A politikusok leállítják a Corona-oltásokat?

A német kormány stratégiája eddig az volt, hogy a “Corona-járványnak” csak akkor lehet véget vetni, ha minden ember be van oltva. Az oltási gyakorlat 3 hónapos fennállása után mostanra félreérthetetlenül nyilvánvalóvá vált, hogy az oltással közvetlen időbeli összefüggésben elhunyt emberek száma túlzottan megnőtt. Következésképpen a politikának most ugyanúgy kellene reagálnia, mint a megnövekedett “koronafertőzöttségi adatokra”. Ez azonban nem látható. Ezért Sucharit Bhakdi professzor egy bécsi gyűlés után az osztrák kancellárhoz, Sebastian Kurzhoz fordult: “Ha nem változtat irányt, a történelemkönyvekbe beírják, hogy önök a bűnözők közé tartoznak. Ez lesz az emberiség történetének legnagyobb bűntette. De az egyik legnagyobb hős is lehet belőled, Kurz úr.” A felelős politikusok most irányt váltanak? Valószínűleg csak akkor, ha az emberek követik Bhakdi professzor példáját, és hevesen követelik ezt.

II A média leállítja a Corona-oltást?

A tömegtájékoztatási eszközök valóságos “Corona-oltási reklámügynökségekké” váltak. Egy valóságos “cenzúraorgiában” a Youtube szinte minden oltáskritikus hozzászólást törölt. Mivel a tömegtájékoztatási eszközöket jelentős mértékben a “Big Pharma” reklámbevételei társfinanszírozzák, ezért felmerül a kérdés, hogy vajon a “gyógyszer-lojális” tudósítások megvásárolhatók-e. Úgy tűnik, hogy az egész mainstreamben van egy mindenek felett álló imperatívusz: A Corona-oltásokat nem szabad kritikusan megkérdőjelezni – gyakorlatilag olyan, mint egy “szent tehén”. Az idősek otthonában történt incidensekről szóló, összesen 125 dokumentált médiajelentés közül egyikben sem állapítottak meg komolyan okozati összefüggést a Corona-oltással. Miért nem mutatja meg a média a tragédiák összképét, hogy fényt derítsen erre az “oltási katasztrófára”? Nyilvánvaló, hogy a média inkább elfogadja a további haláleseteket, minthogy végre vállalja a felelősséget, és nyilvános vitára bocsássa az oltásokkal való ok-okozati összefüggést!

III. az egészségügyi osztályok leállítják a Corona-oltásokat?

A napilapok beszámolóiban idézett egészségügyi hatóságok nyilatkozatai kizárják a védőoltással való okozati összefüggést. Tudnak-e ezért felelősséget vállalni az illetékes vezetők? Az illetékes egészségügyi osztályvezetők gyakran a “véletlen egybeesést” vagy akár az áldozatok “súlyos előbetegségeit” hozzák fel okként. Ezek a nem kielégítő indoklások kérdéseket vetnek fel:

  1. Hogyan beszélhetnek az egészségügyi hatóságok még mindig “véletlen egybeesésről” az ismertté vált esetek nagy száma mellett?
  2. Miért oltják be egyáltalán a súlyos, már meglévő betegségekkel küzdő időseket?
  3. Miért nem jelölik meg a korábbi betegségeket is a halál okaként azoknál, akik hivatalosan koronában haltak meg?

Nyilvánvaló, hogy az egészségügyi hatóságok még csak nem is hajlandóak az oltásokkal való ok-okozati összefüggést fontolóra venni! Amint ez az összefüggés bebizonyosodik, minden felelőst felelősségre kell vonni!

 

  1. rész: Sürgős ébresztő!

Kedves nézőink!

Ebben az ébresztőben számba vettük a Corona három hónapos oltási gyakorlatát, és riasztó tényeket és számadatokat közöltünk Önökkel.

A politika, a vezető média és az egészségügyi hatóságok is hihetetlen tudatlansággal tagadják a dokumentált halálesetek és az elégtelenül kutatott Corona-oltások nyilvánvaló összefüggését. Ezért ezeket csak a demokrácia legfelsőbb hatalma állíthatja meg, és ez a szuverén, maga a nép! Aki most hallgat, az végső soron egyetért a politika, a média és a hatóságok felelőtlen megnyugtatásával.

Ezért ez a műsor nem csak egy ébresztő, hanem egy felhívás is, hogy mindenki cselekedjen:

  1. lehetőség: Riadóztassuk a politikusokat, az egészségügyi hatóságokat, az orvosokat és az ápolókat is!

Ezen ébresztő alatt a Corona-oltásokkal kapcsolatos halálesetekről és Corona-betegségekről szóló dokumentációt letölthető és kinyomtatható eredeti oldalunkon, a www.kla.tv oldalon forráshivatkozásként, valamint fontos grafikonokat adunk közre ebben az adásban. Ezen dokumentumok alapján is szólítsa fel a felelősöket, hogy azonnal állítsák le a Corona-oltásokat. Ha az emberek nyomása elég erős lesz, akkor reagálniuk kell.

  1. lehetőség: tegyen feljelentést az ügyészségen!

Számos ügyészség eddig elutasította a vizsgálatokat és/vagy a boncolást is a “Corona-oltási botránnyal” kapcsolatban.

Az Ügyvédek a Felvilágosodásért azonban most olyan szakértői büntetőjogi panasz sablonokat készített, amelyeket bárki könnyen, ügyvéd nélkül is átvehet. A büntetőfeljelentés részletei a beillesztett adásban találhatók.

 

  1. lehetőség: Jelentsen minden olyan oltáskárosodást, amelyről tudomása van!

Segítsen abban, hogy az oltási károk gyors növekedését ne lehessen tovább eltussolni. Bárki jelentheti az általa ismert oltási károkat a Paul Ehrlich Intézetnek. Ezeket aztán közzé kell tenni. A PEI űrlapra mutató linket az adás szövegében találja. https://www.pei.de/DE/arzneimittelsicherheit/pharmakovigilanz/meldeformulare-online-meldung/meldeformulare-online-meldung-node.html]

A VETOPEDIA.ORG független internetes platformon akár maga is közzéteheti az oltási károkat. Használja ezt a független platformot arra is, hogy az oltási káresetekkel kapcsolatos ügyeket nyilvánosságra hozza!

 

  1. lehetőség: A legfőbb prioritás: FOLYTASSA AZ ELLENŐRZÉST!

Tájékoztassák még a gyanútlan lakosságot is erről az “oltási botrányról”, mert az egyszocializált tömegmédia cenzúrázza ezt a létfontosságú információt! Csak egy felvilágosult lakosság vethet véget ennek a “féktelen oltási politikának” és annak kiszámíthatatlan kockázatainak. Az emberek által a politikára és a médiára gyakorolt nyilvános nyomásnak olyan nagyra kell nőnie, hogy nem tagadhatják meg továbbra is a nyilvános vitát minden szakértővel.

Ezért kérjük, támogassák ébresztő felhívásunkat! Segítsen, hogy ez az ébresztő felhívás más országokba és nyelvekre is eljusson! Ha le szeretné fordítani ezt az adást, vegye fel velünk a kapcsolatot a www.kla.tv/kontakt címen. Küldje tovább ezt a tanulságos videót MOST minél több barátjának, kollégájának és rokonának a megadott linken keresztül. Használja az összes rendelkezésre álló lehetőséget, pl. Mail, WhatsApp, Twitter, Vimeo, Telegram, vagy egyszerűen tegye közzé a videót a Facebookon. Segítsen, hogy ez a sürgős ébresztő felhívás mindenkihez eljusson!

a kw./str./hm.

Források:

Főcímek
https://www.freiepresse.de/nachrichten/deutschland/wann-zuendet-deutschland-den-impf-turbo-artikel11391918
https://www.mittelbayerische.de/region/schwandorf-nachrichten/impfquote-steigt-auf-955-prozent-21416-art1990264.html
https://taz.de/Senat-verlaengert-Lockdown/!5756075/
https://www.bundeskanzlerin.de/bkin-de/mediathek/videos/pressekonferenz-von-kanzlerin-merkel-nach-der-g7-videokonferenz-1860056!médiatár

Sikertelen mRNS vakcinakísérletek
https://www.kla.tv/17550
https://www.addendum.org/debatte-corona/impfung-clemens-arvay/
https://www.aerzte-gegen-tierversuche.de/de/sonstige/3303-fragen-und-antworten-zu-corona-tierversuchen-und-impfstoffen
https://www.kla.tv/18408

Prof. Dr. Bhakdi
https://www.schwaebische.de/portale/gesundheit_artikel,-faktencheck-falsche-zahlen-zu-nebenwirkungen-bei-corona-impfung-_arid,11309121.html
https://www.fr.de/wissen/corona-astrazeneca-impfstoff-coronavirus-impfung-nebenwirkungen-thrombosen-blutungen-covid-19-news-90242751.html
https://www.wochenblick.at/sucharit-bhakdi-diese-impfung-gehoert-vor-ein-tribunal/

Tanúvallomások
https://www.youtube.com/watch?v=No-onITWmPM
https://www.kla.tv/Coronavirus/18273
https://dein.tube/watch/mRsosAc1elE9HVl
https://2020news.de/whistleblower-aus-berliner-altenheim-das-schreckliche-sterben-nach-der-impfung/

Paul Ehrlich Intézet
http://52625146fm.pei.de/fmi/webd/#UAWDB
https://www.pei.de/SharedDocs/Downloads/DE/newsroom/dossiers/sicherheitsberichte/sicherheitsbericht-27-12-bis-02-04-21.pdf?__blob=publicationFile&v=4
https://de.rt.com/inland/115477-covid-19-impfungen-mit-nebenwirkungen/

Boris Reitschuster
https://reitschuster.de/post/corona-impfungen-die-nebenwirkungen-explodieren/
https://reitschuster.de/post/corona-impfungen-bloss-keine-nebenwirkungen-erfassen/

UNESCO
https://www.unesco.de/sites/default/files/2018-03/2005_Allgemeine%20Erkl%C3%A4rung%20%C3%BCber%20Bioethik%20und%20Menschenrechte.pdf

Az EMA és a CDC adatai
https://tkp.at/2021/04/05/nebenwirkungen-und-todesfaelle-durch-impfungen-nehmen-rasant-zu/
https://telegra.ph/CDC-Update-2509-Todesf%C3%A4lle-nach-experimentellen-COVID-19-Impfstoffen-Jetzt-gleich-der-Gesamtzahl-der-Todesf%C3%A4lle-die-durch-Impfst-04-06https://de.rt.com/europa/115540-ema-direktorin-jahrelang-lobbyistin-pharmaindustrie/
https://www.youtube.com/watch?v=oqH9CoXXYIs

Média
https://norberthaering.de/medienversagen/zeitalter-internetzensur/

Lehetőségek
https://2020news.de/generalstaatsanwalt-stuttgart-will-obduktionen-nach-impfungen-verhindern/
https://www.kla.tv/18358
https://2020news.de/sensationsurteil-aus-weimar-keine-masken-kein-abstand-keine-tests-mehr-fuer-schueler/

A vakcinázás nemkívánatos eseményeinek és károsodásának jelentése

Paul Ehrlich Intézet (PEI): https://www.pei.de/DE/arzneimittelsicherheit/pharmakovigilanz/meldeformulare-online-meldung/meldeformulare-online-meldung-node.html

Egyéb európai hatóságok listája: https://www.hma.eu/nationalcontacts_hum.html

VETOPEDIA: https://www.vetopedia.org