"Nézzen ki az ablakon, és gondolkodjon el:" miért hazudik nekem a kormányom egy ilyen alapvető dologról? "

Mert szerintem a válasz az, hogy ezzel a módszerrel meg fognak ölni. Meg fognak ölni téged és a családodat.

  1. Nincs lehetőség arra, hogy a COVID-19 jelenlegi változatai elkerüljék az immunitást. Ez „csak hazugság”.
  2. A világ kormányai azonban megismétlik ezt a hazugságot, jelezve, hogy nemcsak „konvergens opportunizmusnak”, hanem „összeesküvésnek” is tanúi vagyunk. Eközben a média és a Big Tech platformok elkötelezettek ugyanazon propaganda és az igazság cenzúrája mellett.
  3. A gyógyszergyárak már megkezdték a „variánsok” szükségtelen „top-up” („emlékeztető”) vakcináinak kifejlesztését. A társaságok milliárd injekciós üveg gyártását tervezik, a jelenlegi kísérleti COVID-19 „ vakcina ” kampány mellett.
  4. Az olyan szabályozó ügynökségek, mint az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala és az Európai Gyógyszerügynökség, bejelentették, hogy mivel ezek a „feltöltési” vakcinák annyira hasonlóak lesznek a korábbi injekciókhoz, amelyeket sürgősségi felhasználásra engedélyeztek, a gyógyszercégek nem kötelesek „ végezzen klinikai biztonsági vizsgálatokat. ”
  5. Ez tehát gyakorlatilag azt jelenti, hogy az ismételt és kikényszerített mRNS vakcinák megtervezése és kivitelezése „egy gyógyszergyár számítógép képernyőjéről emberek százmillióinak karjaiba kerül, [beinjektálva] valamilyen felesleges genetikai szekvenciát, amelyre egyáltalán nincs szükség, vagy indokolás."
  6. Miért csinálják ezt? Mivel jóindulatú ok nem nyilvánvaló, az oltóanyag-útlevelek használata és a „banki visszaállítás” együttesen egy totalitarizmusban adhat problémát, ellentétben a világ valaha látott jelenségével. Felidézve Sztálin, Mao és Hitler gonoszságát, a „tömeges elnéptelenedés” továbbra is logikus eredmény.
  7. Az a tény, hogy ez legalább   igaz lehet, azt jelenti, hogy mindenkinek „ őrülten kell küzdenie azért, hogy a rendszer soha ne alakuljon ki ”.

 

Dr. Yeadon csak "unalmas srácként" kezdte magát azonosítani, aki "egy nagy gyógyszergyárnak dolgozott ... hallgatta a fő nemzeti adást és olvasta az újságokat."

Folytatva azt mondta: „De az elmúlt évben rájöttem, hogy kormányom és tanácsadói a brit emberek arcán fekszenek, aminek köze van ehhez a koronavírushoz. Abszolút minden . Tévedés ez a tünetmentes átvitel gondolata, és hogy nincsenek tünetei, de Ön vírusforrás. Hogy a lezárások működnek, hogy a maszkoknak védőértéke van nyilvánvalóan Ön vagy valaki más számára, és hogy a változatok félelmetes dolgok, és még le kell zárnunk a nemzetközi határokat arra az esetre, ha néhány ilyen csúnya külföldi változat bekerülne.

„Vagy mellesleg a génalapú vakcinák jelenlegi, csodálatos módon elkészített listájának tetején lesz néhány„ feltöltési ”oltóanyag az immunmenekülési változatok kezelésére.

- Mindaz, amit elmondtam neked, ezek közül minden egyes bizonyíthatóan hamis. De az egész nemzeti politikánk azon alapszik, hogy ezek mind nagyjából igazak, de mind tévednek. "

„Összeesküvés” és nem csak „konvergens opportunizmus”

- De azt szeretném megtenni, hogy az immunszökésről beszéljek, mert úgy gondolom, hogy valószínűleg ez lesz az egész esemény végjátéka, ami szerintem valószínűleg összeesküvés. Tavaly azt hittem, hogy az úgynevezett „konvergens opportunizmus”, vagyis egy csomó érdekelt csoportnak sikerült egy káoszban lévő világra rátérnie, hogy egy adott irányba toljon minket. Így  nézett ki , mintha  egyfajta o f kapcsolódik, de azt állítjuk, hogy azt mondják, hogy csak a konvergencia.”

„Azt hiszem, hogy ez most naiv. Kétségtelen, hogy az egész világon nagyon jelentős energiaközvetítők tervezték volna használni a következő járvány előnyeit, vagy létrehozták a járványt. E két dolog közül az egyik igaz, mert annak igaznak kell lennie, hogy a kormányok tucatjai és tucatjai mind ugyanazt a hazugságot mondják és ugyanazokat a hatástalan dolgokat teszik, amelyek bizonyíthatóan életbe kerülnek.

„És ugyanarról a jövőbeni szkriptről beszélnek, amely így hangzik:„ Nem akarjuk, hogy mozogj ezek a bosszantó varminták, ezek a „variánsok” miatt - amelyeket egyébként „szamiancsoknak” hívok, mert csinosak nagyjából ugyanaz - de mindannyian ezt mondják, és mindannyian azt mondják, hogy "ne aggódj, lesznek" feltöltő "oltások, amelyek megbirkóznak a potenciális menekülőkkel." Mindannyian ezt mondják, amikor nyilvánvalóan ostobaság.

Lehetséges végjáték: oltási „útlevelek” költési pótlékhoz kötve, alapos ellenőrzés

„Azt hiszem, a végjáték az lesz, hogy„ mindenki kap oltást ”... A bolygón mindenki arra találja magát, hogy rábeszéljék, elkényeztetik őket, akiket nem eléggé felhatalmazottak, hogy befogják.

„Amikor ezt megteszik, a bolygón minden egyes személynek lesz neve, vagy egyedi digitális azonosítója és egészségi állapotának jelzője, amelyet„ be fognak oltani ”, vagy sem… és aki rendelkezik ilyennel, egyfajta, központilag működtethető, mindenhol alkalmazható adatbázis hogy kiváltságot biztosítson, átlépheti ezt a küszöböt, vagy lebonyolíthatja ezt a tranzakciót, vagy nem attól függően, hogy az egy emberi populáció adatbázisának irányítói mit határoznak. És azt hiszem, erről van szó, mert ha ezt megkapja, játékossá válunk, és a világ olyan lehet, ahogy az adatbázis vezérlői akarják.

"Például azt tapasztalhatja, hogy egy banki visszaállítás után, amelyet csak  egy olyan alkalmazás használatával költhet el, amely ténylegesen táplálja ezt az [adatbázist], személyazonosító számát, nevét [és] egészségi állapotának megjelölését."

 

- És igen, minden bizonnyal a nemzetközi határ átlépése a legkézenfekvőbb felhasználási mód ezeknek az  oltóanyag-útleveleknek , ahogy hívják, de már hallottam róluk olyan beszámolókat, amelyek szükségesek lehetnek a nyilvános terekbe, zárt nyilvános terekbe . Arra számítok, hogy ha szeretnék, akkor a jövőben nem hagyhatná el házát a megfelelő privilégium nélkül.

„De még ha ez nem is az oltási kampány [szándéka], nem számít,  az a tény, hogy igaz lehet, azt jelenti, hogy mindenkinek [olvasva] ennek őrülten kell  küzdenie, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a [vakcinaútlevél] rendszere soha nem alakul ki . ”

„[Egy ilyen rendszerrel] itt van egy példa arra, hogy mit tudnának késztetni rád, és azt hiszem, ezt fogják elérni [emberekkel].

- Kitalálhatnál egy történetet, amely egy vírusról és annak variációiról, annak időbeli mutációiról szól. Feltalálhatná a történetet, és győződjön meg róla, hogy beágyazta-e a fogságba eső médiába, győződjön meg arról, hogy senki sem tud ellensúlyozni alternatív források cenzúrázásával, és az emberek már ismerik ezt az elképzelést, hogy ez a vírus mutál, amit meg is tesz, és hogy ez termel változatok, ami igaz [is], amelyek  elkerülhetik az immunrendszert , és  ez hazugság .

"De ennek ellenére el fogjuk mondani, hogy ez igaz, majd amikor azt mondjuk, hogy igaz, és azt mondjuk, hogy" de megvan a kúra, itt van egy feltöltő oltás ", akkor üzenetet kap , ezen az egyetlen globális, ez az egyetlen azonosító rendszer alapján: 'Bing!' előjön, és azt mondja: „Dr. Yeadon, ideje a kiegészítő oltásnak. Egyébként „azt fogja mondani”, hogy a meglévő immunjogai négy hétig érvényesek maradnak. De ha ez idő alatt nem kapja meg a kiegészítő oltást, akkor sajnos hátrányosan „kívülről” lesz, és nem akarja ezt, igaz? Tehát ez így fog működni, és az emberek csak felmennek, és megkapják a kiegészítő oltást.

Kormány nem hazudik, a Big Pharma előrelép, az orvostechnikai szabályozók elállnak az útból, és lehetséges „tömeges elnéptelenedés”

- De át fogom vinni, Patrick, mert képes vagyok kommentálni. Nem tudom, miről szól  Vanden Bossche . Nem volt lehetőség  egyáltalán alapján mind a variánsok, amelyek a nyilvánosság előtt, 4000, vagy úgy őket, egyikük sem fog menekülni immunitás [azaz egyre veszélyes].

„Ennek ellenére a politikusok és az egészségügyi tanácsadók (sok kormány számára) azt  mondják, hogy igen . Hazudnak. Nos, miért tennéd ezt?

„Itt van a másik dolog, ezzel párhuzamosan a gyógyszergyárak azt mondták, közülük többen, elég könnyű lesz a génalapú oltóanyagunk kiigazítása, és fejlesztés útján meggyorsíthatjuk őket, és segíthetünk Önnek.

„És itt van az igazi félelmetes rész, a globális gyógyszerszabályozók, mint az [Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala]  , az FDA , a japán gyógyszerügynökség, az  Európai Gyógyszerügynökség , összejöttek és bejelentették ... mivel a kiegészítő vakcinákat annyira hasonlónak fogják tekinteni, mint a amelyeket sürgősségi felhasználásra már engedélyeztünk, nem fogjuk megkövetelni a gyógyszergyáraktól, hogy végezzenek klinikai biztonsági vizsgálatokat.

 

- Tehát egyrészt vannak kormányok és tanácsadóik, akik azt hazudják neked, hogy a változatok eléggé különböznek a jelenlegi vírustól, és még akkor is, ha védett vagy a természetes expozícióval vagy oltással szemben, el kell jönnie és be kell szereznie ezt a kiegészítő oltást. Tehát úgy gondolom, hogy egyik sem igaz. Miért gyártja tehát a gyógyszergyár a kiegészítő oltásokat? És amikor a szabályozók elkerülték az útjukat - és ha Yeadonnak igaza van, és biztos vagyok benne, hogy ezt mondom, vagy nem mondanám el neked,  akkor egy gyógyszergyár számítógép képernyőjéről a emberek százmilliói, valamilyen felesleges genetikai szekvencia, amelyre semmi szükség vagy indoklás .

„És ha olyan jellemzőt szeretett volna bevezetni, amely ártalmas lehet, és akár halálos is lehet, és rá is hangolhatja, hogy„ tegyünk bele egy olyan gént, amely kilenc hónapos időszak alatt májkárosodást okoz ”, vagy a veséid meghibásodnak, de csak addig, amíg ilyen organizmussal találkozol [ez teljesen lehetséges lenne]. A biotechnológia őszintén szólva korlátlan módszereket kínál az emberek milliárdainak megsebesítésére vagy megölésére .

„És mivel nem jut eszembe jóindulatú magyarázat a lépések egyikére sem: variánsok, feltöltő oltások, nincsenek szabályozási vizsgálatok ... nem csak az, hogy nem jut eszembe jóindulatú magyarázat, a leírt lépések és a leírt forgatókönyv, és ennek a hamis problémának a szükséges megoldása lehetővé teszi az imént leírtakat: ismeretlen és felesleges génszekvenciákat ok nélkül, potenciálisan milliárd emberek karjaiba fecskendezünk.

"Nagyon aggódom ... ezt az utat tömeges elnéptelenedésre használják, mert nem tudok jóindulatú magyarázatra gondolni."

Az „abszolút lehetetlen” változatok elkerülik az immunitást, a „csak hazugság”

"Ha be tudom mutatni, hogy az egyik legfontosabb dolog, amelyet a világ kormányai az embereknek mondanak, hazugság, akkor vegye figyelembe 32 éves tapasztalatom szerint azt, hogy a legtöbb, ha nem az egész, hazugság."

„A legkülönbözőbb változat csak 0,3% -kal különbözik az eredeti szekvenciától, amelyet Wuhanból küldtek ki 2020 januárjában. 0,3% az [változat], amely a  legkülönbözőbb a bolygón. És most azt mondhatjuk, hogy "az összes változat legalább 99,7% -ban azonos egymással".

"Most azt gondolhatja:" hmm, .3%, ez elég [ahhoz, hogy elkerülje az immunitást és veszélyesebbé váljon]? A válasz  nem . Menj el, tudd, menj el innen ...

„Az emberi immunrendszer csoda. Amit akkor tesz, amikor egy ilyen új kórokozóval szembesül,  professzionális sejtjei vannak, professzionális antigént bemutató sejteknek hívják őket - ezek   durva kemény dolgok, amelyek általában nem engednek a vírusoknak. Az a feladatuk, hogy idegen dolgokat ragadjanak meg a közeli környezetben, és tépjék le őket a végtagtól [a sejt belsejében]. Valóban több száz darabra vágták őket. És akkor ezeket a darabokat a sejtjeik felszínén mutatják be az immunrendszered többi részének, és elképesztő módon, az Isten és a természet által nyújtott változékonyság, az óriási változékonyság miatt az idegen dolgok felismerésére, és a tested végül 15-20 különböző specifikus motívumok, amelyeket a vírusról észlel. Ők az úgynevezett  epitópok, alapvetően olyanok, mint a vírus részleteiről készült kis fényképek. Ezt csinálják. Ezt hívják repertoárjának, immunrepertoárja olyan, mint 20 különböző pontos fénykép, közeli kép a vírus különböző bitjeiről.

„Most, ha a vírus egy apró darabja megváltozik, mint az imént leírt .3%, ha újból megfertõzõdik ez a variáns, akkor professzionális sejtjei abba a vírusba szakadnak és darabokra vágják, újra bemutatják és íme és íme, a már látott és felismert darabok többsége még mindig ott van a változatokban.

„Semmi esély nincs arra, hogy mindannyiukat felismerjék, és ez szükséges az immun meneküléséhez, az immunitás megúszásához . Új kórokozóként kell bemutatnia Önnek. Kellően különböznie kell attól, hogy amikor profi ellenőrző sejtjei feldarabolják, többnyire nem találja meg ugyanazt, amit korábban látott. És ez csak abszurd módon lehetetlen, ha csak 0,3% -ot variált, tehát 99,7% (hasonló) .

- Ezt megnézheti, ha megnézi az Alison Tarke nevű személy  papírjait . Van még  Shane Crotty , és az összes többi társszerző.

- És előttük, a multi-locus immunitás elméleti megértéséből, amit csak rosszul próbáltam leírni, arra, hogy mi is történik valójában ... Ha az [immunrendszerednek] valami olyasmit mutatnak be, amely még a hasonló darabok felét is tartalmazza, a tested semmiképpen sem fogja azt mondani: „ez egy új kórokozó”.

„Tehát az a gondolat, hogy 0,3% -nak esélye lehet még az immunitás megkerülésére, csak hazugság. Ez nem is olyan, mint egy véleménykülönbség.

 

„Nem hiszem, hogy 3% lenne elég. Ez tízszer nagyobb eltérés, mint ami 16 hónap alatt történt [ezzel a vírussal]. Nem is gondolom, hogy a 30% -os különbség elég lenne. Tehát azt mondom, hogy a valójában 100-szor nagyobb eltérés továbbra is nagy tétet hagyna abban, hogy  az emberi immunrendszert ne tévesszem meg, hogy ezek új kórokozók .

- Ezt már több immunológia professzorral elbeszélgettem, és egyetértettek velem, olyan, hogy "miért kérdezed tőlem?"

- Tehát, azt hiszem, amit most mondtam, az az, hogy a kormányok és tanácsadóik több országban hazudnak a változatokról. Ez egy hatalmas dolog! Érdemes megnézni. Olvasóinak ellenőrizniük kell. Ha igaz, nem gondolja, hogy rémisztő ?! Akkor jöttem rá.

- Tehát a variánsokról hazudnak, és természetesen, mivel a [variánsok] nem igazán különböznek egymástól, nincs szükséged „top-up” oltásra. Most fel kellene venned a tarkóján lévő szőrszálakat , mert ők  készítik őket most ! "

- Több milliárd fiolát készítenek  belőle. És az év végéig elérhetővé válnak.

- És azt hiszem, először megkövetelik az emberektől, hogy szerepeljenek az oltóanyag-útlevelek egyik világának adatbázisában, majd az feltöltődik a feltöltésekbe, és ha egy kicsit tovább tart, akkor még egy kicsit tovább tart.

- De ez nem múlik el. Ez nem múlik el, amíg elég sok ember, ha valaha is megteszi, azt mondja: "Ön egy csomó csalás, és visszavesszük a szabadságainkat, így egyszerűen abbahagyhatja ezt".

- Mivel az egyik ember kiabál a pusztába, és az összes többi akadémikus másfelé néz, talán egy héttel később megyünk le ezen a csövön, mintha nem mondtam volna semmit, de még mindig a pokolba szállunk  .

- Szóval, ezért félek.

- A változatok nem különböznek egymástól. "Szamianttaknak" hívom őket ... nagyjából egyformák. Nem különböznek egymástól. Ezért nincs szüksége feltöltő oltásra, ezért egyikükhöz sem kerüljön.

- Miért hazudik nekem a kormányom? Mert "meg fognak ölni".

„[És ha felismeri, hogy kormányaink jelentős igazolható hazugságban vesznek részt], ne csak kapcsolja ki a számítógépét, és menjen vacsorázni. Álljon meg. Nézzen ki az ablakon, és gondolkodjon: "miért hazudik nekem a kormányom valami oly alapvető dologról?" Mert szerintem a válasz az,  hogy ezzel a módszerrel meg fognak ölni. Meg fognak ölni téged és a családodat .

- Az eugenikusok megszerezték a hatalom eszközeit, és ez egy igazán ravasz módszer arra, hogy felállítsanak és beállítsanak egy olyan meghatározatlan dolgot, amely károsíthatja. Fogalmam sincs, mi lesz valójában, de nem oltás, mert nincs rá szükség. És nem fog megölni a tű végén, mert ezt észrevennéd.

„Ez lehet valami, ami normális patológiát fog produkálni, ez az oltás és az esemény között különböző időpontokban lesz, elfogadhatóan tagadható, mert abban az időben a világon valami más fog történni, amelynek összefüggésében a halála , vagy a gyermekei normálisnak tűnnek.

„Ezt tenném, ha meg akarok szabadulni a világ népességének 90 vagy 95% -ától. És azt hiszem, ezt csinálják.

- Most már nem tudom [biztosan], hogy ezt a rendszert fogják megölni, de nem tudok jóindulatú okra gondolni, és ezzel az erővel bizonyosan árthatnak neked, vagy kontrollálhatnak , ezért kifogásolnia kell [és erõsen elleneznie kell]. "

 

Az emberek nem tudnak megbirkózni a gonoszság ilyen szintjével, de a szovjetek, Hitler, Mao megmutatják annak lehetőségét

"Teljesen egyértelművé vált számomra, még akkor is, amikor intelligens emberekkel, barátokkal, ismerősökkel beszélek ... és ők elmondhatják, hogy valami fontosat mondok nekik, de eljutnak odáig, [ahol mondom]" a kormányod hazudik neked oly módon, amely halálához vezethet, és gyermekei halálához ", és nem tudnak elkezdeni foglalkozni vele. És azt hiszem, talán 10% -uk megérti, amit mondtam, és 90% -uk nem értette, hogy túl nehéz. És az az aggodalmam, hogy ezt elveszítjük, mert az emberek nem foglalkoznak azzal a lehetőséggel, hogy bárki ilyen gonosz ...

„De én emlékeztessem önöket, hogy mi történt Oroszországban a 20 th Century, mi történt 1933-ban és 1945 mi történt, tudod, Délkelet-Ázsia egyes legszörnyűbb időkben a háború utáni korszak. És mi történt Kínában Maóval és így tovább.

- Csak két vagy három generációra kell visszanéznünk. Körülöttünk olyan emberek vannak, akik ugyanolyan rosszak, mint az emberek. Körülöttünk vannak. Tehát, azt mondom az embereknek, hogy az egyetlen dolog, ami valóban kijelöli ezt, a  méret .

- De valójában ez kevésbé véres, kevésbé személyes, nem? Azok, akik ezt irányítják ... sokkal könnyebb lesz nekik. Senkinek sem kell arcba lőnie. Nem kell valakit halálra verniük baseball ütővel, vagy meg kell fagyasztaniuk, éheztetniük, dolgozniuk kell, amíg meg nem halnak. Mindezek a dolgok két vagy három generációval ezelőtt történtek, és nagyszüleink vagy nagyszüleink ennek áldozatai voltak, vagy voltak ennek tagjai, vagy legalábbis a tengerentúlról voltak tanúi. Ennyire közel vagyunk egymáshoz.

- És csak annyit mondok, hogy néhány ilyen váltás ismét megtörténik, de most molekuláris biológiát alkalmaznak.

„És a vele járó emberek, azt hiszem, valószínűleg azt mondanák:„ Csak parancsokat teljesítettem ”, amiről már korábban is hallottunk.

- De tudom, mert sok emberrel beszéltem, és néhányuk azt mondta: „Nem akarom elhinni, hogy igazad van, ezért csak el fogom tenni, mert ha igaz, akkor nem tudja kezelni. És azt hiszem ... mindössze annyit kell tennie, hogy jó okot találjon arra, hogy elmondja az embereknek: "Ne vegye be az oltást, kivéve, ha orvosi kockázata van a vírus halálának!" Ez nekem nagyon jó vonalnak tűnik! ”

 

A megoldás felé - "Szükségünk van Istenre"

- Tudós vagyok, és elmondhatom, hogy nem tudósokkal való beszélgetés, a tudomány eszközként történő használata nem fog menni. Nem fog sikerülni.

„Tehát, szükségünk van filozófusokra, olyan emberekre, akik értenek a logikához, a valláshoz, ehhez hasonló dolgokhoz, [meg kell birkózniuk ezzel], és olyan nyelven kell beszélgetniük, amelyet az emberek megértenek. Mert ha a tudósoknál hagyjuk, az olyan emberek, mint én, bár jó szándékú vagyok, az utcán a legtöbb embert illetően zabáló idegen vagyok. Nem fogják elhinni, hogy a kormány hazudik nekik, nem hiszik, hogy a kormány valaha is bármit megtenné, ami árthat nekik, de ők [ilyeneket tesznek]. "

Végül egy e-mailes levelezésben Dr. Yeadon befejezte: „Legutóbb arra vállalkoztam, hogy bejelentkezzek a„ Mentsen meg minket Isten ”felirattal, mert úgy gondolom, hogy most jobban szükségünk van Istenre, mint a 2. világháború óta bármikor.”

A LifeSiteNews kiterjedt COVID-19 oltóanyag-oldalt készített. Itt tekintheti meg.

ÖSSZEFÜGG

„Teljes mértékben lehetséges” oltóanyag-kampányokat fognak használni a tömeges népességelszámolás érdekében ”: a volt Pfizer VP

A blokkolásgátló tudósok megkérdőjelezik Geert Vanden Bossche elméleteit, bár az oltóanyag "globális katasztrófája" nincs kizárva

Hamarosan - Az oltási útlevelek meghatározzák, hova mehetsz és mit tehetsz

A Pfizer korábbi alelnöke: "Nincs szükség oltásokra", "a járvány gyakorlatilag véget ért"

Frontline orvosok: A kísérleti oltások „nem biztonságosabbak”, mint a COVID-19

 

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-pfizer-volt-alelnoke-a-kormany-hazudik-neked-oly-modon-amely-halalodhoz-vezethet.html