2024. június 22., szombat

Dr. Bianca Witzschel végre szabad!

 

A 66 éves doktornő 16 hónapot töltött előzetes vizsgálati fogságban, mert a maszkhordás és a kovid-géninjekció alól mentesítő igazolásokat állított ki.

A drezdai bíróság, a 27. tárgyalási napon 2 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte, de a hosszú előzetes letartóztatási idő miatt a fennmaradó részt felfüggesztették.

16 hónap után végre szabadon engedték dr. Bianca Witzschelt, jó pár ember összegyűlt a bíróság előtt. Természetesen odarendeltek egy csomó fiatal rendszerszolga rendőrt, akik szokásukhoz híven megmutatták, hogy ki hordja az egyenruhát és korlátozták az összegyűltek mozgási szabadságát.


Egy számomra ismeretlen férfi aztán egyszercsak elkezdett beszélni a rendőrökhöz:

“2 éven keresztül terrorizálták az embereket a maszkkal. Több mint 200 rendőrrel volt dolgom és mindegyiknek elmondtam, hogy olvassátok már el a terméktájékoztatót vagy ami a csomagoláson áll! Abban ugyanis benne áll, hogy nem véd a vírusoktól. Ez egy pofonegyszerű mondat.

A két év alatt egyetlenegy rendőrt sikerült meggyőznöm, hogy odamenjen a rendőrautóhoz és elolvassa. Aztán visszajött azzal, hogy így van, ez áll rajta. Ez egy 0,5 százalékos eredmény (mármint a 200 rendőrből ez az 1 darab)

Felfogjátok, hogy ez milyen szellemi szintet jelent!? Az, hogy felvettétek ezt az ostoba, haszontalan maszkot, ami ráadásul veszélyes is volt rátok nézve!? Soha nem vettétek a fáradságot ebben a két évben, hogy elolvassátok a terméktájékoztatót. Ez vak engedelmesség. Nemcsak nekünk ártotok, de magatoknak is.

Otto Heinrich Warburg, aki mellesleg német volt, 1931-ben Nobel-díjat kapott azért a felfedezéséért, hogy ha az ember egy egészséges sejttől megvonja az oxigént, akkor a sejt rákos sejtté fajul. 1931-ben Nobel-díjat kapott ezért.

És ti mit tesztek? Folytatjátok. Miért nem vagytok hajlandóak gondolkodni? Miért vonakodtok attól, hogy elolvassátok a Pfizer-szerződéseket? Miért vonakodtok attól, hogy elolvassátok az RKI-aktákat?”

Ezután egy másik férfi (Őt Björn Banane néven ismerik a kritikusok) átvette a szót:

“Azért, mert ők is együttműködtek és mert bűnösként soha senki nem akar konfrontálódni a jogtalansággal, azzal a bűncselekménnyel, amit az ember saját maga követett el. Ezért nincsen újraértékelés sem, mert az üzletekben minden átkozott pénztáros úgy érezte, hogy felhatalmazása van, ha valaki nem hordott maszkot. Valaki, aki elég intelligens volt ahhoz, hogy tudja, hogy ez nem képes feltartóztatni a vírusokat. És aztán jöttek, hogy: Maszkot fel! maszkot fel! És ez hatalmat adott nekik.

Ilyesmi volt már a történelmünk során. Ti pontosan tudjátok mire gondolok. És pontosan ezek a társtettesek, a rendőröktől a polgármesterig, a pénztárostól a kancellárig vagy az RKI alkalmazottakig, ezek az emberek természetesen nem érdekeltek az újraértékelésben, mivel anyagi kapzsiságból és a hatalom miatt hagyta magát a teljes társadalom felhasználni arra, hogy bizonyíték nélküli intézkedéseket hajtsanak végre, embereket kínozzanak és az emberektől elvegyék az emberi jogokat. És ez az oka annak, ami miatt most megint itt állunk.”


Biró Éva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése