Christine Anderson üzenete a WHO-nak és a gyógyszermaffiának:

“Ma itt vagyunk, hogy elmondjuk önöknek… WHO és globális embergyűlölők, itt vagyunk, hogy elmondjuk önöknek, hogy önök döntöttek emellett a harc mellett, önök akarták ezt a harcot. Nos, tudják mit? Megkapták! Harcoljunk!

Mert ezek a bátor polgárok, a kollégáim és én, nem fogunk belefáradni abba, hogy önök ellen harcoljunk az út minden lépésénél. Ezzel a 7 bátor polgárral és milliókkal, sok-sok millió más emberrel az egész világon kell ezentúl számolniuk. Mert több millióan vagyunk az egész világon. És önök egy jelentéktelen kisebbség. Önöknek nincs joguk előírni az embereknek, hogy mit akarnak és mit nem akarnak.

Nos, fogják fel amit mondok, amit ez a 7 polgár mond, akik itt ma összegyűltek és amit milliók, sok-sok millió ember mond a világon! Meg fogjuk buktatni önöket! És nem fogunk belefáradni, amíg ez nem sikerül.”

A 7 bátor polgár, akikről Christine Anderson beszélt, létrehozott egy Európai Polgári Kezdeményezést „Trust & Freedom” néven a WHO-szerződés ellen és az ellen, hogy a kormányzati hatáskörök nem megválasztott, nem kormányzati és nem transzparens szervezetekre legyenek átruházva.

A 7 alapító tag:

Justyna Walker (Lengyelország)
Mattias Desmet (Belium)
Maria Hubmer-Mogg (Ausztria)
Alexander Christ (Németország)
Ladislav Vrabel (Csehország)
Isabel Eliseu Arroseiro de Mesquita (Portugália)
Georgi Todorov (Bulgária)

https://t.me/christineanderson/863