TÓÁSÓ VEREKEDETT A BÖRTÖNBEN
Úgy látszik a hazai szennytévék harapnak az elhíresült „professzor” híreire, miután kiderült, hogy közel hat év után, hat év börtönre ítélték, de a bolíviai hatóságok egy árva szót sem szóltak arról, hogy végül is mikor engedik majd szabadon?
TÓÁSÓ GYÁMJA LETOLTA A KÜLÜGYMINISZTÉRIUMOT
Az elmúlt hetekben számtalan téma forgott az elhíresült rabról, a különféle műsorokban, de ezekre a koronát a ma esti Hír-TV adása tette föl. Lukács Csaba vállalta föl Tóásó gyámolítását, mert többször is meglátogatta börtönében és hozta és vitte a híreket róla. Hogy kicsoda Lukács? Miért kéne ezt tudni egy átlagos olvasónak? Ha meg akarnánk magyarázni a „beosztását”, akkor ezt hosszasan kéne sorolni, mert ő is azok közé tartozik, aki már volt „minden”. Általában a baptista „szeretetszolgálat” nevét emlegeti, hogy ezzel a címszóval járja a világot, annak is a kényesebb helyeit, úgymint Észak-Korea, Bolívia és egyebek. Bezzeg egyetlen tévé sem számolt be arról a fontos hírről, hogy Venezuela magyarországi nagykövete a két ország közötti kapcsolatok jobb szintre emelését vetette föl, de ezt mindenütt agyonhallgatják, pedig ez lenne az igazán fontos hír.
Szóval az utazó „szeretetszolgálatos” elég meghökkentő híreket mesélt el ma este Tóásóról. Többek között azt is, hogy Tóásó kénytelen volt verekedni a börtönben, hogy megvédje magát. Továbbá igen nehéz ügy lesz a hazajövetele, mert „feleségét” is szeretné Magyarországra hozni, de az újabb bonyolult diplomácia nehézségeket fog okozni. Elődke pedig egyedül nem jön haza. Továbbá Tóásónak lakása sincs itthon, nem is tudna hová menni…. De Lukács biztosította arról, hogy ezt is elintézik neki. Továbbá Tóásót „székelynek” nevezte….Na, erre mit mondjunk…? Ha Tóásó székely, akkor e sorok írója a Dalai Láma. Érdekes fordulat volt, amikor Lukács kikelt a külügyminisztérium ellen, hogy nem akarják segíteni gyámolítottjának hazajövetelét. Majd megjegyezte, hogy a külügy korábban sem segített, mivel korábban a külügyes diplomata kint volt Bolíviában, de nem ment be Tóásót meglátogatni a börtönbe – panaszolta el az utazgató Lukács. Az egész operettügyre nem is fordítottunk volna ennyi szót, ha nem történt volna egy igen izgalmas elszólás. Azt ugyan Lukács is elmondta, hogy Tóásó és társa a brazil zöldhatáron, útlevél nélkül szöktek be Bolíviába, de hogy Tóásó miért is maradt életben a szállodai lövöldözés után, arról igen zavaros mondatokat hallottunk. Állítólag Tóásó többeket is kicsalt Bolíviába, de neveket nem mondott Lukács. Reméljük, hogy a hazai sajtó majd ezeket a neveket is kifürkészi, ha hazajön az elhíresült rab. A fontos elszólást a tévé műsorvezető nője mondta el, miszerint a „cigánygyilkossági” ügyben vádolt egyik figura az a titkosszolgálatok beszervezett embere volt és ennek a tartótisztje Bolíviában is kint volt. Ezzel arra utaltak, hogy a titkos ügynök akkor lehetett kint Bolíviában, amikor Rózsa Flores és bandája ott garázdálkodott. Nem szeretnénk jósolni a számítógépes „professzor” hazajövetele utáni sorsáról, de hogy nem lesz könnyű dolga itthon létezni, az egészen biztos. Ilyen múlt és előzmények után. Kép: Tóásó olyan mintha golyóálló mellényben szerepelt volna a tárgyalásokon

http://amagyaroldal.hu/hirek/content/t%C3%B3%C3%A1s%C3%B3-operett-leg%C3%BAjabb-felvon%C3%A1sa