbis úgy hiszem talán ez lehet a forrás, de nem vagyok teljesen biztos benne, mert sok helyre felkerült):
"They Lied And People Died"
https://freeworldnews.tv/watch?id=60aea0ce22192850db5031f9

Rövidítés(ek) amivel találkoztatok a videóban:

CDC: Centers for Disease Control and Prevention
Szó szerinti fordításban: "Betegség Kontroll és Megelőzési Központ". Ez egy amerikai állami hivatal. Ő az az intézmény aki pl. kiad olyan okos irányelveket, mint hogy a beoltottakat nem kell COVID tesztelni. Megoldásként arra, hogy rengetegen a beoltottak közül teszt pozitívak lettek és így eltüntetve ezt az "anomáliát".
A mi párhuzamba hozható hivatalunk a "Nemzeti Népegészségügyi Központ".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése