Probléma-Reakció-Megoldás 1.
Hogy vakcináztassanak, létrehozták a laborvírust, majd a pánikot felhasználva sürgősségi engedélyeztetéssel bevezették a vakcináztatást.

Probléma-Reakció-Megoldás 2.
Ugyanazok, akik megöltek 20 millió embert, és megbetegítettek ugyanennyit, már 2020 előtt (!!!)létrehozták, és engedélyezték a vakcinák okozta szövődmények gyógyszerét és terápoiás kezelését.
Nem csak, hogy büntetlenül megússzák, hanem lehetőséget kapnak arra, hogy akik még életben maradtak, még azokat is megöljék.
A cinizmusnak nincsenek határai…

Csatolom a cikket:
A Pfizer befejezte az Arena Pharmaceuticals 6,7 milliárd dolláros felvásárlását, így véglegesített egy olyan üzletet, amely számos szív- és érrendszeri tulajdonságot érint. A tranzakciót először 2021 decemberében (!!!) jelentették be.

Már azt is tudták, hogy 2025-re óriási problémák lesznek, elsősorban a szív és érrendszeri problémáknál:
„Az Egyesült Államokban 2025-ig körülbelül 10 millió DHF-beteg kórházi látogatása és kevés életképes kezelési lehetőség miatt úgy gondoljuk, hogy az APD418 jelentős hatással lehet ezekre a betegekre” – Chris Cabell, MD, az Arena alelnöke és főorvosa. tiszt, nyilatkozta 2020 januárjában (!!!), miután a gyógyszer megkapta az FDA gyorsított eljárási minősítését.
https://cardiovascularbusiness.com/topics/healthcare-management/healthcare-economics/pfizer-finalizes-67-billion-acquisition-arena

https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-mccullough-napi-ket-szivizomgyulladasos-esetet-latok-a-klinikan/