2023. február 17., péntek

Hogyan állíthatnánk meg ezt az őrületet, ami a bolygónk ökölógiáját és az emberiséget jelenét, jövőjét veszélyezteti?

A világ összes biológiai laboratóriumában folynak a kísérletek új biológiai fegyver kifejlesztésére, amelyek nagy része GOF-funkciónyeserég-kísérletek, hogy a vírust még gyilkosabbá, és fertőzőbbé tegyék.
2014-ben ez az USA-ban kitudódott, és Obama betiltotta a GOF-kísérleteket, de nem hagyták abba, csak kiszervezték a világ több országába, ahol halálos vírusokkal is folytak kísérletek.
Így került Kínába a feljesztés, valamint a világ több országába, köztük az egyik legjelentősebb Ukrajna volt, ahol 30 biológiai laboratórium működött évekig, amelyet a Pentagon fantomcégein, és azok alvállalkozóin keresztül finanszírozott.
A Pentagon titkos ügynöksége, a Defence Advanced Research Projects Agency (DARPA) évek óta szorgalmazza az új vakcinák kifejlesztését.

A DARPA évek óta dolgozik egy antitest-programon . Úgy hívják , hogy Pandemic Prevention Platform vagy P3 .
Egyesült Államokban az első cég, amely klinikai vizsgálatokba kezdett, a ModeRNA volt , amelyet a DARPA finanszírozott.
2013-ban a ModeRNA 25 millió dollárt kapott terápiás hírvivő RNS-ek fejlesztésére.
A CureVac-ot , egy másik RNS-oltásokkal foglalkozó vállalatot szintén a DARPA finanszírozta, ahogyan a Pfizert is.
2013 decemberében a DARPA nyolc cakcinagyártóval kötött szerződést, amelyek közül az egyik a Pfizer volt.
A Pfizer 7,7 millió dollárt kapott.
DARPA megbízta a Pfizert, hogy találjon egy ” vakcina-parancsikont “, amelynek során az oltóanyag létrehozásához szükséges antigént in vivo, vagyis a páciens testében állítják elő, nem pedig in vitro (kémcsőben, petricsészében)
Az, hogy az USA védelmi Minisztériumának egy szerve irányítja ezeket a kísérleteket, az azt jelenti, hogy ezek a vakcinák nem védőoltások, hanem veszélyes és egyre veszélyesebbé váló biológiai fegyverek, amelyek úgy vannak génszerkesztve hogy állandóan mutálódjanak.
Nem véletlen hogy ezeket a kísérleteket, a vakcinák tartalmát, összetételét hatalmas titok övezi, és sajnos a világ összes kormánya aláírta ezeket a szerződéseket, magukra vállalva a vakcinák következményeinek az anyagi terheit.
Mert a vakcinagyártókkal kötött szerződések kizárják a gyártók jövőbeni felelősségrevonását.

Génhajtás
A globalisták azonban a gyilkos vakcinánál nem álltak meg, hanem ettől még durvább, még pusztítóbb biológiai fegyver kidolgozára vonatkozó kísérleteket folytatnak, amelyet többségében a DARPA finanszíroz 100 millió dollárral, de támogatói között található a Bill és Melinda Gates Alapítvány is.

A génhajtások egy nagyon veszélyes új technológia és potenciális biofegyver, amely pusztító hatással lehet a békére, az élelmezésbiztonságra és a környezetre, különösen, ha helytelenül használják… Az a tény, hogy az Egyesült Államok hadserege finanszírozza és építi, nyugtalanító kérdéseket vet fel.

A CRISPR génhajtó létrehozásához a tudósok egyszerűen hozzáadják magát a CRISPR-t kódoló genetikai információt az újonnan hozzáadott DNS egy részéhez. Ily módon a CRISPR génhajtás önállóan másolhatja magát új kromoszómákba, és akadálytalanul terjedhet a populációban minden egymást követő generációban, aminek a kihatása a jövő generációira nézve beláthatatlan következményekkel járnak.

Ennek a technológiának az erejét nem lehet alábecsülni. A CRISPR génmeghajtók olyan öröklődési módot kényszerítenek ki egy populációra, amely túlszárnyalja a természetes szelekciót. A módosított organizmusok a végtelenségig terjesztik a kívánt tulajdonságot, és ez az, ami annyira ijesztővé teszi.
Mi lenne, ha a CRISPR génhajtású megváltozott organizmusok kiszabadulnának a laboratóriumokból, és vadon élő populációkkal párosulnának? Ha a laboratóriumi organizmusokat a sterilitási génhajtással módosítanák, gyorsan megtizedelhetnék a vadon élő populációkat.
Vagy ami még rosszabb, mi lenne, ha a lefizetett tudósok felfegyvereznék a CRISPR génmeghajtókat?

Van-e mód arra, hogy az emberiség megvédje magát abban a rémálomban, amikor aljas tudósok génmanipulációt fegyvereznek fel?
Igen, fordított hajtásokkal. A reverzális hajtás maga egy génhajtás, amely lényegében felülírja az eredeti génhajtás által a genomban bekövetkezett összes változást. Ily módon az eredeti génhajtást inaktiválják, és megakadályozzák az ámokfutást.

Ladóczki Éva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése