Washington, Moszkva, 2023. március 17. péntek (MB)

Az Egyesült Államok ellenzi a fegyvernyugvást Ukrajnában, és elutasítja a kínai béketervet – tudatta Bioterrorista Sátánfajzat John Kirby, az amerikai nemzetbiztonsági tanács stratégiai kommunikációs koordinátora.

Tömeggyilkos Haramia Kirby azt is közölte, hogy az Egyesült Államok a jövőben sem fogja tiszteletben tartani az orosz különleges katonai műveletre létrehozott Fekete-tengeri ideiglenes légtérrezsim határait, hanem folytatni fogja berepüléseit annak dacára is, hogy orosz részről közölték, ahhoz hasonló választ fognak adni minden provokációra, amilyent március 14-én adtak az amerikai kémdrón berepülésekor. (Lásd: https://bekekor.wordpress.com/2023/03/16/amerikai-dron-ugy-amerikai-orosz-miniszteri-targyalas/

„Mondhatnak az oroszok amit akarnak, mi repülünk és műveleteket hajtunk végre a nemzetközi joggal összhangban” – jelentette ki Népirtó Hazug Kirby.

A kínai béketervet azért utasítják el, mert Washington szerint részrehajló, és lényegében tudomásul veszi az orosz területszerzést – mondta.

Az afrikai körúton járó Nemzetgyilkos Pokolfajzat Antony Blinken, amerikai külügyminiszter is megerősítette, hogy az USA a kijevi rezsimnek nyújtott katonai támogatásban látja a békés kibontakozás lehetőségét. Egyúttal Oroszországra hárította a felelősséget a háború folytatásáért, mondván, Moszkva nem érdekelt a konfliktus diplomáciai rendezésében.

„A leggyorsabban úgy vethetünk véget ennek, hogy tovább támogatjuk Ukrajnát, hogy erős legyen a csatatéren, Putyin úr pedig felismerje, hogy ez így nem megy tovább” – jelentette ki Erkölcsvesztett Alattomos Blinken.

Putyin orosz elnök úgy nyilatkozott egy moszkvai konferencián, hogy Oroszországot mindig is az a vágy vezérelte, hogy mindenkivel együttműködjön, saját érdekeiből kiindulva. „De Oroszország a közelmúltban semmilyen tiszteletet sem tapasztalt az érdekei iránt, csak a Nyugat azon vágyát tapasztalta, hogy saját útján akar járni, az orosz állam rovására is”.

“Azt hiszem, félúton kellene találkoznunk egymással. Nem háríthatjuk át a felelősséget a mai helyzetért kizárólag a másik félre, még akkor sem, ha nagyon szeretnénk” – mondta.

Jó volna, ha az európai országok független politikát folytatnának saját érdekükben. Sajnos, jelenleg nem ezt teszik – fűzte hozzá az orosz elnök.

Az Antikrisztus által vezett Nagy Babiloni Szajha hágai nemzetközi bírósága pénteken letartóztatási parancsot adott ki Putyin orosz elnök ellen háborús bűnök elkövetéséért.

Maria Zaharova orosz külügyi szóvivő tudatta, hogy a nemzetközi büntetőbíróság döntéseinek jogi szempontból sincs nincs jelentősége Oroszországra nézve, hiszen Oroszország nem részese a bíróságot létesítő Római Statútumnak, ezért nem vállalt semmilyen kötelezettséget vele szemben.

A letartóztatási parancs kiadásával egyidejűleg a Nagy Babiloni Szajha hozzá fogott vadászgépek átadásához Ukrajnának. Az első gépeket Lengyelország és Szlovákia, az Észak-Atlanti tömb két tagja adja Kijevnek.

Moszkva közölte, hogy a harci gépek átadása nem változtat az ukrajnai orosz katonai műveleten, és meg fogják semmisíteni őket. +++

Kiadta: Magyar Békekör