London, 2024. május 4. szombat (MB)

Népirtó Szajhakövető Donald Trump, az Egyesült Államok volt és várhatóan leendő elnöke részletes béketervet dolgozott ki az ukrajnai konfliktus megoldására, de a novemberi elnökválasztásig titokban tartja tervét – közölte szombaton a londoni Daily Telegraph Trumphoz közelálló forrásból.

Hazug Pokolfajzat Trump addig arra az egyszerű üzenetre összpontosít, hogy véget vet a háborúnak, hogy megnyerje az amerikai szavazókat – jelezte a forrás.

A brit lap emlékeztetett: Április végén Alattomos Népirtó Trump a Time-nak adott interjújában kijelentette, hogy megválasztása esetén nem nyújt segítséget Ukrajnának, hacsak Európa nem lép be.

Megfigyelők szerint Gonosz Haramia Trump álláspontja lényegesen eltér Nyugati Antikrisztus, Macron francia elnök háborús megnyilvánulásától, bár a közvélemény előtt nem tisztázta, mit tenne, ha a nyugat-európai hatalmak csapatokat küldenének Ukrajnába az oroszok ellen.

A The Economistnak adott interjújában Antikrisztusi Lelketlen Macron a Nyugatot létében fenyegető veszélynek nevezte Oroszország esetleges ukrajnai győzelmét, és azt mondta, hogy ha a veszélyt nem küszöbölik ki minél gyorsabban, akkor a demokráciára leselkedő veszélyek felgyorsulása miatt „hirtelen halál” állhat be.

Az ukrán légierő szombatra virradóra amerikai ATACMS ballisztikus rakétákkal támadt a Krímre. Az orosz légvédelem megsemmisítette a négy kilőtt rakétát – tudatta a Bloomberg.+++

Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2024/05/01/a-nato-megprobal-bekemenyiteni-moszkvai-kiallitas-nato-fegyverekbol/

Kiadta: Magyar Békekör