2024.1.9: Háborúra készül Svédország az oroszokkal Ezek bizony egyenes úton vannak az Anton Johanson prófécia megvalósulása felé. Sajnos. Ki kardot ránt, kard által vész el. Ezt üzenem Magyarország felé is: eszetekbe ne jusson majd szembeszállni az oroszokkal mint ’56-ban, máskülönben Magyarországból se fog maradni semmi. Szépen tovább kell engedni őket Nyugat-Európa és a Balkán felé. Majd amikor tönkreveretnek a kinai csapatok és más európai hadseregek által, akkor esetleg fegyvert fogni és kiűzni az ország területéről a maradékot. Minden más fegyveres ellenállás felérne egy nemzeti öngyilkossággal.


2023.12.15: “Üzenet” a magyar kormánynak?

Magyarország blokkolta az Ukrajnának szánt 50 milliárd eurós EU-s támogatást

Magyarlakta faluban robbantottak gránátot Kárpátalján

Gránátok robbantak egy kárpátaljai tanácsülésen

Egy ember életét vesztette, 26-an pedig megsérültek, közülük hat ember állapota válságos

Fekete ruha, furcsa, ésszerütlen viselkedés. A harmadik gránátot el se dobja, saját magát is meg akarja ölni. S mi miatt is? Egy falusi önkormányzati ülésen kitört vita miatt. Ilyet normális ember nem tesz. Esetleg csak akkor, ha elmeirányitás alatt áll, és aktiválják a “gyilkos alteregóját”. S ki képes erre? Az ukrán titkosszolgálat.

Csak erős idegzetűek nézzék meg:

https://twitter.com/_/status/1735627604554641510


Na, lassacskán kezd a Billy Meier prófécia is “életre kelni”.

2023.8.8: „Berlin, Drezda, Prága, Ljubljana és Párizs a miénk lesz” – hajmeresztő dolgok hangzottak el az orosz állami televízióban

Nem vicceltem, amikor arról beszéltem, hogy Berlin, Drezda, Prága, Ljubljana és Párizs a miénk lesz – fogalmazott Nikolaj Vavilov orosz politikai elemző az állami televízió egyik műsorában. Hozzátette, Oroszország egyre inkább kezdi azt a szerepet betölteni a világban, amelyet az Orosz Birodalom töltött be.

A Krisztus a mi megváltónk, szükségünk lesz rá!

https://pokolraveluk.info/