2023. május 21., vasárnap

A WHO világszintű összeesküvését törvénybe iktatják, ha nem akadályozzuk meg az új világjárványügyi egyezmény létrejöttét! (Ivo Sasek)

Szeretnénk, hogy a WHO határozza meg, hogy utazhatunk-e vagy sem? Vagy megszabja, hogy milyen gyógyszereket használhatunk, és melyeket tiltanak be – ha éppen „vészhelyzetet” hirdetnek ki? Ezen a héten, 2023. május 21. és 28. között zárt ajtók mögött ezzel kapcsoldatos törvényeket alkotnak. A WHO ugyanis az eddigi nem kötelező érvényű ajánlásait épp most változtatja át kötelező érvényű nemzetközi egészségügyi törvényekké (International Health Regulations = IHR). A Kla.TV alapítója, Ivo Sasek elmagyarázza, hogy mit jelent mindez, és hogyan védekezhetünk a WHO világméretű összeesküvése ellen.

2023. május 21. és 28. között ugyanazok a bűnözők tárgyalnak egészségügyi törvényekről, akik nem sokkal ezelőtt egész népeknek okoztak kárt kísérleti mRNS vakcináikkal. Mindezt zárt ajtók mögött, parlamenti egyeztetések mellőzésével, a nép megkérdezése, és mindenféle felhatalmazása nélkül teszik. A WHO mindannyiunkat érintő, világszinten fenyegető összeesküvésének a problémájáról beszélünk.

Közelebbről megvizsgálva kiderül, hogy a WHO jelenleg egy új világjárványügyi szerződésen dolgozik: Vizsgáljuk meg, hogy pontosan mit is módosítottak a régi változaton, és milyen megdöbbentő dolgokat tartalmaz az újonnan kidolgozott „pandémia-szerződés”. Idézem ifjabb Robert Kennedy-t és szervezetét. https://apps.who.int/gb/wgihr/pdf_files/wgihr2/A_WGIHR2_7-en.pdf https://childrenshealthdefense.org/community-forum/the-great-freeset/
„A WHO épp most módosítja a 2005-ös Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatát. (International Health Regulations = IHR). Ez egy olyan átfogó jogi keretet alkot, amely meghatározza az országok jogait és kötelezettségeit a közegészségügyi események és vészhelyzetek kezelésére vonatkozóan. Ez az új nemzetközi Egészségügyi Szabályzat azonban alkalmas arra, hogy bizonyos határokat áthágjon.“ Ha elfogadják, akkor a benne szereplő módosítások átalakítják a korábban nem kötelező érvényű nemzetközi egészségügyi szabályokat jogilag kötelező érvényű rendeletekké. Egyszerűbben fogalmazva ez azt jelenti, hogy a jövőben a WHO-nak mind a 194 tagországa - vagyis szinte az egész világ - kénytelen lenne betartani az új rendeleteket.
Raádásul egy olyan helyzetben, amikor a legtöbb ember még soha nem hallott a globális kormányzás ilyen „eszközeiről“. A WHO a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat új kiadását egy alapvetően névtelen „munkacsoport" bizalmas tárgyalásai révén tervezi bevezetni. Ezek aztán a WHO főigazgatójának adnának ellenőrzési jogkört arra, hogy milyen ellenintézkedéseket alkalmazhatnak az egyes országok egy világjárvány esetén. Mit kell felismernünk ebben a folyamatban: A Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat javasolt kiegészítései a következők: - A korábbi „nem kötelező érvényű" egészségügyi ajánlások helyébe „jogilag kötelező erejű" rendeletek lépnek, melyeket minden tagállamnak kötelező követni és végrehajtani (2. oldal, 1.1. cikk) - A digitális oltási igazolványok kötelező bevezetése, amelyekkel a belépés bizonyos helyekre és a szabad utazás a WHO belátása szerint korlátozható. (19-20. oldal, 23. cikk, 24. cikk, 27. cikk) - Az online információk szigorúbb ellenőrzése és a félretájékoztatásnak és dezinformációnak minősülő információk azonnali elnyomása. (25. o., 44. cikk (1) bekezdés h) pont: A félretájékoztatás és dezinformáció elleni küzdelem) - Szélsőséges lezárási intézkedések végrehajtása, beleértve „karanténállomások felállítását gyanúsnak vélt utazók számára, lehetőleg a belépés helyétől távol eső létesítményekben", más néven „karanténtáborokban", amilyenek a COVID-19 világjárvány idejéből ismertek és amelyeket Kínában és máshol is megfigyeltek. (41. o., d) szakasz) - A WHO főigazgatójának felhatalmazása arra, hogy saját belátása szerint vészhelyzetet hirdessen. (9. oldal, 12.1. és 12.2. cikk) - Bizonyos gyógyszerek használatának előírása az egyes országok számára vészhelyzetekben, mások használatának pedig betiltása. (20. o. 35. cikk (2) bekezdés) - Ha nem akadályozzuk meg időben az új Nemzetközi Egészségügyi Szabályozás elfogadását, lehetővé tesszük a WHO számára, hogy a jövőben bármely országban lefoglalhasson egészségügyi termékeket, más országokba továbbítsa azokat, és megkerülje a szellemi tulajdonjogokra vonatkozó törvényeket. (13. oldal, 13A. cikk) - Törlésre kerülne a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat jelenlegi szövegének egy része, amely garantálja „az emberi jogok méltóságának és az emberi szabadságjogoknak a teljes körű tiszteletben tartását“. (3. oldal, cikk 3.1. cikk). - Szándékosan próbálják törölni a „méltóságot, az emberi jogokat és az alapvető szabadságjogokat" a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzatból. Így nem meglepő, hogy minden ilyesmit elrejtenek és titkolnak a nyilvánosság előtt. Források: A törvény eredeti angol nyelvű szövege: https://apps.who.int/gb/wgihr/pdf_files/wgihr2/A_WGIHR2_7-en.pdf https://childrenshealthdefense.org/community-forum/the-great-freeset/ https://www.consilium.europa.eu/de/policies/coronavirus/pandemic-treaty/ https://www.youtube.com/watch?v=OeUpwpeoZjc https://childrenshealthdefense.org/defender/pandemic-treaty-world-health-organization-cola/ -
Csak egy dolgot mondok ezen a ponton: minden ember aki ezen a Földön él, és nem akarja, hogy néhány nap leforgása alatt ilyen új törvények hatálya alá kerüljön, még ma, holnap vagy legkésőbb holnapután keresse fel a lakóhelye szerinti parlamenti képviselőt és rázza fel, hogy mindannyian hangosan kiabáljanak "NEM"-et erre a sátáni tervre!

ettől is.

Források/Linkek: https://apps.who.int/gb/wgihr/pdf_files/wgihr2/A_WGIHR2_7-en.pdf
https://childrenshealthdefense.org/community-forum/the-great-freeset/
https://www.consilium.europa.eu/de/policies/coronavirus/pandemic-treaty/
https://www.youtube.com/watch?v=OeUpwpeoZjc
https://childrenshealthdefense.org/defender/pandemic-treaty-world-health-organization-cola/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése