2023. február 8. USA, Kongresszusi meghallgatás, Nancy Mace a Twitter-cenzúráért felelős Vijaya Gadde-nek tett fel kérdéseket.

Nancy Mace: “Hol végzett orvosi egyetemet?”

Vijaya Gadde: “Nem végeztem orvosit.”

Nancy Mace: “Tessék?”

Vijaya Gadde: “Nem jártam orvosi egyetemre.”

Nancy Mace: “Gondoltam. Miért hiszi, hogy önnek vagy a Twitternél bárki másnak megvolt az orvosi szaktudása ahhoz, hogy cenzúrázza egy orvos szakértői véleményét?”

Vijaya Gadde: “A kovidra vonatkozó irányelveink úgy lettek kifejlesztve, hogy védjék azokat az embereket, akikkel dolgunk van.”

Nancy Mace: “Önök cenzúráztak Harvardon végzett orvosokat, Stanfordon végzett orvosokat, olyan orvosokat, akik a világ legjobb helyein végezték az orvosit, önök elhallgattatták ezeket a hangokat. A következő kérdésem az USA kormányára vonatkozik. Bocsánat van még valami, amit meg szeretnék önnek mutatni Gadde asszony. Van egy további Tweet valakitől, akinek 18.000 követője van. Ez a személy a CDC egyik diagramját tette közzé, ezek a CDC saját adatai. Ezek tehát az önök szabványai szerint pontosak és önök mindannyian ezt megtévesztőnek nevezték. Ön ugye nem orvos, Gadde asszony?”

Vijaya Gadde: “Nem, nem vagyok orvos.”

Nancy Mace: “Oké, miből gondolja, hogy ön vagy bárki más rendelkezik a Twitternél azzal az orvosi tudással, hogy cenzúrázzák az aktuális CDC-adatokat?”

Vijaya Gadde: “Ezt a konkrét helyzetet nem ismerem.”

Nancy Mace: “Biztos vagyok benne, hogy nem. De pontosan ezt tette a Twitter, hogy a CDC-adatokat pontatlannak nevezte. Ezek a kormány saját adatai. Nevetséges, hogy egyáltalán erről kell ma beszélnünk. Itt nemcsak Hunter Biden laptopjáról van szó, hanem azokról az orvosi véleményekről is, melyeket tapasztalt orvosok próbáltak adni az amerikaiaknak, mert a közösségi média-vállalatok, mint pl. a Twitter, elhallgattatta a hangjukat.


A többi közösségi médiában is ez ment. Fizetett “tényellenőrzők” cenzúráztak.
Ismerek olyanokat, akik szerint a cenzúra jó, mert szerintük a hülyék véleménye lett elhallgattatva. Őket csak sajnálni tudom, szánalmasan butácskák.


Biró Éva