Tehát most már mindenki tudja, hogy az MRNA korona vakcinák programozzák a testet, hogy előállítsák a kergemarha-kór betegség prionját. Itt van, ami nem annyira ismert:

Maga a "Covid-19" programozza a kergemarha-kór betegség prionját. Egész idő alatt azt mondták, hogy a vírus által a sejtekhez való kötődéshez használt fehérje egyedülálló egy vírusban: "Ezért MRNA vakcinát lehet készíteni a vírus leküzdésére" Amit nem mondtak, az az, hogy a fehérje egyedülálló volt, mert véletlenül a kergemarha-kór betegség prionja volt. EZ TERMÉSZETESEN a vírusba került. . . . . IGEN. És a lehető legrosszabb helyen került a vírusba. . . . . IGEN.

Tehát most azt állítják, hogy "harcoltak a vírussal" egy oltóanyag létrehozásával, amely genetikailag MEGJEGYZI a testedet, hogy előállítsa a kergemarha-kór betegség prionját ", mert ez megzavarja a vírust és megakadályozza a kötődést". . . . .  YEP, és közben az a felvétel, amely állítólag "immunissá tett téged a koronára", creutzfeldt-jakob kórt adott neked, és úgy fogsz lemenni, mint egy kergemarha a lövéstől, amint ez a prion megragad az agyadban - pontosan hat hónap és egy évig között, amit mondanak.

 

Most van az Astra Zeneca fejlesztője, aki elhunyt a Creutzfeldt-Jakob-betegségben * ó, ez az*. Most, hogy olyan sok ember kapta meg a bökést - ÉS van egy vad vírusunk, amely a kergemarha-kór betegség prionját használja arra, hogy megkötődjön az általa megtámadott sejtekkel.

Mennyire aranyos ez?

Elmondom, milyen aranyos: Átkozottul jobb lett volna, ha nem kapod meg ezt a vírust, mert még ha nem is mutattál szimptómákat, akkor is ezeknek a prionoknak a billiója van benned, és ha BÁRMELYikük levált a vírusról, akkor végül elsüllyed, mint egy kergemarha, ha felszabadulnak a prionok. Ez eltarthat egy ideig, nem tudom, hányan válik le valójában a vírusról, de azt mondhatom, hogy aki vírust elkapott már egyszer, legalább billiószor játszott a sorsával. És a média ezt eltemette, annak ellenére, hogy a priont már a kezdetektől dokumentálták ITT.

 

 

 

Nem mondhatja, hogy nem akartak MINDENKIT megölni ezzel a vírussal, ha beletették ezt a priont. ez egy nagy "Ó, nem!"

 

https://besthirdetes.hu/tudasfa/mrna-corona-vakcina-programozza-a-testet.html