2023. december 10., vasárnap

Nagy tüntetés Karlsruhéban: Emberi jogokat MINDENKINEK a kollektív jogfosztás helyett! ... Egy állam nem ölhet meg ártatlan embereket.

Az 592 bűnvádi feljelentés benyújtásának olyan nagy a hatása, hogy képes leszámolni az állam igazságtalan túlkapásaival. A nép visszaveszi a demokráciát.

Nagy tüntetés Karlsruhéban: Emberi jogokat MINDENKINEK a kollektív jogfosztás helyett!

Csak egy mondat fontos számomra, és az itt van az elején. És azt akarom, hogy ezt a mondatot ismételgessétek mindazoknak, akiknek még mindig kétségeik vannak. Egy állam nem ölhet meg ártatlan embereket. A legtöbb ember azt hiszi, hogy egy ilyen mondat csak háborúban vagy háborús vészhelyzetban érvényes, de ez nem igaz. Ez a mondat akkor is érvényes, amikor az állam arra kötelezi az embereket, hogy olyan anyagot vigyenek be a szervezetükbe, amelyről még a hivatalos intézetek, például a Paul Ehrlich Intézet és a Robert Koch Intézet is azt állítják, hogy végső soron halálos mellékhatásokkal járhat. Egy állam nem ölhet embereket, ártatlan embereket. Ez a mi üzenetünk, és ezt adjuk tovább. Köszönjük szépen.
Ma, 2023. december 10-én, vasárnap, az Emberi Jogok 75. napján egy példátlan és egészen különleges történelmi eseményre kerül sor itt, Karlsruhéban. Egy nagyszabású, gyűlésekkel és felvonulással egybekötött demonstráció során 599 büntetőfeljelentést tesznek a karlsruhei Szövetségi Ügyészségen. Ez azok ellen a felelősök ellen irányul, akik kampányoltak a kötelező védőoltás törvényes bevezetéséért az egészségügyi szakmákban és a német fegyveres erők tagjai számára. Ugyanis az oltáskárosulások és a vakcina okozta halálesetek elfogadása sérti az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát és a Nemzetközi Büntető Törvénykönyv 7. szakaszát. A szervező szerint nem lesz megbékélés mindaddig, amíg a törvénytelen koronavírus elleni intézkedések elkövetői büntetlenül maradnak. A gyűlésekre magas rangú, hozzáértő szónokokat jelentettek be, akik felszólalásaikban hangsúlyozni fogják a bűncselekmények mértékét és a cselekvés feltétlen szükségességét.
Tobias Pörsel - német ügyvéd. Ügyvédként azt szeretném mondani, kedves Àllamügyészség, hogy ez legalább a kezdeti gyanúhoz elegendő. És szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjak azoknak az orvosoknak, akiknek akkor és most is volt bátorságuk kimondani, hogy Lauterbach úr hazudik. És Lauterbach úr nem csak hazudott, hanem tudatosan hazudott. Voltak és vannak mellékhatások. Vannak vakcinakárosodások, és ezt már senki sem fogja tudni komolyan tagadni. Akik pedig igen, azok kibújnak a felelősség alól. És egy működő jogállamban ezt valóban tisztázni és cselekedni kellene. És van itt valaki, akit valószínűleg kevesen ismernek, aki idönként buszokon járja be a környéket. Aki mindezt indikálta: a legjobb, ha saját maga bemutatkozik. Néha kicsit félénk. Szeretném megkérni Ralf Ludwigot, hogy csatlakozzon hozzám egy pillanatra.
Igen, helló, köszönöm mindenkinek, hogy itt van, hogy támogatja ezt az ügyet. Stuttgartban 2021 tavaszán azt mondtam, hogy fel fogjuk állítani ezt a központot, és hogy dolgozni fogunk rajta, és hogy nem állunk le addig, amíg a koronavírus elleni intézkedésekért felelősöket felelősségre nem vonjuk. És ezt ma elkezdjük a büntetőjogi vádakkal. Sok nagyszerű kolléga van ma a színpadon, sok ügyvéd, akik évek óta képviselik az önök érdekeit, akik évek óta járnak bíróságról bíróságra, és próbálják megmenteni és biztosítani a jogállamiságot.Szeretnék köszönetet mondani ezeknek a kollégáknak, akik ma itt vannak a színpadon.
Sokan közülük itt vannak a színpad előtt is, és valóban hihetetlenül jó munkát végeztek.Tehát sok-sok nagyszerű emberünk van, és mindig úgy gondolom, hogy egy olyan államban, ahol az ügyvédek nagy számban kiállnak és azt mondják, hogy ami itt most történik, az nem helyes; akkor ott valami nem lehet rendben. Én magam ma egy kicsit vissza szeretnék fogni magam, mert úgy gondolom, hogy ma azoknak a kollégáknak kellene a középpontba kerülniük, akik évek óta küzdenek az Önök és a mi jogainkért, nemcsak Németországban, hanem Ausztriában és Svájcban is. És számomra csak egy mondat fontos, és ez itt van az elején. És szeretném, ha ezt a mondatot folyamatosan ismételgetnétek mindazoknak, akiknek még mindig kétségeik vannak. Egy állam nem ölhet meg ártatlan embereket.
A legtöbb ember azt hiszi, hogy ez a mondat csak háborúban vagy háborús vészhelyzetekben érvényes, de ez nem igaz. Ez a mondat akkor is érvényes, amikor az állam arra kötelezi az embereket, hogy olyan anyagot vigyenek be a szervezetükbe, amelyről még a hivatalos intézetek, például a Paul Ehrlich Intézet és a Robert Koch Intézet is azt állítják, hogy végső soron halálos mellékhatásokkal járhat. Egy állam nem ölhet embereket, ártatlan embereket. Ez a mi üzenetünk, és adjuk ezt tovább. Köszönjük szépen.
Nem a koronavírus miatt volt válság, a válság a koronavírus elleni intézkedések eredménye volt.Az igazi válságot nem a vírus, hanem a politika váltotta ki. Ez a jogi szükségállapot ideje volt, bár az Alaptörvény nem ismeri a természeti katasztrófák vagy járványok miatti polgári szükségállapotot. Míg a törvényhozás és a végrehajtó hatalom egymást felülmúlva avatkozott bele az alapvető jogokba, a bíróságok szinte következetesen kudarcot vallottak a szabadság és az alapvető jogok őreként betöltött szerepükben. Az igazságszolgáltatás ezért előbb-utóbb kritikátlanul jóváhagyta szinte az összes jogi kényszerítést, még akkor is, ha Németországban egyáltalán nem volt többlethalandóság. Legalábbis addig nem, amíg el nem kezdődött az oltási kampány egy olyan vakcinával, amely nem vakcina, hanem egy kísérleti génterápia volt.
A kedvenc mondatom ebböl az idöszakból a német Bundestag plénumján hangzott el: “A Sétálók” a jogállamiságot védik, és a kriminalizálásuk helytelen.” 2020 márciusa óta minden, ami korábban egy demokratikus jogállamot és az orvostudomány jelenlegi állását jellemezte, felborult. Mindenkit, aki ellene szót emelt, megrágalmaztak, megsértettek és üldöztek. Az orvosok elvesztették orvosi engedélyüket, elbocsátották őket az egyetemről, és az orvosi kamarák fegyelmi hatóságai a kormánnyal és a megvásárolt médiával egyetértésben önkényesen üldözték, hogy végül elhallgattassák őket. Aki nem tartotta magát a narratívához, és nem menetelt egyvonalban a fősodorral, az a legjobb esetben is kívülálló volt, végső soron kirekesztették a közéletből, egzisztenciájában fenyegetve és rágalmazva. Az ezzel okozott kár óriási. Minden eseményt és minden igazságtalanságot fel kell dolgozni, és a felelősöket el kell számoltatni és felelősségre kell vonni. A kritikus németországi bírák és ügyészek lényegre töröen fogalmaztak.
A Covid-19 oltás állami elrendelése szándékos gyilkosság. Ez összeegyeztethetetlen alkotmányunk alapvető jogaival és szabadságaival, a népek önrendelkezési jogával. Egy olyan WHO, amelyet a világ egyetlen polgára sem választott meg demokratikusan, hogy főigazgatójának, és így a mögötte álló önjelölt arrogáns elitnek korlátlan hatalmat adjon egy potenciális vagy tényleges globális egészségügyi vészhelyzet, ellenőrzés, felügyelet és szankcionálási jogkörök esetén, a felülvizsgálat lehetősége, elszámoltathatóság és felelősség nélkül. Ezt a globalista projektet, amelyet a Big Pharma, a nagyvállalatok és az autokratikus hatalmi elit irányít, meg kell buktatni, hogy megvédjük az államok szuverenitását és minden egyes polgár szuverenitását és méltóságának sérthetetlenségét.
Azért gyűltünk itt össze az Emberi Jogok terén, mert ma 75 évvel ezelőtt az ENSZ Közgyűlése elfogadta az emberi jogok katalógusát.Ennek tulajdonképpen oknak kellene lennie az ünneplésre, de sajnos rá kell jönnünk, hogy 75 év szép idő egy állam számára, de azt is mondhatnánk, hogy még 100 éves sincs, és ezeket az emberi jogokat máris lábbal tiporják. E katalógus legelején az ENSZ leszögezi, hogy minden embernek születésétől kezdve ugyanazok az elidegeníthetetlen jogok és alapvető szabadságok járnak.Élet, szabadság és személyi biztonság - ezek az értékek a tét. Az egyéni értékekre később térünk rá, de a lényeg az, hogy születésünktől fogva ugyanazokkal az elidegeníthetetlen jogokkal és alapvető szabadságjogokkal rendelkezünk.És miért vannak ugyanazok az elidegeníthetetlen jogok és alapvető szabadságok?
Mert emberi lények vagyunk. Mivel emberi lények vagyunk, emberi jogaink vannak. A továbbiakban kimondja, hogy minden ember egyenlő a törvény előtt, és megkülönböztetés nélkül jogosult a törvény által biztosított egyenlő védelemre.De emlékezzünk arra, amit valaki mondott a tévében: aki nem engedelmeskedik, az kikerül a társadalmi életböl. Ez felháborító. Azért vehetünk részt a társadalmi életben, mert emberek vagyunk. Miért vehetünk részt a társadalmi életben? Pontosan. Azt is kimondja, hogy senkit sem szabad önkényesen letartóztatni és őrizetbe venni. De lassan rájövünk, hogy az igazságszolgáltatási rendszer politikai fegyverré vált. Gondoljunk csak Michael Ballwegre, kilenc hónap börtön, és végül még egy perre sem volt elég indok.
Kedves barátaim, nem szabad az elmúlt három és fél év igazságtalanságát egyszerűen a hallgatás vagy a feledés köntösével leplezni. Ezt szeretnék Ök, ezek a feledékeny Scholz-politikusok, az illegális Miniszterelnökök Konferenciájának uralkodói. Illegális, mert az Alaptörvény nem rendelkezik róla. A kritikus orvosok elleni kriminalizálási hullámnak véget kell vetni. Ezért követelem, hogy szüntessenek meg minden büntető- és pénzbírságolási eljárást, Németországban is.Soha többé nem ismétlődhetnek meg a 2020-2023-as évek Németországban. Soha többé. Védekezzünk a kezdetek és a folytatások ellen.
Ez az, amiért ma Karlsruhéban kiállunk. Sokat tanultunk az elmúlt évek során. Megtanultuk, mit tesz a félelem az emberekkel. Megtanultuk, hogy a félelem hogyan tudja az embereket egymás ellen fordítani és kibékíthetetlenné tenni.Megtanultuk, hogy a félelem politikája hogyan irányul a saját népe ellen. És megtanultuk, hogy a félelem még az igazságszolgáltatást is rabul ejtette. A félelem politikájának áldozatai nemcsak azok voltak, akik kritizálták a kormányt, és akiket emiatt az szidalmazott, akiket a rendőrség bántalmazott, és akiket az igazságszolgáltatás kriminalizált, hanem mindenekelőtt azok az emberek, akik szembesülve a félelemmel feladták az önérvényesítési akaratukat.
Az igazsággal álltunk ki, de nem a mi igazságunkkal mások igazságával szemben, hanem a világ minden tájáról érkező tudósok seregével, egy maroknyi szakértővel szemben, akiknek a véleményét nem volt szabad megkérdőjelezni. Itt gyűltünk össze Karlsruhéban, az úgynevezett jog székhelyén.És a beszédemnek azt a címet adtam, hogy "Ahol a jog jogtalansággá válik, ott az ellenállás kötelesség lesz". Az emberi méltóság sérthetetlen. Ez az etikai és jogi elv időtálló alapelv.
Az emberi méltóság a német alkotmány központi értéke, amely az Alaptörvény 79. cikkének (3) bekezdésében foglalt örökkévalósági záradék alapján örökre sérthetetlen.Az emberi méltóság tiszteletben tartása megtiltja az államnak, hogy az embereket az állami cselekvés puszta tárgyává tegye. De mikor kezeli az állam az embert puszta tárgyként? Amikor megtagadja tőle az önálló gondolkozást, az önrendelkezést és a szabad döntéseket. Ha az állam visszaél polgárai bizalmával, és félrevezető vagy akár szándékosan hamis feltételezésekkel indokolja intézkedéseit, akkor a jog igazságtalansággá válik. A WHO gátlástalan világjárvány-állitásai alapján, a nemzetközi jog nemcsak nemzetközi igazságtalansággá, hanem - nagy aggodalmamra - még nemzetközi világjárványterrorrá is alakulhat.
Tisztázást szeretnénk. Azt akarjuk, hogy az elmúlt három év igazságtalansága ne merüljön feledésbe, és mindenekelőtt azt, hogy a felelősöket valóban felelősségre vonják. Köszönöm mindenkinek, hogy ma itt van, és most az üzenet elküldésére kattintok. Kedves bajtársak, kedves barátok, csodálatos, hogy itt állhatok és láthatlak benneteket.
Ti vagytok, akik segítettetek megakadályozni az általánosan kötelező védőoltást, még akkor is, ha annak idején nem tudtuk megakadályozni az egyes intézmények kötelező védőoltását. Köszönöm, hogy az utcán voltatok, és köszönöm, hogy ma is itt vagytok. Mi most ezekkel a büntetőjogi vádakkal hatásos lépést tettünk. Most jön a fordulat. Elszámoltatjuk azokat, akik ezt tették, és azt hiszem, Hubert Aiwanger mondta, hogy visszavesszük a demokráciánkat. Köszönöm szépen, hogy itt voltatok.
Az alábbiakban részleteket közlünk a tüntetés után tartott sajtótájékoztatóról. Az államoknak kötelességük együttműködni, és mindenekelőtt megvan a WHO, valamint a főtitkár immunitása, aki úgyszólván az egyedüli uralkodó lesz. Nincsenek eszközeink az ellenőrzésre, nincs lehetöségünk a jogi felülvizsgálásra, és végső soron büntetőjogi immunitást élveznek. Mindez nagyon aggasztó mindannyiunk számára. Állandó válsághelyzetben leszünk. Ez egy világjárványhelyzet lesz, a világjárványhelyzet a német Bundestagból származik, és egy még képlékenyebb megfogalmazása a világjárványnak, mint maga a világjárvány az IHR-ben vagy a szerződésben, ahol szintén csak homályos jogi kifejezéseket használnak. Egy ilyen rendszer természetesen összeegyeztethetetlen az emberi jogokkal, sérti az Emberi Jogok Európai Egyezményét, az ENSZ-szerződést, az ENSZ Szociális Egyezségokmányát, az EU-Szerződését, az emberi jogokat általában, és mindenekelőtt az emberi méltóságot. Ezért kollégámhoz, Beate Bahner asszonyhoz hasonlóan én is azon a véleményen vagyok, hogy egy ilyen szabályrendszer soha nem válhat normalitássá, mert aláássa az emberi méltóságot. könnyű azt mondani, egy mondatban, hogy az emberi méltóság sérthetetlen. De nem véletlenül van ez a mondat az Alaptörvény elején, amire mindenki olyan büszke.Németországban mindig azt mondják, hogy valaki “elhagyja az Alaptörvény talaját”... és így tovább, hogy megbüntethessék. De ha egy kormány azt mondja, hogy igen, most feláldozunk 10-et azért, hogy megmentsünk 1000-et,akkor az a kormány az, amelyik elhagyta az Alaptörvény talaját. És nekünk rajta kell öket tartani. És nem szabad különbséget tennünk értékes és értéktelen élet között. Ez a büntetőfeljelentések lényege.Ezt mondta kollégám, Claudio Zanetti. Az állam nem ölhet embereket. Nem ítélkezhet az élet felett. Ez a vörös vonal. Az államnak nincs joga eldönteni, hogy vannak értékes és értéktelen életek. Az állam nem mondhatja, hogy elfogadjuk a 0,02 százalékot. Mi nem fogadjuk el.

Szerző: hm.

Források/Linkek: GROSSDEMO KARLSRUHE, Sonntag, 10.12.2023 ab 11Uhr, Platz der Menschenrechte www.zaavv.com/de-de/ka1012

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése