2023. július 12., szerda

Az élelmiszerek felfegyverzése nagy sebességbe kapcsol

 

Még az 1970-es években a messzire látó zseni, Henry Kissinger az élelmiszert (az energia mellett) olyan fő mechanizmusként azonosította, amelyet az engedetlenkedő emberiség leigázására lehet felhasználni…

Azóta Henry barátai és mentorai a rájuk jellemző kitartással keményen dolgoznak azon, hogy ez megvalósuljon. Egy mesterséges globális élelmiszerválság van készülőben. Több százmillió, de inkább milliárdnyi tudatlan földlakót fognak arra kényszeríteni, hogy megfeleljen a világ nagy részét irányító gonosz pszichopaták (jelen esetben a „zöldek”) terveinek. Ami nem a természet kérlelhetetlen erőinek működése miatt történik (ahogyan azt a hamis környezetvédelmi narratívák állítják), hanem emberi terv alapján.

Ez nyilvánvalóan kiderül az Európai Bizottság által néhány napja javasolt ominózus páneurópai jogszabályból. A részleteiről a brüsszeli székhelyű Arche Noah számolt be, amely a változatosság kedvéért valódi civil szervezet, nem pedig egy Soros által finanszírozott csalás. Erőteljesen támogatja a közérdeket a leghitelesebb és ebben az esetben egyértelműen egzisztenciális értelemben. A szunnyadó világnak figyelnie kellene, de sajnos nem teszi. A Tízszarvú Fenevad által javasolt jogszabálycsomag halálos fullánkját megtévesztő módon a „természeti erőforrások fenntartható használatáért” való aggódásként címkézik. Ez a kétszínű kifejezés azonban nem több egy kódszónál. A baljós új „EU vetőmag-szabályozás” az „Új géntechnológia” deregulációjára irányuló jogalkotási kezdeményezést jelenti.

„Megdöbbentett bennünket ez a vetőmagunk és terményeink sokfélesége elleni támadás Európában” – nyilatkozta panaszosan az Arche Noah politikai tisztviselője, Magdalena Prieler. „Ezekkel a javaslatokkal azt kockáztatjuk, hogy a globális vállalatok teljes ellenőrzést szereznek élelmiszereink felett. A mezőgazdasági minisztereknek és az Európai Parlamentnek cselekednie kell a gazdák, a fogyasztók és a biológiai sokféleség védelme érdekében.”

Az biztos, hogy cselekszenek, de homlokegyenest ellenkező irányba. Alig van esély arra, hogy a javasolt vetőmag-szabályozást ne fogadja el a megvásárolt és fizetett Európai Parlament, mert mögötte gazdaságilag erős és ideológiailag összetartó érdekek húzódnak. Az egyik fő szándék az, hogy a természetes vetőmagok egy nagyon szűk magánszférán túli bármilyen átadását „forgalmazássá” minősítse át. Az átminősítés nem pusztán retorikai jellegű. Automatikusan megnyitja az ajtót a korlátlan bürokratikus szabályozás előtt, amelyről a Tízszarvú Fenevad hírhedt, a szupermarketekben árusítható uborkák megengedett görbülete csak az egyik legkirívóbb példa. Ám míg az uborka alakja nevetséges téma, amellyel csak a nagyon beteges kontrollmániások foglalkoznak, addig a végtelenül szaporítható természetes vetőmagok szabályozása és azok egyszer használatos GMO-fajtákkal való kötelező helyettesítése halálosan komoly dolog. Végső soron az élelmiszertermelők teljes és visszafordíthatatlan függőségbe kerülnének attól a féltucatnyi transznacionális vállalattól, amelyek globális szinten irányítják ezt az üzletágat. Vezetőik, ne feledjük, a WEF-en és más hasonló összejöveteleken, intézményekben keverednek a globalista hatalmasságokkal. Ott, a nyilvánosság ellenőrzése és elszámoltathatóság nélkül, sokféle tervet készítenek, beleértve azt is, hogy világszerte emberek milliói ehetnek-e, mennyit és mit.

Bármennyire is undorító a húsnak hulladék „élelmiszerekkel” való egyre kényszerítőbb helyettesítése, a napirend lényege a teljes ellenőrzés megszerzése és a növények genetikai átalakítása, amelyek mind az emberi, mind az állati fogyasztáshoz nélkülözhetetlenek.

Ennek megfelelően az Európai Bizottság törvénytervezete szerint két párhuzamos folyamatot kell elindítani. Egyrészt, ahogyan arra már korábban rámutattunk, a gazdák csak kis mennyiségben és szigorúan szabályozott feltételek mellett cserélhetik majd el saját vetőmagjaikat. A természetes vetőmagok eladása ezentúl nem lesz lehetséges. Az állami génbankok, magángyűjtemények és vetőmagkezdeményezések többé nem adhatják át vetőmagjaikat a gazdáknak. Ezzel egyidejűleg azonban a génmanipulált növényfajták támogatására és teljes deregulációjára kerül sor, kiszolgáltatva a gazdákat az olyan hatalmas agrokémiai vállalatoknak, mint a Bayer, a BASF, a Corteva és a Syngenta, amelyek már most is a globális vetőmagpiac több mint felét ellenőrzik. Az Arche Noah szóvivője, Magdalena Prieler szerint: „Az új géntechnológia mindenekelőtt a vállalatok eszköze arra, hogy kiszorítsák versenytársaikat a piacról, és tovább terjesszék ellenőrzésüket az élelmiszerrendszerünk felett”.

https://strategic-culture.org/news/2023/07/12/weaponisation-of-food-goes-into-high-gear/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése