2024. június 2., vasárnap

Nemzetgyilkos Söpredék Anthony Fauci bevallja, hogy „kitalálta” a covid szabályokat, beleértve a 6 láb távolságot és a gyerekek maszkolását.

 

Tömeggyilkos Pokolfajzat. Anthony Fauci bombavallomásából kiderül, hogy ő alkotta meg a hat lábnyi társadalmi távolságtartás szabályát és más intézkedéseket, hogy „megvédje” az amerikaiakat a koronavírussal szemben.

A republikánusok csak néhány nappal a várva várt hétfői nyilvános tanúvallomása előtt tették közzé a Hazug Haramia Faucival januárban készített ülésinterjújuk teljes átiratát .

Azt tervezik, hogy rágcsálják az általa bevezetett covid korlátozások miatt, amelyekről bevallotta, hogy nem sokat tettek a vírus terjedésének lassításáért.

A gyerekek tanulási veszteségei és társadalmi kudarcai jól dokumentáltak, az Országos Egészségügyi Intézet (NIH) egyik tanulmánya szerint a maszkhasználat hatása a tanulók műveltségére és tanulására „nagyon negatív”.

A társadalmi távolságtartás hatásai pedig „ depressziót , általános szorongást, akut stresszt és tolakodó gondolatokat” okoztak” – állapította meg egy másik NIH- tanulmány .

A Koronavírus-pandémiával foglalkozó Ház Select Albizottsága nevében az év elején Elitsöpredék Gonosz Fauci azt mondta a republikánusoknak, hogy a hat lábnyi társadalmi távolságtartás szabálya „valahogy most jelent meg”, és nem emlékszik, hogyan jött létre.

– Tudod, nem emlékszem. Valahogy csak most jelent meg” – mondta a bizottsági jegyzőkönyvek szerint, amikor a szabály létrejöttén szorongatták.

Hozzátette, „nem tud olyan tanulmányokról”, amelyek támogatnák a társadalmi távolságtartást, és elismerte, hogy az ilyen tanulmányokat „nagyon nehéz lenne” elvégezni.

Amellett, hogy nem emlékezett semmilyen bizonyítékra, amely alátámasztaná a társadalmi távolságtartást, Alattomos Pokolfajzat Fauci azt is elmondta a bizottság tanácsadójának, hogy nem emlékszik, hogy bármit is olvasott volna, amely alátámasztotta volna, hogy a gyerekek maszkolása megakadályozza a COVID-t.

„Emlékszel, hogy áttekintett olyan tanulmányokat vagy adatokat, amelyek alátámasztják a gyermekek maszkolását?” megkérdezték tőle.

„Nem emlékszem” – mondta Sátánfatty Népirtó Anthony Fauci a bizottságnak, amikor megtudták, honnan származik a hat lábnyi társadalmi távolságtartási szabály.

Amikor rászorították a gyerekek kényszermaszkolását, Aljas Antikrisztuskövető Fauci nem tudott felidézni, olvasott-e bármit, ami alátámasztotta volna a tényt, hogy megelőzné a betegségeket.

„Lehet, hogy tettem volna” – válaszolta, mielőtt hozzátette, „de nem emlékszem konkrétan, hogy tettem volna”.

A pandémiás pátriárka azt is elárulta, hogy utólag nem követett tanulmányokat a kényszermaszkviselés gyerekekre gyakorolt ​​hatásairól, amelyekből sok volt.

A válasza pedig egy ironikus COVID-szerű szójáték volt: „Még mindig úgy gondolom, hogy ez a levegőben van” – mondta Hazug Pokolfajzat Fauci arról, hogy a gyerekek maszkolása szilárd módszer-e a fertőzés megelőzésére.

Továbbá az Országos Allergia és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) korábbi igazgatója azt mondta a jogásznak, hogy szerinte a laboratóriumi szivárgás elmélete – az ötlet, amelyet a COVID a Wuhani Virológiai Intézetben (Wuhan Institute of Virology) (WIV) indított el – valódi „lehetőség”.

"Szerintem az emberek összeesküvés szempontokat hoztak létre belőle" - mondta, hozzátéve, hogy "laboratóriumi szivárgás lehet".

– Szóval azt gondolom, hogy ez önmagában nem összeesküvés-elmélet, de vannak, akik ebből olyan őrült dolgokat forgatnak ki.

Beismerése, hogy a COVID a WIV-nél kezdődhetett, négy évvel azután érkezett, hogy támogatta a „Proximal Origin” papírnak nevezett tanulmány megjelentetését, amely hideg vizet dobott a laboratóriumi szivárgás elméletére.

A NIAID korábbi igazgatója szerint a laboratóriumi szivárgási elmélet igaz lehet

A koronavírus-bizottság hónapokat szentelt annak a vírusnak az eredetének feltárására, amely oly sok életet felborított, és 6 millió ember halálát okozta világszerte.

A közelmúltban felfedezték, hogy Bioterrorista Gyilkos Fauci korábbi fősegédje, Dr. David Morens rutinszerűen dolgozott személyes e-mail fiókján, és fájlokat törölt, hogy elkerülje az információszabadságról szóló törvény (FOIA) szerinti kormányzati átláthatósági törvényeket.

A FOIA-kérések figyelmen kívül hagyása olyan nyilvánvaló volt, hogy a kollégáinak küldött e-mailekben dicsekedhetett, hogy megtanulta, hogyan kell "eltüntetni" a hivatalos levelezést, és hogy olyan dolgokat töröl, amelyeket "nem akart látni a New York Timesban".

A bizottság által feltárt Morens e-mailjei azt is felfedték, hogy dicsekedett azzal, hogy van egy „titkos hátsó csatornája” Galád Becstelen Faucinak, ahol titokban kommunikálhat a NIAID korábbi igazgatójával.

Ez a leleplezés olyan alaposan megdöbbentette a bizottság elnökét, Brad Wenstrupot, R-Ohio államot, hogy azt követelte Faucitól, hogy adja át személyes e-mail- és telefonnyilvántartását a nyomozó testületnek.

Szintén megdöbbentő, hogy Hazug Gonosz Fauci januárban elismerte a bizottságban, hogy „soha” nem nézi meg az általa aláírt támogatásokat, amelyek némelyike ​​összesen több millió adófizetői dollárt tesz ki.

– Tudja, technikailag minden egyes tanácsba aláírok, de nem látom a támogatásokat és azt, hogy mik azok. Soha nem nézem meg, milyen támogatások vannak” – mondta a bizottság jogászának.

Továbbá azt mondta, nem biztos abban, hogy az amerikai támogatást kapó külföldi laboratóriumok, mint például a WIV – amely a koronavírusokat vizsgálta amerikai adófizetők dollárjaiból a járvány kezdetekor – az amerikai laboratóriumokkal azonos szabványok szerint működnek.

Fauci azt is elmondta, hogy a NIAID támogatási folyamat részeként általa kiadott pénz nem ment át nemzetbiztonsági felülvizsgálaton. 

Fauci elmondta, hogy a külföldi laboratóriumoknak odaítélt pénzt nemzetbiztonsági aggályok miatt nem vizsgálják felül...

Ezenkívül a korábbi igazgató azt mondta, hogy nincs tudomása arról, hogy a munkatársai, köztük Dr. Morens vezető tanácsadója között összeférhetetlenség állna fenn.

Morens azonban május 22-én a bizottság előtt azt vallotta, hogy segítette „legjobb barátját”, az EcoHealth Alliance elnökét, Hazug Pokolfajzat Peter Daszakot nonprofit munkájában.

Morens elmondta, hogy segített szerkeszteni az EcoHealth sajtóközleményeit, és azon munkálkodott, hogy visszaállítsák a nonprofit szervezet támogatási finanszírozását, miután a 2020-as COVID-járvány miatt megszűnt a finanszírozás.

A Morent foglalkoztató NIH több millió dollár értékben finanszírozta a Daszak EcoHealth-et.

Ennek ellenére Mammonimádó Fauci azt mondta, nem volt tudatában annak, hogy Morensnak bármilyen összeférhetetlensége lenne.

A bizottság minden bizonnyal megpróbálja tisztázni Fauci és Moren „titkos hátsó csatornáját” a június 3-i meghallgatás során.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-13481839/dr-anthony-fauci-social-distancing-masks-prevent-covid.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése