2024. augusztus 4., vasárnap

Az az igazság, hogy az országoknak nevezett tartományok élére az elmúlt évtizedekben (a 60-as évektől fokozatosan a DS szekértolói kerültek. Ezek az emberszerű lények simán elárulják az adott országok népét. Nemzetekről nem beszélnék, mert a Coudenhove-Kalergi terv szellemi tartalma már sokkal régebben működik,mint azt a legtöbben gondolnák.
Minden kazár provincia vezetése aláírta a WHO világkormánnyá alakítását, ezért valamennyi helyen eltérő módon megoldották a népirtást.
Ha az Mo.-nak nevezett alakulatot nézzük, a terv végrehajtása a rendszerváltásnak hazudott aszkenázi -kazár bankár hatalom létrehozásával kezdődött. Most érik a gyümölcse 2020 óta (a 3. világháború kezdete), a vívott háborúnak az emberiség ellen.
Az új honvédelmi és rendvédelmi törvény, a kötelező szűrések, a törvénynek nevezett despota diktátumok, a többszörös WHO paktumok, a fegyver gyártás az Ukrajnának nevezett kazár állam számára, a WHO központ, és a NATO csapás irányú központ létrehozása, az előretolt hadseregek betelepítése, stb. a nép a teljes maradék jogának a felszámolásáról és a náci végső megoldásról szól.
Megtehetik, mert az emberek zöme még meg is szavazza.
És ha nem tör ki egy atomháború az maga lesz az isteni csoda.
Még az 50-es évek elején a mai DS elődjének kazárjai úgy döntöttek, hogy eljött az idő a világhatalmuk végleges megvalósítására. A vita csak a módszeren ment. Akkor a többség az atomháborút elvetette, hiszen ez ezeket a sátánfattyakat is megsemmisítette volna.
A másik az a módszer volt, amit a plandémia meghirdetésével kezdtek, azaz a tömeges mérgezéssel, amelyet egyszerre többféle módon végeznek.
Ha vannak olyanok akik az mrns méreginjekciókat a jéghegy csúcsának tekintik, sajnos tévednek.
Ez volt a kezdet.
A két kazár államban gerjesztett háborúk figyelem elterelők, és egyben azok hullanak, akiktől a kazár szörnyetegek meg akarnak szabadulni. Így kerülünk többek között a képbe mi is.
Izraelbe pedig a kazár hatalom az ókori zsidóság maradványait akarja végleg eltüntetni. A palesztinok sem arabok, hanem a filiszteusok leszármazottai, a vallás még nem teszi azzá őket, több mint 80% ókori zsidó génnel rendelkeznek, míg a kazárok 20-23 %-kal.
A kiirtás elsősorban a fehér fajra irányul, mi is odatartozunk.
Minden olyan írás, tanulmány, előadás, stb. ami a plandémia csalásairól szól , arra jó hogy az emberek figyelme a DS-ről elterelődjön. Már nincs békés megoldás, ami csak akkor működött volna, ha az agyilag elpuhult fehér faj átlagosan 70 %-ban nem vállalta volna be az önkéntes eutanáziát. Ezt Svájcban már 20 euróért megvásárolható, Belgiumban pedig törvénnyel szabályozzák bizonyos állapotoknál a végrehajtását, ami megegyezik a hitleri Németország kísérleti nácizmusával.

M G Miklós

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése